Agga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!!!! [quote name='Agga'] Pay napisał:"trzeba zmienc swoje dotychczasowe zycie zmienic po to by zyc z druga osoba" NOm Pay to do dzieła kochanie... 8) nie nie.... tym razem Ty zmienisz zdanie :evilbat: ahhaha kochanie ja ci zawsze ulegam teraz twoja kolej... Quote
Agga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!!! :o :o a co mały szok....a nie jest tak jak napisałam .... :wink: Quote
LAZY Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Agga co Ty sie z Payem sprzeczasz? Slub będzie w miescie swiadkowej!! Czyli w Szczecinie cobym blisko miala!!! :evilbat: :lol: Quote
Agga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 LAZY napisał(a):Agga co Ty sie z Payem sprzeczasz? Slub będzie w miescie swiadkowej!! Czyli w Szczecinie cobym blisko miala!!! :evilbat: :lol: LAZY :calus: zaplułąm sie teraz przez ciebie... SLUB jest u panny młodej no.... :D Quote
PaYooK Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 ELO!!! to bedzie netowy slub by kazdy mial blisko przed kompem i wesele tez :evilbat: Quote
Agga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!!! to bedzie netowy slub by kazdy mial blisko przed kompem i wesele tez :evilbat: jesu ja juz nie moge :lol: :lol: :lol: Quote
00000 Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Taaaaa, a wódką weselną będzie: :drinking: :drinking: :drinking: :roflt: Quote
PaYooK Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 ELO!!! no ba nikomu sie nie dogodzi nigdy wiec przed monitorem bedzie wszystko.... 0X Quote
Agga Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 NIE!!!!!!!!!! wesele u panny młodej....i nie kurzac mnie... :evilbat: :lol: Quote
PaYooK Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 ELO!!! do jakiegi wieku sie jest panna mloda?? Quote
Agga Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!!! do jakiegi wieku sie jest panna mloda?? no ty sie chopie doigrasz.... :evilbat: Quote
PaYooK Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 ELO!!! ja tylko sie pytam wiec czekam na odpowiedz Quote
LAZY Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Pay panna młodą jest sie wtedy kiedy sie idize do slubu tu nie ma ogranniczen wiekowych!!!!!!!! :evil: :wink: Quote
LAZY Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!!! aha.... :roll: Co to za aha?? Spodziewales sie innej odpowiedzi? Chciałbys zeby Agga byla za "stara" nma Panna Mloda? Chcesz sie wykecic od slubu??? :evil: Quote
Agga Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 LAZY napisał(a):Pay panna młodą jest sie wtedy kiedy sie idize do slubu tu nie ma ogranniczen wiekowych!!!!!!!! :evil: :wink: no włąsnie chciałam to napisac ale sie z toba zagadałam .... to samo sie tyczy pana młodego... Quote
PaYooK Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 ELO!! :hmmmm: mozna by cos dzialac w pewnym kierunku ale narazie nie ma mozliwosci :( Quote
asher Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Agga, Pay, weźcie do cholery ten slub, bo teraz tylko galerię slubną zaśmiecacie :evil: :wink: Quote
adda Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 A ja mam taką prośbę do wszystkich przyszłych państwa młodych :oops: ZAJRZYJCIE TUTAJ Quote
LAZY Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Ano zajrzałam...hihih...na moją "kwiato-karmę" jeszcze poczekacie, ale ja chetnie worek przywioze! Quote
adda Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 LAZY napisał(a):Ano zajrzałam...hihih...na moją "kwiato-karmę" jeszcze poczekacie No wiesz... cel szczytny, może trochę przyspieszysz? :evilbat: Quote
Ariadna Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 adda napisał(a):LAZY napisał(a):Ano zajrzałam...hihih...na moją "kwiato-karmę" jeszcze poczekacie No wiesz... cel szczytny, może trochę przyspieszysz? :evilbat: Adda , a co z Toba? :D Quote
Recommended Posts