anetta Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Katerinas, piekne, piekne i jeszcze raz piekne!!!! :smilecol: :angel: Olund :D niesamowita historia :D To kto nastepny do opowiadania? :bigcool: Quote
Agga Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 [quote name='Ariadna']chyba zaczne tego mojego "przyszego meza" napastowac..... 8) ..zeby sie troszke pospieszyl.....albo sama wezme sprawy w swoje rece. nom całkiem dobry pomysł... :lol: Moj choop gdzies tu pisał ze jak chce suknie slubna to mam se kupic firanke...a sie przyznał ze ostatnio co zrobił.... :lol: 8) Sam miał ochote zajrzec do sklepu ze skuniami :o :lol: :lol: Adriana napisała: Tradycyjne zareczyny, w gronie rodziny.... pan mlody stoi w drzwiach z kwiatami dla przyszel zony i waszej mamy..... uroczysty obiad....a moze jakies calkiem inne miejsce, ktore was zaskopczylo? No ja jestem ciekwa jak to bedzie u nas 8) :roll: Quote
Dalma&Maja Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Czemu tak mało zdjęć? :( Te, które wstawiłyście są piękne. :D I ja jak zwykle proszę o więcej. :) Quote
sh_maniak Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Dziewczyny opowiadajcie romantyczne historie z waszych zaręczyn......... mi samotnej az się cieplej robi na serduszku jak to czytam :D I co oczywiste wklejać fotki, fotki, fotki..... :angel: Quote
Miga Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Ja też czekam na fotki i historie poznaniowo-zaręczynowe ;) Nieśmiałe te nasze Dogomaniaczki, a może Dogomaniak jakiś nam się pozwierza? 8) Quote
Agga Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 NO to kochane na czyim weselu sie teraz bawimy? 8) :lol: :wink: Quote
Weron_ciau Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 a ja mam fotki ze slubu.... pare lat temu...dawno. nioslam obraczki... :oops: kiedy to bylo Quote
Dalma&Maja Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Ehh, temat nam umiera... :( Do góry!! [quote name='sh maniak']mi samotnej az się cieplej robi na serduszku jak to czytam Mi tak samo... Weron, nie zastanawiaj się tylko wstawiaj! :D Quote
Weron_ciau Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 musze je znalezc i zeskanowac... a teraz czas kozystac z wolnego czsu na kompie Quote
Agga Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 malawaszka napisał(a):Agga??? 8) :lol: słucham??? 8) :lol: Quote
malawaszka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Agga napisał(a):malawaszka napisał(a):Agga??? 8) :lol: słucham??? 8) :lol: chcesz nam coś powiedzieć??? 8) :lol: Quote
Agga Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 malawaszka napisał(a):Agga napisał(a):malawaszka napisał(a):Agga??? 8) :lol: słucham??? 8) :lol: chcesz nam coś powiedzieć??? 8) :lol: yyyy no ten tego....zapytajcie Paya :lol: Quote
PaYooK Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 ELO!!! ekhm... co tu sie wyprawia za moimi plecami ?? :evilbat: Quote
Agga Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!!! ekhm... co tu sie wyprawia za moimi plecami ?? :evilbat: wiesz co kochanie mnie sie wydaje ze one nie to chciały usłyszec....ale chyba jaks date :lol: ----> dziewczyny dobrze mowie??? :lol: Quote
PaYooK Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 ELO!!! ja tez narazie wiecej nic nie powiem..... Quote
malawaszka Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Agga napisał(a):dziewczyny dobrze mowie??? :lol: :klacz: noooooo :lol: Quote
Agga Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 malawaszka napisał(a):Agga napisał(a):dziewczyny dobrze mowie??? :lol: :klacz: noooooo :lol: wiem waszunia ze was data interesuje... :lol: Zapytaj paya moze tobie cos powie... :lol: Quote
banjo Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 W sierpniu galeria zdjęć ślubnych się powiększy :D :wink: :P ... na razie obrączki jeszcze niet ale za to... Quote
Recommended Posts