malawaszka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 o jacie Klara - ale AVATARRRRRRRRRRRRRRRRR :multi: wklej tu tę fotę większą :angel: Quote
Evelina Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 adda napisał(a):Evelina napisał(a):A spróbuj kiedy sama, zobaczysz, że może być ciekawie :oops: Większe emocje?I tak wiadomo, ze nie wazne gdzie, ale z kim i jak 8) Quote
Agga Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Evelina poprosze kłode na priv.... pizamka sexi jak juz pisałam fryzurka super Quote
Klara Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Agga'] pizamka sexi jak juz pisałam fryzurka super WAZEL :roflt: L!!!!!!!!!! Quote
Klara Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='malawaszka']o jacie Klara - ale AVATARRRRRRRRRRRRRRRRR :multi: wklej tu tę fotę większą :angel: mówiszmasz : Mikosław i Bizosław Quote
Evelina Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Klara'][quote name='Agga'] pizamka sexi jak juz pisałam fryzurka super WAZEL :roflt: L!!!!!!!!!!Sie nie smiej :lol: Moze wezmie moja pizamke na wzor :lol: Usiadlam do kompa, zeby napisac instrukcje motylkowego szlaczka. Juz widze jak dzisiaj to zrobie :lol: Quote
sh_maniak Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Evelina'] Sh_maniak juz wyslane :lol: mam ... boskie :cunao: Quote
malawaszka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Klara'][quote name='malawaszka']o jacie Klara - ale AVATARRRRRRRRRRRRRRRRR :multi: wklej tu tę fotę większą :angel: mówiszmasz : Mikosław i Bizosław :lilangel: :iloveyou: sprzedaj mi sprzedaj oba sławy :angel: Quote
Agga Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='Klara'][quote name='Agga'] pizamka sexi jak juz pisałam fryzurka super WAZEL :roflt: L!!!!!!!!!!Sie nie smiej :lol: Moze wezmie moja pizamke na wzor :lol: : jaka wazelnia no....pisze ze szczerego serca...kurde ... :evilbat: :lol: Evelina bosze ta opowiesc o kłodzie ahahah ale sie usmiałam :lol: Quote
Klara Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Evelina'] instrukcje motylkowego szlaczka. że co ??????? :hmmmm: Malawszka : pogadaj z moją mamą :ona spędza nimi całe dnie :modla: - chętnie Ci wypożyczy za zapłata w góry, bo ręczę , ze oddasz obydwa po godzinie :lol: :lol: :lol: Quote
Klara Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Agga napisał(a): ta opowiesc o kłodzie ahahah ale sie usmiałam :lol: tu należy siąść i płakać , hehehe :lol: Quote
malawaszka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Klara'][quote name='Evelina'] instrukcje motylkowego szlaczka. że co ??????? :hmmmm: Malawszka : pogadaj z moją mamą :ona spędza nimi całe dnie :modla: - chętnie Ci wypożyczy za zapłata w góry, bo ręczę , ze oddasz obydwa po godzinie :lol: :lol: :lol: nie oddam :grins: haloo dajcie i mnie kłodę :fadein: Quote
Klara Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='malawaszka']nie oddam :grins: no tak........dopiero teraz spojrzałam : jesteś PSYCHOPATA i to kompletnym :o i wszystko jasne :wink: dajce i mnie kłodę :fadein: edukujemy się ?????????? :lol: :lol: :lol: Quote
Evelina Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Klara'][quote name='Evelina'] instrukcje motylkowego szlaczka. że co ??????? :hmmmm: Eeeee, jak w końcu ją "wystrugam" to Ci dam namiar i się oświecisz :wink: Ciekawa jestem czy kłoda przypadłaby panom do gustu ? :lol: Malawaszka już wysyłam kłodę 8) Quote
malawaszka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Klara napisał(a):edukujemy się ?????????? :lol: :lol: :lol: trzeba wprowadzać innowacje :lol: Quote
Klara Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Evelina']jak w końcu ją "wystrugam" to Ci dam namiar i się oświecisz :wink: no mam nadzieję :D Ciekawa jestem czy kłoda przypadłaby panom do gustu ? :lol: no właśnie,bo niewiasty sie cieszą ,a niewiadomo czy jest z czego 8) Quote
malawaszka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 aaahahahha a czy tego tekstu nie było kiedyś offen na dogo???/ bo ja to skądś znam :lol: :lol: :lol: Quote
Klara Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 malawaszka napisał(a): trzeba wprowadzać innowacje :lol: siła w prostocie, czy jakoś tak.......... :wink: Quote
baskomaniak Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Panowie, Zdrowie Pań Ale dzisiaj ten topik nabrał tempa... strasznie zżera mnie ciekawość "kłody". Evelinko, mogę poprosić? :oops: Pozdrawiam. :D Quote
Panula Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Evelinko, to ja tez poprosze o klode ....czytam i czytam i tak mnie juz wszystko rozbawilo, ze koniecznie chcialabym, zobaczyc ;) ;) No.... a skoro dogo i sluby to plosem bardzo. Fajnie tak powspominac!!! Fotki z naszego slubnego plenerku sierpien 2003! Wyszukalam te z Yokunia ;) :lol: Razem my i nasza pierwsza sunia, ktora byla wtedy maluchem i oczywiscie towarzyszyla nam zawsze!! Arus z Yoko: Ja z Yokusia: baskomaniak i dziekujemy za zyczenia :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 :angel: Panula PIĘKNA Panna Młoda z Ciebie :D cudnie wyglądałaś :P Quote
ajka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Pięknie wyglądaliście oboje, ta fotka na mostku - z psem- super. Baskomaniak, jesteś jak zwykle szalenie miły-dziękujemy Quote
Basenji Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Ja ze swoim piechem też się dołączamy do życzeń Baskomaniaka. Najlepszego drogie Panie i Panienki* A piechu ma dla ślicznych suczek prezent; Zdrówko *Nie dotyczy feministek. Dla nich manifa Quote
souris Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 malawaszka ja czytałam chyba o jakiejś kłodzie na Zbokach, nie wiem czy to to samo jest :lol: :lol: :lol: Quote
Evelina Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='Panula']Evelinko, to ja tez poprosze o klode ....czytam i czytam i tak mnie juz wszystko rozbawilo, ze koniecznie chcialabym, zobaczyc ;) ;) Już wysłałam. :D Piękni z Was Państwo Młodzi i sceneria i kreacje i zdjecia !!! :D Życzę Wam duuuuuużo szczęścia i uśmiechania się do siebie, po wielu wspólnie spędzonych latach, tak samo jak na tych fotkach :D Baskomaniak, Basenji nie ma to jak polskie Święto Kobiet . :angel: W moim francuskim kalendarzu ani słowa o święcie. :o Quote
Recommended Posts