adda Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 ajka napisał(a):Po raz drugi wyszłam za mąż 29.05.2004, mój mąż jest moim przyjacielem i kochankiem, ale nie koniecznością społeczną, czy efektem zdrowego rozsądku. No właśnie, a gdzie fotki tego przystojniaka? Zajęty, bo zajęty, ale chętnie pooglądam jak wyglądaliście tego majowego dnia. Quote
adda Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ajka, te to ja widziałam. Chcę więcej :D Chyba nie gniewasz się, że chcę oglądać Twojego męża? :wink: Quote
adda Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 ajka napisał(a):zaraz zeskanuję Dziękuję!!! Ale wiesz, ja tak platonicznie sobie oglądam. :D Quote
LAZY Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ajka rasowa kobieta z Ciebie!!!! Swietnie sobie poradziłas i wlasnie takie są rodowodowe kobitki...zawsze dadzą sobie rade i jeszcze innym pokaza, ze da się życ tak jak sie chce! Quote
Agga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 [quote name='adda']Ajka, te to ja widziałam. Chcę więcej :D Chyba nie gniewasz się, że chcę oglądać Twojego męża? :wink: alez ty masz zachcianki :o Quote
Wind Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 ajka, :kciuki: :kciuki: :kciuki: Ja rowniez mowie wielkie TAK kobiecej solidarnosci! Quote
adda Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ajka, dziękuję bardzo :buzi: Jestem usatysfakcjonowana 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ajka fotki wsyztskie supper i wiesz co ... ladnego masz syna :oops: :oops: w sumie tylko 2 lata ode mnie mlodszy bo ja 87' :lol: :lol: Quote
Agga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 adda napisał(a):No! Jeszcze! Agga, to nic złego przecie. :D no pewnie ze nic złego... Quote
ajka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Daga hihi, dziękuję, powiem mu - się ucieszy 8) , bo mój TZ to jak skanowałam fotki to podejrzanie miły się zrobił. Obaj panowie zostali docenieni. Może sami w wyniku takiego uznania zostaną dogomaniakami :D Quote
LAZY Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 ajka napisał(a):Daga hihi, dziękuję, powiem mu - się ucieszy 8) Zresztą obaj panowie zostali docenieni. Może sami w wyniku takiego uznania zostaną dogomaniakami :D Mój TZ po chwilowym zachwycie jego osobą podczas wyborów Mistera chciał sie logowac!!! :lol: Hahaha....ale jak sława wygasla i ucichly oklaski to zrezygnowal...Na moje szczecie, o co mi tu jakis cenzur :wink: Quote
Agga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 LAZY napisał(a): Mój TZ po chwilowym zachwycie jego osobą podczas wyborów Mistera chciał sie logowac!!! :lol: Hahaha....ale jak sława wygasla i ucichly oklaski to zrezygnowal...Na moje szczecie, o co mi tu jakis cenzur :wink: Trzeba podbuntowac perełke :lol: Quote
ajka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 LAZY napisał(a):ajka napisał(a):Daga hihi, dziękuję, powiem mu - się ucieszy 8) Zresztą obaj panowie zostali docenieni. Może sami w wyniku takiego uznania zostaną dogomaniakami :D Mój TZ po chwilowym zachwycie jego osobą podczas wyborów Mistera chciał sie logowac!!! :lol: Hahaha....ale jak sława wygasla i ucichly oklaski to zrezygnowal...Na moje szczecie, o co mi tu jakis cenzur :wink: Co racja to racja, cenzura jest niepożądana :-? Quote
LAZY Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Agga napisał(a):LAZY napisał(a): Mój TZ po chwilowym zachwycie jego osobą podczas wyborów Mistera chciał sie logowac!!! :lol: Hahaha....ale jak sława wygasla i ucichly oklaski to zrezygnowal...Na moje szczecie, o co mi tu jakis cenzor :wink: Trzeba podbuntowac perełke :lol: Aggus... :evil: :wink: Quote
aga_ostaszewska Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Co prawda moje jeszcze nie ślubne, ale może kiedyś... To zdjęcie moje o mojego (osobistego) TZ z balu z zeszłego roku Skoro obgadywac juz tych TZ to na całego :lol: Poza tym, ta poza jakś taka mi się ślubna wydaje :wink: Quote
Wind Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Oooo ... aga ... ale wyczesana fota :-) Suuper :-) I rzeczywiscie poza taka troche slubna :-) Cos mi sie wydaje, ze szybko po nadajniku sobie dacie ;) :-) Quote
Patka Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 No Daga no to teraz musisz byc podówjnie miła dla Ajki przez wzgląd na syna :wink: Ajka faktycznie Daga ma świetny gust masz przeuroczego syna a mąż ... no wiesz przystojniak, ale ciiii :D pozdrówka Quote
sh_maniak Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Ciekawe ile ten temat będzie miał stron, zanim ja dam swoje ślubne fotki :roll: Przewidywalnie z 54628163937237 :wink: Quote
aga_ostaszewska Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 [quote name='Wind']Oooo ... aga ... ale wyczesana fota :-) Suuper :-) I rzeczywiscie poza taka troche slubna :-) Cos mi sie wydaje, ze szybko po nadajniku sobie dacie ;) :-) Oj jeszcze nie tak szybko... :wink: "Jesli nie chcesz mojej zguby, krokodyla..." :lol: Quote
Recommended Posts