Basenji Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='Panula']Evelinko, to ja tez poprosze o klode ....czytam i czytam i tak mnie juz wszystko rozbawilo, ze koniecznie chcialabym, zobaczyc ;) ;) Już wysłałam. :D Piękni z Was Państwo Młodzi i sceneria i kreacje i zdjecia !!! :D Życzę Wam duuuuuużo szczęścia i uśmiechania się do siebie, po wielu wspólnie spędzonych latach, tak samo jak na tych fotkach :D Baskomaniak, Basenji nie ma to jak polskie Święto Kobiet . :angel: W moim francuskim kalendarzu ani słowa o święcie. :o To masz pecha Evelinko, z tą Twoją Francją. Piękny kraj, ale ludzie tam jacyś ......dziwni..... Zdrówko Quote
Evelina Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Basenji napisał(a):To masz pecha Evelinko, z tą Twoją Francją. Piękny kraj, ale ludzie tam jacyś ......dziwni..... ZdrówkoImienin też nie znają :oops: Ale żeby było na ślubny temat to wam powiem że w urzędzie stanu cywilnego po ślubie, chodzi urzędnik z tacą i zbiera datki jak w kościele :o Bynajmniej nie z myślą o Młodej Parze. 8) Quote
Agga Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Klara napisał(a):Agga napisał(a): ta opowiesc o kłodzie ahahah ale sie usmiałam :lol: tu należy siąść i płakać , hehehe :lol: :lol: Taki tekst tylko panowie potrafia napisac... Quote
Patka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Piekne fotki macie takie szczęsliwe minki :D Nie wchodże na ten topic bo mi sie instynk ślubny zaczyna odywac jak na Was patrzę :D Quote
Panula Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Patka - ale malzenstwo i ...moze to malo popularne tutaj :lol: :lol: :lol: :wink: ale i dzieci SA FAJNE I TO BARDZO! Dla nas slub i wesele, i poprawiny na dzialce wsrod drzew to byly najcudniejsze imprezy w naszym zyciu. Gdybym mogla mialabym to raz jeszcze ...hahaha w tym samym skladzie ;) Evelinka - usmialam sie na maksa ;) Dziekuje! Quote
Dalma&Maja Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Ajka... :lol: jaki ten świat mały. :lol: 8) Zapewne mówi Ci coś ta nazwa, 'szkoła podstawowa nr 24' :wink: I jeszcze mi powiedz, że mieszkasz blisko szkoły, do której chodził syn, czyli we Wrzeszczu... :evilbat: :lol: Quote
sh_maniak Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='Panula'] :o ale boska fotka :angel: Dokładnie jak z bajki............ :D ja tysz tak kcem :bigcry: Quote
Basenji Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='Panula'] :o ale boska fotka :angel: Dokładnie jak z bajki............ :D ja tysz tak kcem :bigcry: Jakież to teraz luksusy ślubne! Kiedyś tak nie było, że się przed panną młodą puszcza samobieżnego mopa. :oops: Ciekawe, co będzie za parę lat? Zdrówko Quote
Nor(a) Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='Manu'] Jakby ktos w międzyczasie juz zaczął jakieś wstawiać, to by fajnie było.. 8) :wink: proszę bardzo 8) założe się że nikt nie ma świeższej - fotka z............dziś... (te białe kropki na fotce to dzisiejsza sniezyca w Lodzi) My w srodku oczywiscie..(nawiasem mówiąc mój obecnie juz mąż :roll: :wink: - obecny na forum, na bieżąco podgląda co ciekawego się pisze :wink: ) Quote
malawaszka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 wowwwwwwww GRATULACJE :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :D Quote
Nor(a) Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='malawaszka']wowwwwwwww GRATULACJE dzieki.... Quote
sh_maniak Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Moje gratulacje :angel: :angel: :buzi: i wszystkiego naj naj naj naj najlepszego na nowej drodze życia :D Quote
Panula Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Nor(a) wielkie gratulacje!!! :buzi: :laola: tak tak basenji ...ale nie kazdy tak ma, kto sobie zasluzy to ma wesolego mopa i przez to wciaz czysta suknie ...jak mowisz takie czasy ;) ;) Quote
ajka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Dalma&Maja napisał(a): Zapewne mówi Ci coś ta nazwa, 'szkoła podstawowa nr 24' :wink: mówi 8) Dalma&Maja napisał(a):I jeszcze mi powiedz, że mieszkasz blisko szkoły, do której chodził syn, czyli we Wrzeszczu... :evilbat: :lol: Nie powiem, bo od kilku lat już nie mieszkam 8) Quote
Nor(a) Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 sh_maniak napisał(a):Moje gratulacje :angel: :angel: :buzi: i wszystkiego naj naj naj naj najlepszego na nowej drodze życia :D dzieki ..dzieki... :D . Mam nadzieje ze ta "nowa droga" bedzie kontynuacją dotychczasowej calkiem..calkiem niezłej :wink: ...a w planach "powiększenie rodziny" 8) o drugiego setera tym razem ciemnego gordona :wink: Quote
baskomaniak Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Nor(a) GRATULACJE Życzę Wam Szczęścia na Nowej Drodze Pozdrawiam. :D Quote
baskomaniak Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='Evelina']... Baskomaniak, Basenji nie ma to jak polskie Święto Kobiet . :angel: W moim francuskim kalendarzu ani słowa o święcie. :o To trzeba Ci podesłać "nasz" kalendarz i jego będziemy się trzymać... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
adda Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Nor(a), gratulacje, gratulacje, gratulacje!!!!!!!!! Wszystkiego dobrego, obyście w szczęściu i zdrowiu żyli!!! Quote
Wind Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Panula, Twoimi fotkami juz dawno sie zachwycalam :-) Sliczna z Was para a Ty w tym dniu wygladalas BOSKO :D Nora, GRATULACJE! Wszystkiego NAJ na Nowej Drodze :D Quote
Evelina Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Nor(a) Niech się Wam Szczęści i Powodzi !!!:buzi: :D Quote
Agga Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='adda']Nor(a), gratulacje, gratulacje, gratulacje!!!!!!!!! Wszystkiego dobrego, obyście w szczęściu i zdrowiu żyli!!! ja sie pod tym podpisuje!! Quote
Evelina Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 baskomaniak napisał(a):To trzeba Ci podesłać "nasz" kalendarz i jego będziemy się trzymać... :wink: Pozdrawiam. :DBędę na nowo musiała się nauczyć nim posługiwać :lol: O imieninach już dawno zapomniałam. Jedynie swoje i Adamów pamiętam :oops: Nawet rodzina przestała się dziwić :oops: Quote
Dalma&Maja Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Ajka, rozumiem... :lol: A w jakiej dzielnicy teraz mieszkasz? I czy zechciałabyś wybrać się na spacerek z pieskami? :) Piękne zdjęcia. :angel: Nor(a), gratulacje! :D Wszystkiego najjj, niech Wam się żyje szczęśliwie i oby Wam niczego nie zabrakło. :) Quote
tygrysek-kr Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Panula fotki są prześliczne wyglądałaś ślicznie nio i ten yorkuś boski :) Nora nic dodać nic ując ino dołączam sie do wszystkich życzeń gratulacje !!!! Quote
Recommended Posts