Olund Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 No jestem po 29 stronach czytania i patrzenia. Zdjęcia cudne :lol: . Bardzo mi sie podoba bukiet Panuli, chyba tez taki sobie zażycze. Topic jak dla mnie bardzo na czasie , bo w czerwcu bierzemy ślub, a ja jakos weny nie mam do tego wcale. Wszystkie moje psiapsiółki powyjerzdzały mi za granice i nikt mnie nie mobilizuje. A instynkt slubny mam zerowy :( . Jednak jak patrze na piekne dogomaniackie Panny Młode to cos sie we mnie budzi :D . Musze suknie wybrac i fryzure i makijarz i zaproszenia i menu i buty. Kurcze tyle spraw na głowie :evil: a tylko 3 miesiące czasu. Z TZ mieszkamy razem od dwóch lat i w moim własnym domu jak otwieram drzwi to tez pytaja czy ktos dorosły jest :evil: i wołam TZ :wink: . Quote
Panula Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Olund - wielkie gratulacje!!! Sluze rada i pomoca! Do naszego wesela podeszlam z pasja i rodoscia ...i uwierz, najwazniejsze bys sie wspaniale nastawila i cieszyla na Swoj Wielki Dzien. My oczywiscie tez mieszkalismy razem ...cztery lata przed slubem :lol: :lol: ale zobaczysz, potem jest jakos inaczej i ...jakos tak jeszcze lepiej! Nie wierzylam.... a jednak ;) Dla nas nasze wesele bylo przygoda i radoscia ..no i super impreza! Bez sensu jest robic np.wesele jesli nie ma sie ktos z niego cieszyc - lepiej skromny, ale uroczysty obiad a potem sami dla siebie! ...no, to tez moze byc wspaniale!! Evelina - zdjecia maja klimat i wczesniejsze z nocy .... :lol: :lol: :lol: fajne masz poczucie humoru! Udziela sie! Quote
adda Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Olund napisał(a): A instynkt slubny mam zerowy :( . Olund, to na pewno wina pogody. Zobaczysz, przyjdzie cudna wiosna i od razu nabierzesz wigoru przedślubnego :D Quote
Cola Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 hihi..... :evilbat: :evilbat: :evilbat: Do wglądu tylko dla dla pań :evilbat: http://img228.exs.cx/img228/8225/wyjsciezkumplami7nx.jpg Quote
Olund Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Panula dzięki za chęc okazania pomocy :buzi: , juz zaraz skorzystam i poprosze o jakies zdjęcie na którym bukiet jest bardzo dobrze widoczny, żebym mogła go pokazać kwiaciarzowi :D tudzież żeby TZ mógł go pokazać. Co do wesela to wybraliśmy ta drugą wersje, czyli uroczysty obiad dla najbliższej rodziny i świadków. Bo uparliśmy sie że sami sobie wszystko zorganizujemy, a rodzice bedą gośćmi na naszym weselku, a nie zabieganymi organizatorami. Dzieki pewnej oszczędnosci bede mogła wydać więcej na suknie :wink: , musze sie wybrac w końcu do jakiegoś salonu. No i kurcze mam trzy miesiące żeby schudnąc :evil: bo przez te dwa lata w bloku to normalnie urosłam po obwodzie baaardzo. Ja sie własnie jakoś dziwnie boje że coś sie zmieni, po tym ślubie miedzy mną , a TZ wolałabym żeby nic sie nie zmieniało. Tak jak sobie żyjemy jest ok i ja sie tego ślubu troche boje :roll: . Adda może masz racje , a że wiosenka juz powoli sie zbliża i nawet snieg zaczął tajać to są szanse że uda mi sie na czas wszystko załatwić. I oczywiście proszę wiecej zdjęć, bo nic tak nie inspiruje i nie mobilizuje jak widok szczęśliwych Państwa Młodych. :D Quote
Weron_ciau Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='Cola']hihi..... :evilbat: :evilbat: :evilbat: Do wglądu tylko dla dla pań :evilbat: http://img228.exs.cx/img228/8225/wyjsciezkumplami7nx.jpg No tylko czy maz sie dostosuje :> Quote
Olund Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Patka dzieki :) Cola u mnie to nie przejdzie :D mój TZ nawet jak go wyganiam to nie chce iść, zawsze mówi że bezemnie to on nie idzie :roll: i tym sposobem spędzam szalenie intrygujące wieczory w towarzystwie jego kolegów 8) . I nauczyłam sie juz pic po męsku mam strasznie mocną głowe :D , co sprawia że jestem okropnie nie ekonomiczna. Quote
adda Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Olund napisał(a): mój TZ nawet jak go wyganiam to nie chce iść, zawsze mówi że bezemnie to on nie idzie :roll: To samo co u mnie :o Ale chyba wiem o co mu chodzi, niedosyć, że jestem ekonomiczna (nie piję) to on ma kierowcę, który go odwiezie do domu :roll: Quote
tajdzi Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 wy tu "pitu pitu" a zdjęć nie ma A to ponoć ślubna galeria?? :evilbat: Quote
Olund Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 No własnie dawać foteczki dziewczyny :D Ja swoje obiecuje wstawc bez względu na to jak koszmarnie bede wyglądac. Choc podobno Panna młoda zawsze jest najpiękniejszą dama dnia :D Quote
Katerinas Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Tylko proszę się nie śmiać. :oops: W sierpniu 2005 stuknie nam 8 lat zaobrączkowania :D Tak zbierałam pieniążki :D Miałam wtedy długie włosy... Może cosik jeszcze zeskanuję ... Quote
adda Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Katerinas :angel: :angel: :angel: Skanuj, skanuj!!! Quote
Wind Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Katerinas, Skanuj i nie daj sie dluzej prosic! :-) Sliczne foty i pieknie na nich wygladasz! :-) BTW jestem pod wrazeniem tego, ile pieknych Dogomaniaczek jest u nas na Forum! I szkoda, ze tak rzadko ujawniaja sie swoimi zdjeciami :( Quote
Miga Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Jak tak oglądam ślubne fotki to aż samej chce się już już.... ;-) Tak ładnie wyglądacie, takie szczęśliwe, radosne :) nie mówcie, że tylko w tym magicznym dniu ? :D Dawno nie byłam na żadnym weselu, więc jakby co chętnie się zjawię :wink: :P Quote
Katerinas Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 [quote name='Wind']Katerinas, Skanuj i nie daj sie dluzej prosic! :-) No skanuję ... :) Tyle, że czasu brak :roll: [quote name='Wind']Katerinas, Sliczne foty i pieknie na nich wygladasz! :-) Wind - Dzięki za miłe słowa :D Ja sama uważam, że jestem bardzo mało fotogeniczna... :roll: Ale proszę jeszcze dwa. Tym razem tak zwane pozowane... bo to wówczas robiło się takie zdjęcia w studiach. Teraz podobno modne są plenerowe. Jak się jeszcze nie zraziliście to może coś wrzucę na skanerek... Quote
malawaszka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 :klacz: wrzucaj wrzucaj :angel: ślicne :D Quote
Ariadna Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Alez piekne zdjecia......chyba zaczne tego mojego "przyszego meza" napastowac..... 8) ..zeby sie troszke pospieszyl.....albo sama wezme sprawy w swoje rece..a jak bylow w waszych przypadkach? Tradycyjne zareczyny, w gronie rodziny.... pan mlody stoi w drzwiach z kwiatami dla przyszel zony i waszej mamy..... uroczysty obiad....a moze jakies calkiem inne miejsce, ktore was zaskopczylo? 8) pisac pisac. Evelina...piekne zdjecia..zreszta wszystkie sa przecudne:) pozdrawiam Quote
Olund Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Piękne fotki. I fakt, ta radość, promienność sprawia, że dziewczyny wyglądają cudownie. Moje kofanie oświadczyło mi się podczas spaceru na zamku.... ach... wygłośił piekna wzruszajacą pogadanke i usłyszał: tak :D Choc muszę przyznać pogoniłam go troche. Byłam na zakupach i chodziłam sobie po sklepach jubilerskich. Znalazłam pierścionek który bardzo mi sie pobdobał, więc po jego powrocie do domu powiedziałam, że widziałam taki sliczny pierścionek wsam raz na zaręczyny :wink: i na jego kieszeń. Tego samego popołudnia na spacerku pierścionek był juz mój :evilbat: A rodziców spikneliśmy tylko na wieczorek zapoznawczy. Nie obrazili sie, że nie było oficjalnych zaręczyn. Quote
Ariadna Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Olund napisał(a):Moje kofanie oświadczyło mi się podczas spaceru na zamku.... ach... wygłośił piekna wzruszajacą pogadanke i usłyszał: tak :D Choc muszę przyznać pogoniłam go troche. Byłam na zakupach i chodziłam sobie po sklepach jubilerskich. Znalazłam pierścionek który bardzo mi sie pobdobał, więc po jego powrocie do domu powiedziałam, że widziałam taki sliczny pierścionek wsam raz na zaręczyny :wink: i na jego kieszeń. Tego samego popołudnia na spacerku pierścionek był juz mój :evilbat: A rodziców spikneliśmy tylko na wieczorek zapoznawczy. Nie obrazili sie, że nie było oficjalnych zaręczyn. Ze tez wiedzial dokladnie do ktorego sklepu jubilerskiego udezyc!!!!! :o :lol: eh..robi sie romantycznie 8) Quote
Miga Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 A można zapytać jak długo się znaliście? Jak się poznaliście? Pozwierzajcie się wszyscy trochę. Miło się będzie czytało :) Quote
Olund Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Eeeee....no... został odpowiednio nakierowany :evilbat: A znaliśmy sie ok 4,5 roku bo niebawem 5 latek nam minie, a zarękowiny we wrześniu były. Poznaliśmy sie na weselu mojej kuzynki. Poznałam swojego TZ chyba z 10 min przed północą, a potem byliśmy nowa para młoda bo on złapał muche , a ja welon. Jakieś dwa tygodnie po tym weselu zadzwonił prosząc o spotkanie. I od wtedy jakoś nam się kula, choć na początku nie było łatwo. Prawie rok walczyliśmy z rodzicami, którzy uważali że jestem za młoda tudziez on za stary. No ale jakoś poszło. Normalnie scenariusz telenoweli można by napisać :D Quote
Recommended Posts