Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ajka napisał(a):
Po raz drugi wyszłam za mąż 29.05.2004, mój mąż jest moim przyjacielem i kochankiem, ale nie koniecznością społeczną, czy efektem zdrowego rozsądku.
No właśnie, a gdzie fotki tego przystojniaka? Zajęty, bo zajęty, ale chętnie pooglądam jak wyglądaliście tego majowego dnia.

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajka rasowa kobieta z Ciebie!!!!

Swietnie sobie poradziłas i wlasnie takie są rodowodowe kobitki...zawsze dadzą sobie rade i jeszcze innym pokaza, ze da się życ tak jak sie chce!

Posted

[quote name='adda']Ajka, te to ja widziałam. Chcę więcej :D Chyba nie gniewasz się, że chcę oglądać Twojego męża? :wink:

alez ty masz zachcianki :o

Posted

Daga
hihi, dziękuję, powiem mu - się ucieszy 8) , bo mój TZ to jak skanowałam fotki to podejrzanie miły się zrobił.
Obaj panowie zostali docenieni. Może sami w wyniku takiego uznania zostaną dogomaniakami :D

Posted

ajka napisał(a):
Daga
hihi, dziękuję, powiem mu - się ucieszy 8)
Zresztą obaj panowie zostali docenieni. Może sami w wyniku takiego uznania zostaną dogomaniakami :D

Mój TZ po chwilowym zachwycie jego osobą podczas wyborów Mistera chciał sie logowac!!! :lol: Hahaha....ale jak sława wygasla i ucichly oklaski to zrezygnowal...Na moje szczecie, o co mi tu jakis cenzur :wink:

Posted

LAZY napisał(a):

Mój TZ po chwilowym zachwycie jego osobą podczas wyborów Mistera chciał sie logowac!!! :lol: Hahaha....ale jak sława wygasla i ucichly oklaski to zrezygnowal...Na moje szczecie, o co mi tu jakis cenzur :wink:

Trzeba podbuntowac perełke :lol:

Posted

LAZY napisał(a):
ajka napisał(a):
Daga
hihi, dziękuję, powiem mu - się ucieszy 8)
Zresztą obaj panowie zostali docenieni. Może sami w wyniku takiego uznania zostaną dogomaniakami :D

Co racja to racja, cenzura jest niepożądana :-?

Posted

Agga napisał(a):
LAZY napisał(a):

Mój TZ po chwilowym zachwycie jego osobą podczas wyborów Mistera chciał sie logowac!!! :lol: Hahaha....ale jak sława wygasla i ucichly oklaski to zrezygnowal...Na moje szczecie, o co mi tu jakis cenzor :wink:

Trzeba podbuntowac perełke :lol:

Aggus... :evil: :wink:

Posted

Co prawda moje jeszcze nie ślubne, ale może kiedyś...
To zdjęcie moje o mojego (osobistego) TZ z balu z zeszłego roku
Skoro obgadywac juz tych TZ to na całego :lol:
Poza tym, ta poza jakś taka mi się ślubna wydaje :wink:

Posted

Oooo ... aga ... ale wyczesana fota :-) Suuper :-) I rzeczywiscie poza taka troche slubna :-)
Cos mi sie wydaje, ze szybko po nadajniku sobie dacie ;) :-)

Posted

No Daga no to teraz musisz byc podówjnie miła dla Ajki przez wzgląd na syna :wink: Ajka faktycznie Daga ma świetny gust masz przeuroczego syna a mąż ... no wiesz przystojniak, ale ciiii :D
pozdrówka

Posted

[quote name='Wind']Oooo ... aga ... ale wyczesana fota :-) Suuper :-) I rzeczywiscie poza taka troche slubna :-)
Cos mi sie wydaje, ze szybko po nadajniku sobie dacie ;) :-)
Oj jeszcze nie tak szybko... :wink: "Jesli nie chcesz mojej zguby, krokodyla..." :lol: