adda Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 malawaszka napisał(a):no trzeba będzie poważnie przemyśleć taką opcję :lol: A zobacz, ile zaoszczędzisz na materiale :lol: Quote
malawaszka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 no BA! i tej koronki chyba też tyle nie potrzeba :fadein: Quote
adda Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 malawaszka napisał(a):no BA! i tej koronki chyba też tyle nie potrzeba :fadein: Znaczy zgodziłaś się :angel: Quote
malawaszka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):no BA! i tej koronki chyba też tyle nie potrzeba :fadein: Znaczy zgodziłaś się :angel: tylko że to akurat nie Tobie powinnam powiedzieć "TAK" :lol: Quote
adda Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 malawaszka napisał(a):adda napisał(a):malawaszka napisał(a):no BA! i tej koronki chyba też tyle nie potrzeba :fadein: Znaczy zgodziłaś się :angel: tylko że to akurat nie Tobie powinnam powiedzieć "TAK" :lol: Hi hi, na suknię się zgodziłaś :lol: Quote
malawaszka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 zanim będzie mi potrzebna to zdążysz zapomnieć :lol: Quote
sh_maniak Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='adda']A ja ostatnio dostałam mailem fotkę pt. Suknia ślubna 8) hihihi a jaką Pn Młody ma minę jakby zerknął co tam za koronką :lol: ja widziałam wiecej fot tej sukni ... zajefajna i orginalna, kcem taką :D tam sa takie koraliki, a nie koronki :wink: Quote
adda Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 sh_maniak napisał(a):ja widziałam wiecej fot tej sukni ... zajefajna i orginalna, kcem taką :D tam sa takie koraliki, a nie koronki :wink: A masz inne foty? Strasznie jestem ciekawa, jak ta kiecka z tyłu wygląda 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Fotki par slubnych jak zawsze miło się oglada, a koralikowa suknia rewelacyjna :D taka oryginalna :lol: :lol: Quote
adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 malawaszka napisał(a):zanim będzie mi potrzebna to zdążysz zapomnieć :lol: Nie zapomnę :evilbat: Quote
tajdzi Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 A ja się pochwalę, że wczoraj obchodziliśmy z TZ 2 rocznicę naszego ślubu :D Quote
asher Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Oooo, gratulacje! :BIG: Wasze zdrowie Gołąbeczki!!! :wink: Quote
malawaszka Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 :klacz: super :angel: Wasze zdrówko :drinking: Quote
Weron_ciau Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 tajdzi nastepne 2 lata i wiecej..... :drinking: A ja w nastepna sobote na ślub i wesele ide! bede miala fotek a fotek 8) Quote
agabass Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 hahah a ja myślała, że jesteście wyczesami i psom śluby robicie, tak jak w Angli lub w Stanach, ale nigdy nic nie wiadomo. 100 lat młodym. Pozdrawiam Quote
Sabina1 Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Chciałam zapytać Was Kochani Dogomaniacy, czy może macie jakieś fotki ślubne, na których wiązanki byłyby wydłużone? Moja córka wychodzi za miesiąc za mąż i marzy jej się bukiet ślubny z białych róż, ale ułożonych tak, żeby jakoś tak zwisał do dołu. Wszędzie prezentują raczej okrągłe bukiety. Jeśli przypadkiem znaleźlibyście coś takiego, to baaaardzo proszę podrzucić zdjęcie,jeśli można oczywiście prosić. Nie specjalnie, ale może natkniecie się na takie. Quote
aga1215 Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 [quote name='sabina1']Chciałam zapytać Was Kochani Dogomaniacy, czy może macie jakieś fotki ślubne, na których wiązanki byłyby wydłużone? Moja córka wychodzi za miesiąc za mąż i marzy jej się bukiet ślubny z białych róż, ale ułożonych tak, żeby jakoś tak zwisał do dołu. Wszędzie prezentują raczej okrągłe bukiety. Jeśli przypadkiem znaleźlibyście coś takiego, to baaaardzo proszę podrzucić zdjęcie,jeśli można oczywiście prosić. Nie specjalnie, ale może natkniecie się na takie. Sabina1 - na googlach wpisz "bukiety+ślubne" - to znajdziesz jeszcze więcej - miłych przygotowań :P Quote
Sabina1 Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Dziękuję, dziękuję Ci Ago1215, że zadałaś sobie trud. Zosia zdaje końcowe egzaminy na studiach, nie ma czasu biegać po sklepach, także wszelkie linki i zdjęcia są nieocenioną pomocą. Wtedy pojedzie raz i zamówi konkretną wiązankę . Jeszcze raz dzięki. Quote
Sabina1 Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 A suknia ma być taka: www.mlodaimoda.pl jak wejdzie się w kolekcję Atelier Diagonal, to środkowa sukienka (nazwa 142). Quote
aga1215 Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='sabina1']A suknia ma być taka: www.mlodaimoda.pl jak wejdzie się w kolekcję Atelier Diagonal, to środkowa sukienka (nazwa 142). super :klacz: ta suknia ma klasę :angel: Quote
malawaszka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Piękne piękne :klacz: a tak z ciekawości to ile u nich tak mniej więcej kosztują suknie?? :fadein: Quote
adda Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Malawaszka, przecież tam są ceny podane :D A Ty obiecałaś, że będziesz miała taką jak ze zdjęcia :evilbat: Quote
malawaszka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 alen ie widzę cen tych z AtelierDiagonal :roll: tylko innych - znacznie brzydszych :lol: a pytam tylko orientacyjnie :lol: Quote
adda Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 malawaszka napisał(a):a pytam tylko orientacyjnie :lol: Ty lepiej zacznij zbierać kasę na to dziurawe coś, bo jak wiesz, im mniej materiału, tym drożej :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts