Sabina1 Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Suknia kosztuje 2400 albo 2300 albo 2200. Myśmy ją zamawiały ze 2 mies. temu. Ja dokładnie nie pamiętam, dlatego, że była obniżka chyba 200 zł, jak się od razu całą sumę wpłacało. Ale nie drożej niż 2400. Miło mi, że się podoba. Ponieważ Zosia ma 157cm wzrostu, tren będzie trochę krótszy, żeby jej jeszcze nie skracał. Quote
asher Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Suknia przepiękna! :klacz: Ja własnie jestem po slubie i weselisku (kuzynki :wink: ) Eliza tez miała piękną suknię, choc w innym stylu i do tego bukiet, chyba własnie mniej więcej taki, o jaki ci chodzi Sabino - kremowe róże ułozone w kształcie jakby trójkata i jeden kraniec lekko zwieszał się w dół. Jak tylko będe miała zdjęcia i pozwolenie na ich publikację, to wstawię :wink: Quote
LAZY Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Asher to czkeamy na zdjęcia! Sabina jak córka będzie po ślubie to prosimy o tej galerii nie zapomnie i pokazac jak pięknie wyglądała! :P Quote
Sabina1 Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Asher, dzięki serdeczne i też czekamy. Lazy, pokażę chętnie po 9 lipca (też pewnie będę musiała poprosić o zgodę, bo to wiadomo, przeważnie nikt się sobie na zdjęciach nie podoba :lol: ). Quote
Olund Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Dziewczyny witam w klubie mężatek. :D Zgodnie z obietnicą wklejam foteczki, tylko prosze nie przestraszcie się :oops: To foteczki amatorskie na te od fotografa jeszcze czekamy. Pozdrawiam :D Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Gratulacje Olund!!!!!!!!!!! Wszystkiego naj najlepszego!!!!!!! A dlaczego uśpiłaś męża? :lol: Quote
malawaszka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 :klacz: eekstraaa :laola: gratulacje :drinking: :drinking: :drinking: :D Quote
anetta Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Eee tam uspila, Ty zobacz co zrobila mezowi na tej focie http://img95.echo.cx/img95/8541/37ev.th.jpg :lol: :lol: :lol: :lol: Sliczne! Gratulacje :D Quote
malawaszka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 buuuahahha nie zauważyłam tego wcześniej :roflt: ale widać chłop sie cieszy nawet z tą kulą u nogi :lol: Quote
Evelina Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Olund, niech Wam się szczęści i wiedzie :buzi: Piękna z Was Młoda para :angel: Czekam na ciekawe anegdotki i opowiastki ze ślubu 8) Quote
LAZY Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Gratuluje! Sunia przepiękna i partner tez niczego sobie! Dawaj wiecej i większe! Quote
malawaszka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 LAZY napisał(a):Gratuluje! Sunia przepiękna! :hmmmm: a gdzieś tam sunię dojrzała?? :lol: Quote
Ka-ka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 e tam, kula....ale widać-lekko mu z nią :wink: świetnie razem wyglądacie :D:D:D wszystkiego najlepszego !!!!!!!!! Quote
LAZY Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='LAZY']Gratuluje! Suknia przepiękna! :hmmmm: a gdzieś tam sunię dojrzała?? :lol: :grab: Cepialskie nasienie! Quote
asher Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Olund piękne fotki, piękni modele :multi: Wszystkiego naj naj lepszego!!! :laola: A czy Twój TZ brał slub z ta kulą? :o Czy dopiero później ją sobie doczepił? I czy to prawdziwa kula, czy tylko atrapa? :lol: Quote
Wind Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='asher']Olund piękne fotki, piękni modele :multi: Wszystkiego naj naj lepszego!!! :laola: A czy Twój TZ brał slub z ta kulą? :o Czy dopiero później ją sobie doczepił? I czy to prawdziwa kula, czy tylko atrapa? :lol: Ja rozumiem asher, Twa ciekawosc wynika z potrzeby definitywnego uwiazania jakiegos oblubienca ;) Nie ma to jak ostateczne rozwiaznia :lol: Olund, gratuluje przede wszystkim umiejetnego montazu kuli .. no i oczywiscie slubu, meza i pieknych fot :D Quote
asher Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Wind']Ja rozumiem asher, Twa ciekawosc wynika z potrzeby definitywnego uwiazania jakiegos oblubienca ;) Nie ma to jak ostateczne rozwiaznia :lol: Ale żeby tak kulą? :o Ja tam wole bardziej wyrafinowane środki, bo mniejsze jest prawdopodobieństwo, że mi się druga połówka pomarańczy zbuntuje :wink: Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Wind']Ja rozumiem asher, Twa ciekawosc wynika z potrzeby definitywnego uwiazania jakiegos oblubienca ;) Nie ma to jak ostateczne rozwiaznia :lol: Ha ha ha ha... :lol: Asher, jakaś riposta? :lol: Quote
asher Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='adda'][quote name='Wind']Ja rozumiem asher, Twa ciekawosc wynika z potrzeby definitywnego uwiazania jakiegos oblubienca ;) Nie ma to jak ostateczne rozwiaznia :lol: Ha ha ha ha... :lol: Asher, jakaś riposta? :lol: No nie wiem... Prawie mnie zatkało... Ale ponieważ tylko "prawie", to zerknij wyżej :lol: Quote
Wind Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 asher napisał(a):Ale żeby tak kulą? :o Ja tam wole bardziej wyrafinowane środki, bo mniejsze jest prawdopodobieństwo, że mi się druga połówka pomarańczy zbuntuje :wink: Nic dodac, nic ujac ;). Pewnie do nocnej szafki sedalin odkladasz. Zawsze wyrafinowanie, mozna go zmieszac z poranna kawa, a przez caly dzionek Luby bedzie co najwyzej na balkonie spiewal :lol: Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 asher napisał(a):No nie wiem... Prawie mnie zatkało... Ale ponieważ tylko "prawie", to zerknij wyżej :lol: Ale mam refleks :oops: Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Wind napisał(a):Pewnie do nocnej szafki sedalin odkladasz. Zawsze wyrafinowanie, mozna go zmieszac z poranna kawa, a przez caly dzionek Luby bedzie co najwyzej na balkonie spiewal :lol: Ha ha, Wind po najlepiej w całej grupie zdanym egzaminie (gratulejszyn!!!!!!!!!!!) jest w wyjątkowej formie :lol: Quote
asher Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Wind napisał(a):asher napisał(a):Ale żeby tak kulą? :o Ja tam wole bardziej wyrafinowane środki, bo mniejsze jest prawdopodobieństwo, że mi się druga połówka pomarańczy zbuntuje :wink: Nic dodac, nic ujac ;). Pewnie do nocnej szafki sedalin odkladasz. Zawsze wyrafinowanie, mozna go zmieszac z poranna kawa, a przez caly dzionek Luby bedzie co najwyzej na balkonie spiewal :lol: Eeee, no co ty, sedalin? :roll: Zwiotczy go i jaki będzie z niego pozytek? A dodam, że sedalin najsilniej działa od pasa w dół :-? Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 asher napisał(a):Eeee, no co ty, sedalin? :roll: Zwiotczy go i jaki będzie z niego pozytek? A dodam, że sedalin najsilniej działa od pasa w dół :-? To dasz 1/2 dawki, albo nawet 1/4 :D Może wtedy zwiodczy tylko od kolan w dół :lol: Quote
Recommended Posts