Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

adda napisał(a):
malawaszka napisał(a):
no BA! i tej koronki chyba też tyle nie potrzeba :fadein:
Znaczy zgodziłaś się :angel:

tylko że to akurat nie Tobie powinnam powiedzieć "TAK" :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
adda napisał(a):
malawaszka napisał(a):
no BA! i tej koronki chyba też tyle nie potrzeba :fadein:
Znaczy zgodziłaś się :angel:

tylko że to akurat nie Tobie powinnam powiedzieć "TAK" :lol:

Hi hi, na suknię się zgodziłaś :lol:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='adda']A ja ostatnio dostałam mailem fotkę pt. Suknia ślubna 8)

hihihi a jaką Pn Młody ma minę jakby zerknął co tam za koronką :lol:

ja widziałam wiecej fot tej sukni ... zajefajna i orginalna, kcem taką :D
tam sa takie koraliki, a nie koronki :wink:

Posted

sh_maniak napisał(a):
ja widziałam wiecej fot tej sukni ... zajefajna i orginalna, kcem taką :D
tam sa takie koraliki, a nie koronki :wink:
A masz inne foty? Strasznie jestem ciekawa, jak ta kiecka z tyłu wygląda 8)

• 2 weeks later...
Posted

Chciałam zapytać Was Kochani Dogomaniacy, czy może macie jakieś fotki ślubne, na których wiązanki byłyby wydłużone? Moja córka wychodzi za miesiąc za mąż i marzy jej się bukiet ślubny z białych róż, ale ułożonych tak, żeby jakoś tak zwisał do dołu. Wszędzie prezentują raczej okrągłe bukiety. Jeśli przypadkiem znaleźlibyście coś takiego, to baaaardzo proszę podrzucić zdjęcie,jeśli można oczywiście prosić. Nie specjalnie, ale może natkniecie się na takie.

Posted

[quote name='sabina1']Chciałam zapytać Was Kochani Dogomaniacy, czy może macie jakieś fotki ślubne, na których wiązanki byłyby wydłużone? Moja córka wychodzi za miesiąc za mąż i marzy jej się bukiet ślubny z białych róż, ale ułożonych tak, żeby jakoś tak zwisał do dołu. Wszędzie prezentują raczej okrągłe bukiety. Jeśli przypadkiem znaleźlibyście coś takiego, to baaaardzo proszę podrzucić zdjęcie,jeśli można oczywiście prosić. Nie specjalnie, ale może natkniecie się na takie.

Sabina1 - na googlach wpisz "bukiety+ślubne" - to znajdziesz jeszcze więcej - miłych przygotowań :P

Posted

Dziękuję, dziękuję Ci Ago1215, że zadałaś sobie trud. Zosia zdaje końcowe egzaminy na studiach, nie ma czasu biegać po sklepach, także wszelkie linki i zdjęcia są nieocenioną pomocą. Wtedy pojedzie raz i zamówi konkretną wiązankę . Jeszcze raz dzięki.

Posted

malawaszka napisał(a):
a pytam tylko orientacyjnie :lol:
Ty lepiej zacznij zbierać kasę na to dziurawe coś, bo jak wiesz, im mniej materiału, tym drożej :lol: :lol: :lol: