ajka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , to się obśmiałam mój nieletni rzeczywiście zwie się Sebastian. Jaki ten świat mały :o , a macki dogomanii sięgają daleeeko :lol: :lol: i oplatają nas w najbardziej niespodziewanych momentach :D Quote
Agga Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Evelina']Agga, mam szykować stempelek z obrączkami ? :D hmmmmm nie wiem nie wiem... :lol: 8) Quote
PaYooK Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 ELO!! :hmmmm: ciezko bedzie Ci przekonac mnie aggus :evilbat: ja sie tak latwo nie dam zwiesc Twoim intecjom :evilbat: mi tak jest dobrze jak teraz jak narazie :evilbat: Quote
Agga Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!! :hmmmm: ciezko bedzie Ci przekonac mnie aggus :evilbat: ja sie tak latwo nie dam zwiesc Twoim intecjom :evilbat: mi tak jest dobrze jak teraz jak narazie :evilbat: no wiec tak powiem.... ja cie do niczego nie zamierzam przekonywac :roll: nie mam złych intencji...znasz mnie dobrze... :roll: no jak ci tak dobrze to...niech ci bedzie nadal tak dobrze :roll: Quote
Klara Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Evelina : A Ty ile lat masz na tym zdjęciu dziecię ??? :o 15???!!!!!! :o :o :o Quote
Agga Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Klara']Evelina : A Ty ile lat masz na tym zdjęciu dziecię ??? :o 15???!!!!!! :o :o :o no mi tez na tyle wyglada...a jaka ma sexi pizamke :lol: Quote
Klara Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Eve: ale leżałaś jak kłoda czy naogladałas się filmów ?? :wink: :lol: :lol: :lol: tak się mi przypomniało, bo ten tekst super był i wiedz ,ze wcale nie zapomniałam odpisać ..........ale wiesz jak jest :modla: Quote
sh_maniak Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Dalma&Maja napisał(a): Widzę, że spora część Dogomaniaczek nie lubi dzieci (niektóre nawet bardzo)... Tak :o Dzieciaczki sa cudowne :angel: :angel: :angel: Takie małe lub troszke większe :multi: , pafnące :angel: , słodziutkie :biggrina:, a jakie mają oczka :iloveyou: Quote
Evelina Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Klara']Evelina : A Ty ile lat masz na tym zdjęciu dziecię ??? :o 15???!!!!!! :o :o :oWięcej :oops: o 6 latek :lol: Jak miałam 16 to sobie profesora z liceum na męża zaklepałam :oops: Śmiejcie się, ale serio wyglądałam jak dziecię :oops: Już po ślubie listonosz zapukał do drzwi, jak mnie zobaczył to zapytał : - Jest ktoś dorosły w domu ? :o A ja na to : Może być mąż ? :lol: Piżamki się nie czepiajcie. Najbardziej sexi jest pod spodem [quote name='Klara']Eve: ale leżałaś jak kłoda czy naogladałas się filmów ?? :wink: :lol: :lol: :lol: Nie będę się chwalić 8) [quote name='Klara']tak się mi przypomniało, bo ten tekst super był i wiedz ,ze wcale nie zapomniałam odpisać ..........ale wiesz jak jest :modla: Co do odpisania, to osobiście wole czekać na odpowiedź niż z nią zalęgać :wink: A propos, mam ciekawy tekst :oops: o kłodzie w łóżku. Kto chce ? Tylko dla dorosłych. 8) Quote
adda Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Ja chcę tekst o kłodzie i jestem pełnoletnia :D Evelina, ale fryzurka mało zburzona :lol: Quote
Evelina Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='adda']Ja chcę tekst o kłodzie i jestem pełnoletnia :D Evelina, ale fryzurka mało zburzona :lol:Widać przecież wyraźnie, że od dobrego fryzjera. 8) Kłodę ślę na priwa :wink: Quote
adda Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='adda']Evelina, ale fryzurka mało zburzona :lol:Widać przecież wyraźnie, że od dobrego fryzjera. 8) Hi hi, rozumiem :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 O mamo! Przeczytałam o kłodzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
LAZY Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 adda napisał(a):O mamo! Przeczytałam o kłodzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To ja tez chce! :lol: Quote
Evelina Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 LAZY napisał(a):adda napisał(a):O mamo! Przeczytałam o kłodzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To ja tez chce! :lol:Wedle życzenia :lol: Quote
Klara Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 adda napisał(a):Evelina, ale fryzurka mało zburzona :lol: moja droga : prawdziwa dama wie,ze nawet po NOCY POSLUBNEJ wygladac trza 8) No Eve , ale jestem w szoku nadal :o no i nie mów,że pod piżamą w bieliźnie siedzisz :o a tekst jest BOSKI , hehehe :lol: ( o ile to ten , o ktory myślę :roll: ) Quote
sh_maniak Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Evelina napisał(a):LAZY napisał(a):adda napisał(a):O mamo! Przeczytałam o kłodzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To ja tez chce! :lol:Wedle życzenia :lol: ja tysz ja tysz 8) Quote
adda Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Klara']moja droga : prawdziwa dama wie,ze nawet po NOCY POSLUBNEJ wygladac trza 8) To się rozumie :D no i nie mów,że pod piżamą w bieliźnie siedzisz :o Piżamka jest dobra, co chcecie? :lol: Quote
Evelina Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Klara'][quote name='adda']Evelina, ale fryzurka mało zburzona :lol: moja droga : prawdziwa dama wie,ze nawet po NOCY POSLUBNEJ wygladac trza 8) No Eve , ale jestem w szoku nadal :o no i nie mów,że pod piżamą w bieliźnie siedzisz :o a tekst jest BOSKI , hehehe :lol: ( o ile to ten , o ktory myślę :roll: )Pisałam, że pod piżamą jest sexi, a nie bielizna :lol: A w ogóle to nie piżama tylko sweterek mojej kochanej teściowej. Tekst to ten o którym myślisz. :lol: Sh_maniak juz wyslane :lol: Quote
Klara Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Evelina napisał(a):A w ogóle to nie piżama tylko sweterek mojej kochanej teściowej. no pięknie - i moze jeszcze w jej łózku ?? 8) Quote
Evelina Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Klara'][quote name='Evelina']A w ogóle to nie piżama tylko sweterek mojej kochanej teściowej. no pięknie - i moze jeszcze w jej łózku ?? 8)A spróbuj kiedy sama, zobaczysz, że może być ciekawie :oops: Klara, ale masz sliczny avatarek :angel: Quote
adda Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Evelina napisał(a):A spróbuj kiedy sama, zobaczysz, że może być ciekawie :oops: Większe emocje? Quote
Recommended Posts