Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suknia kosztuje 2400 albo 2300 albo 2200. Myśmy ją zamawiały ze 2 mies. temu. Ja dokładnie nie pamiętam, dlatego, że była obniżka chyba 200 zł, jak się od razu całą sumę wpłacało. Ale nie drożej niż 2400. Miło mi, że się podoba. Ponieważ Zosia ma 157cm wzrostu, tren będzie trochę krótszy, żeby jej jeszcze nie skracał.

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suknia przepiękna! :klacz:

Ja własnie jestem po slubie i weselisku (kuzynki :wink: )
Eliza tez miała piękną suknię, choc w innym stylu i do tego bukiet, chyba własnie mniej więcej taki, o jaki ci chodzi Sabino - kremowe róże ułozone w kształcie jakby trójkata i jeden kraniec lekko zwieszał się w dół. Jak tylko będe miała zdjęcia i pozwolenie na ich publikację, to wstawię :wink:

Posted

Asher to czkeamy na zdjęcia!
Sabina jak córka będzie po ślubie to prosimy o tej galerii nie zapomnie i pokazac jak pięknie wyglądała! :P

Posted

Asher, dzięki serdeczne i też czekamy.
Lazy, pokażę chętnie po 9 lipca (też pewnie będę musiała poprosić o zgodę, bo to wiadomo, przeważnie nikt się sobie na zdjęciach nie podoba :lol: ).

• 3 weeks later...
Posted

Dziewczyny witam w klubie mężatek. :D Zgodnie z obietnicą wklejam foteczki, tylko prosze nie przestraszcie się :oops: To foteczki amatorskie na te od fotografa jeszcze czekamy. Pozdrawiam :D

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='LAZY']Gratuluje! Suknia przepiękna!

:hmmmm: a gdzieś tam sunię dojrzała?? :lol:

:grab: Cepialskie nasienie!

Posted

Olund piękne fotki, piękni modele :multi:
Wszystkiego naj naj lepszego!!! :laola:

A czy Twój TZ brał slub z ta kulą? :o Czy dopiero później ją sobie doczepił? I czy to prawdziwa kula, czy tylko atrapa? :lol:

Posted

[quote name='asher']Olund piękne fotki, piękni modele :multi:
Wszystkiego naj naj lepszego!!! :laola:

A czy Twój TZ brał slub z ta kulą? :o Czy dopiero później ją sobie doczepił? I czy to prawdziwa kula, czy tylko atrapa? :lol:

Ja rozumiem asher, Twa ciekawosc wynika z potrzeby definitywnego uwiazania jakiegos oblubienca ;) Nie ma to jak ostateczne rozwiaznia :lol:

Olund, gratuluje przede wszystkim umiejetnego montazu kuli .. no i oczywiscie slubu, meza i pieknych fot :D

Posted

[quote name='Wind']Ja rozumiem asher, Twa ciekawosc wynika z potrzeby definitywnego uwiazania jakiegos oblubienca ;) Nie ma to jak ostateczne rozwiaznia :lol:

Ale żeby tak kulą? :o Ja tam wole bardziej wyrafinowane środki, bo mniejsze jest prawdopodobieństwo, że mi się druga połówka pomarańczy zbuntuje :wink:

Posted

[quote name='Wind']Ja rozumiem asher, Twa ciekawosc wynika z potrzeby definitywnego uwiazania jakiegos oblubienca ;) Nie ma to jak ostateczne rozwiaznia :lol: Ha ha ha ha... :lol:
Asher, jakaś riposta? :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Wind']Ja rozumiem asher, Twa ciekawosc wynika z potrzeby definitywnego uwiazania jakiegos oblubienca ;) Nie ma to jak ostateczne rozwiaznia :lol: Ha ha ha ha... :lol:
Asher, jakaś riposta? :lol:

No nie wiem... Prawie mnie zatkało... Ale ponieważ tylko "prawie", to zerknij wyżej :lol:

Posted

asher napisał(a):
Ale żeby tak kulą? :o Ja tam wole bardziej wyrafinowane środki, bo mniejsze jest prawdopodobieństwo, że mi się druga połówka pomarańczy zbuntuje :wink:

Nic dodac, nic ujac ;). Pewnie do nocnej szafki sedalin odkladasz. Zawsze wyrafinowanie, mozna go zmieszac z poranna kawa, a przez caly dzionek Luby bedzie co najwyzej na balkonie spiewal :lol:

Posted

Wind napisał(a):
Pewnie do nocnej szafki sedalin odkladasz. Zawsze wyrafinowanie, mozna go zmieszac z poranna kawa, a przez caly dzionek Luby bedzie co najwyzej na balkonie spiewal :lol:

Ha ha, Wind po najlepiej w całej grupie zdanym egzaminie (gratulejszyn!!!!!!!!!!!) jest w wyjątkowej formie :lol:

Posted

Wind napisał(a):
asher napisał(a):

Nic dodac, nic ujac ;). Pewnie do nocnej szafki sedalin odkladasz. Zawsze wyrafinowanie, mozna go zmieszac z poranna kawa, a przez caly dzionek Luby bedzie co najwyzej na balkonie spiewal :lol:

Eeee, no co ty, sedalin? :roll: Zwiotczy go i jaki będzie z niego pozytek? A dodam, że sedalin najsilniej działa od pasa w dół :-?

Posted

asher napisał(a):
Eeee, no co ty, sedalin? :roll: Zwiotczy go i jaki będzie z niego pozytek? A dodam, że sedalin najsilniej działa od pasa w dół :-?
To dasz 1/2 dawki, albo nawet 1/4 :D Może wtedy zwiodczy tylko od kolan w dół :lol: