Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, dziekuje Wam wszystkim za mile i wesole slowa :) :lol: :lol:
Odszukalam plyty ze zdjeciami i chetnie je ogladam BARDZO ...to takie fajne wspomnienia. Ja niestety po porodzie jestem juz troche bardziej apetyczna :oops: ....hahahha jak to mowi moj mezus, ale popatrezc mi tez milo.
Jesli nie bede Was zanudzac to z radoscia pokaze inne :wink: Pokazujcie tez Wasze!!

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Panula napisał(a):
Kochani, dziekuje Wam wszystkim za mile i wesole slowa :) :lol: :lol:
Odszukalam plyty ze zdjeciami i chetnie je ogladam BARDZO ...to takie fajne wspomnienia. Ja niestety po porodzie jestem juz troche bardziej apetyczna :oops: ....hahahha jak to mowi moj mezus, ale popatrezc mi tez milo.
Pokaż nam swoją "apetyczną" :wink: dzidzie. :D

Posted

[quote name='adda'][quote name='Dalma&Maja']Pokaż nam kogoś, kto zrobił z Ciebie apetyczną kobietę... :lol: :D :) Przeca męża widziałyśmy :o :lol: Adda,
Dalma&Maja
wyraznie nie jest do konca przekonana czy to byl maz :lol: , albo chce fotki tuz po poczeciu :roll:

Posted

[quote name='Evelina'] Adda, Dalma&Maja wyraznie nie jest do konca przekonana czy to byl maz :lol: , albo chce fotki tuz po poczeciu :roll: Męża? :o

Posted

[quote name='adda'][quote name='Evelina'] Adda, Dalma&Maja wyraznie nie jest do konca przekonana czy to byl maz :lol: , albo chce fotki tuz po poczeciu :roll: Męża? :o:hmmmm:
No nie. :roll:
Jesli nastapilo poczecie to fotki ojca chyba :hmmmm:

[quote name='Dalma&Maja']:lol: :lol: :lol:
Mąż jest głownym 'sprawcą' tego całego zamieszania... :wink:
Ale samo Dziecko sprawiło, iż mama się lekko zaokrągliła... :oops: :lol:Ja jakoś się nie zaokrąglam biorąc dziecko za rękę :roll:

Posted

[quote name='Evelina']Ja jakoś się nie zaokrąglam biorąc dziecko za rękę :roll:

a ja gdy biorę dziecko za ręke , a w drugiej mam ciastko , którym się opycham to mam podejrzenia,ze jednak się zaokrąglam , hehehe :lol:

tak se gadam bez sensu... :wink:

Posted

[quote name='Klara'][quote name='Evelina']Ja jakoś się nie zaokrąglam biorąc dziecko za rękę :roll:

a ja gdy biorę dziecko za ręke , a w drugiej mam ciastko , którym się opycham to mam podejrzenia,ze jednak się zaokrąglam , hehehe :lol:Aaaa, rozumiem to jest metoda na rodzenstwo dla Mikoslawa. :lol:
[quote name='Klara']tak se gadam bez sensu... :wink:Zamiast gadac bys swe slubne foty wkleila :roll:

Posted

Klara napisał(a):
a ja gdy biorę dziecko za ręke , a w drugiej mam ciastko , którym się opycham
O kurka, a ja tak bez żadnego dziecka mam ciastko, którym się opycham...

Posted

Ufff przebrnełam przez cały temat :roll:

Ale miło popatrzeć na zdjęcia... Wszyscy tak śliczniasto wyglądają... Cudo!! :angel:

adda napisał(a):
Klara napisał(a):
a ja gdy biorę dziecko za ręke , a w drugiej mam ciastko , którym się opycham
O kurka, a ja tak bez żadnego dziecka mam ciastko, którym się opycham...

Adda, to chyba znaczy że się zaokrąglasz, a na dodatek nie masz żadnego sensownego wytłumaczenia. Zupełnie jak ja :lol:

Posted

[quote name='KORONA']Adda, to chyba znaczy że się zaokrąglasz, a na dodatek nie masz żadnego sensownego wytłumaczenia. Zupełnie jak ja :lol: O wypraszam sobie, ja mam wytłumaczenie: łakomstwo :D

Posted

[quote name='Evelina']Zamiast gadac bys swe slubne foty wkleila :roll:

mowiszmasz :wink: ale tylko ja, bo ślubny nie wiem czy chce się na dogo afiszowac :hmmmm:

a poniewaz nie widać dokładnie dodaję. ze oprocz pereł mam na sobie ubranie , a dokładnie gorset i spodnie 8)

Posted

[quote name='Klara']

a poniewaz nie widać dokładnie dodaję. ze oprocz pereł mam na sobie ubranie , a dokładnie gorset i spodnie 8)
No i po co to było dodawać??? :lol:

Posted

Anulka :iloveyou: nic dodać nic ująć. Już to pisałam, ale powtórzę. Wyglądacie na tych fotkach uroczo, pięknie, aż brak słów z zachwytu a Yokunia przed wami nonono. Ciekawa jestem czy Oskarek też posłuży jako "mop" na moim weselu. Ech kkiedy to będzie haha
P.S Anulka a gdzie foteczki ślicznej Amelki?? Pokazuj nam tutaj Twojego słodkiego półrocznego bobaska :) please

Pozostali równie pięknie się prezentują. Ja kcem jak najwięcej takich fot :) Ja jeżeli chcecie mogę Wam powklejać zdjęcia z Wesela mojego chrzesnego, gdzie była drużką. Było to 5l temu, ale wspomnienia zostaną do końca :)