Agga Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!!! [quote name='Agga']sh_maniak to zrob cos ze by mnie nie porwał do POzka... :lol: nie da rady :evilbat: no sama widzisz Sh_maniak.... :roll: 8) Quote
PaYooK Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 ELO!!! jak nie pasuje poznan to jush trudno obejdzie sie bez :evilbat: Quote
Agga Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!!! jak nie pasuje poznan to jush trudno obejdzie sie bez :evilbat: dzieki za złosliwosc... :cry: to było zbedne wiesz Quote
PaYooK Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 ELO!!! :hmmmm: mozemy zrobic cywilny tu koscielny tam ?? Quote
Agga Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!!! :hmmmm: mozemy zrobic cywilny tu koscielny tam ?? a moze cywilny tam a koscielny tu... :lol: Quote
Agga Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!!! nie na odwrot :evilbat: :angel: no nie wiem nie wiem :P :wink: Quote
Panula Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Olund - no tak, to Ty chcialas zdjecia - tym bardziej mi wybacz. :oops: :oops: :oops: :oops: Juz zaraz szukam i jeszcze dzis wstawie!! Quote
Panula Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Olund Droga, prosze bardzo - powstawiam sporo by sie troszke zrehabilitowac ;) Mam nadzieje, ze cosik chociaz pomoga. Najpierw z sesji ....ktora mielismy w poniedzialek - nadmienie, ze slub i wesele byly w piatek, wiec bukiet zdazyl juz nieco podeschnac ;) co widac na zdjeciach :lol: Tak byly ulozone roze i uwierz, wygladaly bosko hahaha ...ale jak byly swieze ;) Na koncach byly poprzyklejane gdzieniegdzie koraliki - takie, jak na bukiecie z boku. Czasami nie ma tez pomyslu na kwiat w butonierce, wiec moze sie przyda to zdjecie: I jeszcze zdjecia z dnia slubu, gdzie bukiet byl swiezynka ;) ;) Z blogoslawienstwa: Zblizenie z kosciola: Z wesela: Robilam jeszcze na drugi dzien zdjecia z poprawin - zaraz poszukam! Jesli potrzebna jakakolwiek pomoc to sluze! :lol: Quote
Panula Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Mam, to zdjecia z nastepnego dnia - ale tu juz widac jak bukiet biednie wygladal ...- niestety to moja wina bo zapomnialam go wlozyc do wody :oops: :lol: W sobote juz cala noc lezal w wodzie by przetrwac do sesji ;) No, ale chociaz widac jak jest skonstuowany. Quote
Wind Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Aneczko, Piekne fotaski :-) Cudny bukiet, ale co tam bukiet jak Ty jestes setki razy piekniejsza od tych kwiatkow :-) No i jaka doskonala fryzurka! Wygladalas czarujaco, rozbrajajaco i w ogole CUDOWNIE!!! Quote
adda Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Nie, no Panula, ja dopiero teraz uzmysłowiłam sobie, że miałaś na sobie zarąbistą sukienkę - biało-czerwoną :o No po prostu odjazd!!! O Twojej urodzie i fryzurze już Wind napisała, to nie będę się powtarzała. Całość - miodek :D Quote
sh_maniak Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!!!! [quote name='sh_maniak'][quote name='Agga'][quote name='Dalma&Maja']... albo np. pojutrze 8) :lol: :lol: Ehh... Payoczku, konkrety, konkrety proszę 8) ktos chce sie bawic na weselu... jeszcze pyta :lol: daleko bym nie miała :wink: do poznania jednak masz kawalek 8) to brzmi jak zaproszenie :roll: Wesele robi sie zawsze u Panny Młodej, wiec Pay - przegrywasz ta potyczke :lol: Quote
Agga Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 sh_maniak napisał(a): Wesele robi sie zawsze u Panny Młodej, wiec Pay - przegrywasz ta potyczke :lol: włąsnie miałąm to napisac ....dzieki martus.... słuchaj sie kobiet... Quote
PaYooK Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 ELO!!! wlasnie pisze wypracowanie z polaka na temat milosc.... ze milosc czlowieka zniewala itp. wiec "trzeba zmienc swoje dotychczasowe zycie zmienic po to by zyc z druga osoba" Quote
sh_maniak Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Agga napisał(a):sh_maniak napisał(a): Wesele robi sie zawsze u Panny Młodej, wiec Pay - przegrywasz ta potyczke :lol: włąsnie miałąm to napisac ....dzieki martus.... słuchaj sie kobiet... Ale Agga tak juz jest na plusik ..... juz nie gada że ślubu, wesela nie będzie :lol: Co to innych rzeczy tez go urobimy 8) Quote
Olund Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Dzieki wielkie za zdjęcia :buzi: Bukiet piękny,fryzura cudowna, o kreacjach juz nie wspomne, ale Ty.......... tu mi mowe odbiera :oops: . Dziekuje raz jeszcze za fotaski, wiązanka tak mi sie podoba że wykorzystam ten pomysł, mam nadzieje ze nie bedizesz mi miała za złe :wink: . Quote
Olund Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Agga da sie urobic da :wink: ze mnie sie śmiali że mój Tz sobie młoda znalazł zeby sobie wychować. Przeliczył sie nie wzioł pod uwagę charakterku hehehe..... Quote
00000 Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='Olund']Agga da sie urobic da :wink: ze mnie sie śmiali że mój Tz sobie młoda znalazł zeby sobie wychować. Przeliczył sie nie wzioł pod uwagę charakterku hehehe..... I skąd ja to znam... :roll: :wink: :lol: Panula jestem pod wrażeniem - wszystko w najdrobniejszych szczegółach dopracowane... :o 8) Ja miałam wesele niemal hippisowskie, na które wszyscy krewni-i-znajomi-królika byli zaproszeni, więc nie było mowy o jakimś dopracowywaniu, hahahahah :lol: Quote
Agga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='Agga'][quote name='sh_maniak'] Wesele robi sie zawsze u Panny Młodej, wiec Pay - przegrywasz ta potyczke :lol: włąsnie miałąm to napisac ....dzieki martus.... słuchaj sie kobiet... Ale Agga tak juz jest na plusik ..... juz nie gada że ślubu, wesela nie będzie :lol: Co to innych rzeczy tez go urobimy 8) nom popracuje nad nim... Pay napisał:"trzeba zmienc swoje dotychczasowe zycie zmienic po to by zyc z druga osoba" NOm Pay to do dzieła kochanie... 8) Quote
PaYooK Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 ELO!!!! [quote name='Agga'] Pay napisał:"trzeba zmienc swoje dotychczasowe zycie zmienic po to by zyc z druga osoba" NOm Pay to do dzieła kochanie... 8) nie nie.... tym razem Ty zmienisz zdanie :evilbat: Quote
Recommended Posts