adda Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Klara napisał(a):bo ja prządna dziewczyna jestem 8) Na pewno! Ale zdjęcie mogło być nieporządne :D Quote
Klara Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 ja takowych NIE POSIADAM, a co !!! :blink: dawaj Adda swoje !!! :HUT012: Quote
malawaszka Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 no ja liczę na nieporządne foty Ady po sesji z Wind 8) Quote
adda Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 [quote name='Klara']dawaj Adda swoje !!! :HUT012: A ja swoje już wstawiałam, ale mogę jeszcze jedno :D Quote
Agga Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Klara napisał(a):bo ja prządna dziewczyna jestem 8) Jak każda dogomaniaczka 8) Quote
Evelina Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 [quote name='Klara'][quote name='Evelina']Zamiast gadac bys swe slubne foty wkleila :roll: mowiszmasz :wink: ale tylko ja, bo ślubny nie wiem czy chce się na dogo afiszowac :hmmmm: a poniewaz nie widać dokładnie dodaję. ze oprocz pereł mam na sobie ubranie , a dokładnie gorset i spodnie 8)Klara Ale dziewczyna !!! :angel: Czyżbym była sprawczynią inauguracyjnego odsłonięcia ? :lol: Z tego co wiem, panom całkowicie wystarcza gdy mamy na sobie jedynie perły i perfumy :roll: Quote
Panula Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Tak tak po dzidziusiu naszym - Amelce, faktycznie zostalo mi jeszcze kilka kilogramow, ale warto bylo ;) :oops: Oczywiscie pokaze Wam ja, ale topik troszke slubny, nie dzieciecy... Teraz obiecane wspominki - to juz sesja po powrocie z podrozy poslubnej!! Slonce cieple i juz troszke jesienne, liscie w najbardziej malowniczych kolorach ...milosci.... :wink: Quote
malawaszka Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 jejcia Panula jesteś przepiękna :angel: cudowne zdjęcia i nie ma się codziwić, że Twój Małżonek taki wpatrzony w Ciebie :P Quote
mrowka Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Zdjecia cuudowne!! :angel: Piekne.. Panula wiecej prosze.. :D Quote
Panula Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 malawaszka i mrowka ...bardzo mi milo, ze sie podobaja... ale komplementy wiecie... to bylo w sierpniu 2003 - a teraz :oops: :oops: :oops: sa wspomnieniem, cudnym i niesamowitym, ...a teraz kochamy sie rownie bardzo, ale jest wiecej nas do kochania hahahahaha :wink: Quote
malawaszka Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 hahah rozumiem, że o dzidzię chodzi :lol: :wink: Quote
Klara Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 [quote name='Evelina']Czyżbym była sprawczynią inauguracyjnego odsłonięcia ? :lol: a niezupełnie , kiedyś na Nowych twarzach sie odsłoniłam...no prawie .. :wink: a było to tak : ale teraz juz nie widać tam tego zdjęcia , a ja mam na kompie tylko miniaturkę :( z tego co wiem nie da sie powiększyć zmniejszonego zdjęcia ?? :hmmmm: Z tego co wiem, panom całkowicie wystarcza gdy mamy na sobie jedynie perły i perfumy :roll: eeee , ale chyba nie na ślubie :roll: Quote
Evelina Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 [quote name='Klara'][quote name='Evelina']Czyżbym była sprawczynią inauguracyjnego odsłonięcia ? :lol: a niezupełnie , kiedyś na Nowych twarzach sie odsłoniłam...no prawie .. :wink: a było to tak : ale teraz juz nie widać tam tego zdjęcia , a ja mam na kompie tylko miniaturkę :( z tego co wiem nie da sie powiększyć zmniejszonego zdjęcia ?? :hmmmm: Powiekszyc zawsze mozna, ale z jakim rezultatem, nawet nie bede pokazywac :( [quote name='Klara'][quote name='Evelina']Z tego co wiem, panom całkowicie wystarcza gdy mamy na sobie jedynie perły i perfumy :roll: eeee , ale chyba nie na ślubie :roll: Troche by to ksiedza rozpraszalo :roll: Patka, zaraz po jak najbardziej ... :lol: Ja wam chyba pokaze co mi moj przedslubny prawie przed oltarzem wyjawil :oops: :lol: tylko musze znalezc fotke, a wlasciwie negatyw Quote
Klara Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 zaraz po byliśmy na kręglach :lol: Eve : księdza powiadasz ...pod warunkiem ,ze ksiądz na ślubie :wink: Quote
Evelina Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 [quote name='Klara']zaraz po byliśmy na kręglach :lol: Eve : księdza powiadasz ...pod warunkiem ,ze ksiądz na ślubie :wink:Oooo... ja tak umownie o ksiedzu napisalam :roll: Ja do katedry mialam niedaleko, wiec paradowalismy pod reke przez srodek miasta :lol: Wesele nie bylo przewidziane wiec i gosci niewielu. Za to ilu ludzi i ciekawskich pociagnelismy za soba :lol: Quote
adda Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Klara napisał(a):to dawaj w koncu zdjęcia :D No dawaj, koniecznie :D Quote
Wind Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Panula, Piekne zdjecia :D :D :D Cudnie wygladaliscie, a TY doslownie PRZEPIEKNIE! :D Osobiscie nie lubie slubnych zdjec pozowanych w studio na tle z Wenecja, zameczkiem, lub kladka nad strumyczkiem :-? 8) Dlatego tak bardzo podobaja mi sie zdjecia z pleneru. Urzekaja swa lekkoscia, prostota, oraz pomyslowym wykorzystaniem naturalnych elementow otoczenia. Oczywiscie praca w plenerze moze wizac sie z roznymi niespodziankami (burza z piorunami i wichura ;)), ale kreatywny fotograf nawet w mniej sprzyjajacych okolicznosciach bedzie potrafil wyczarowac cos szczegolnego dla Mlodej Pary :-) Quote
anetta Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Wow :D Ale przepiekne foty. Klara, sliczna jestes :D Quote
KORONA Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Miga napisał(a):Ja też czekam 8) I jaaaaaaa :angel: Quote
Klara Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Anetta: pewnie chodziło Ci o Panule, bo to jej zdjęcia nas tu powaliły z nóg :D ale i ja skorzystałam :D czlowiek sie na dogo dowartościowuje 8) Quote
Recommended Posts