malawaszka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 no i jeszcze kiecka gotowa zżółknąć ze starości jak Adze przyjdzie czekać tyle co nam tu niektórym :lol: Quote
Agga Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 malawaszka napisał(a):no i jeszcze kiecka gotowa zżółknąć ze starości jak Adze przyjdzie czekać tyle co nam tu niektórym :lol: madrze gadasz waszunia... :lol: no wiec jeszcze przjedzie mi poczekac 8) Quote
PaYooK Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 ELO!!! zeby cie do sklepu nie ciagnelo kup se firany i se zrobi wlasna :evilbat: Quote
Agga Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!!! zeby cie do sklepu nie ciagnelo kup se firany i se zrobi wlasna :evilbat: sam se kup firany :cry: To chyba nic złego poprzygladac sie wystawie i to jeszcze z takładnymi rzeczami... :roll: Quote
Agga Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 AnkaW napisał(a):Pooglądać zawsze można. :lol: no dobrze, ze mnie rozumiesz :lol: Quote
Linka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Ehhh świetne fotki.. też będę takie miała kiedyś :roll: :D [quote name='tatuś']kup se firany i se zrob wlasna :evilbat: tatuś coś złośliwy się robisz ostatnio :evilbat: :roll: Quote
Manu Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 [quote name='Linka']Ehhh świetne fotki.. też będę takie miała kiedyś :roll: :D [quote name='tatuś']kup se firany i se zrob wlasna :evilbat: tatuś coś złośliwy się robisz ostatnio :evilbat: :roll:Jakie ostatnio ? :o :evilbat: :wink: :wink: Quote
Agga Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='Manu'][quote name='Linka']Ehhh świetne fotki.. też będę takie miała kiedyś :roll: :D [quote name='tatuś']kup se firany i se zrob wlasna :evilbat: tatuś coś złośliwy się robisz ostatnio :evilbat: :roll:Jakie ostatnio ? :o :evilbat: :wink: :wink: ehhhhh :cry: ja mu kurde dam firany... :evilbat: Ale czekajcie jak przyjedzie pora na to i owo to mu OKO zbieleje...jak mnie zobaczy... :D CIekawe czy wtedy tez bedzie o firankach gadał :lol: Quote
Linka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Nie przejmuj się :buzi: napewno zbieleje :D Mówiłam że Cię podziwiam(?) ja bym tak długo nie wytrzymała :evilbat: Quote
ajka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 a pewnie,że zbieleje, wręcz dziwne by było,gdyby było inaczej :wink: ja już mam ślub za sobą i też lubię się pogapić na sukienki, a moja koleżanka już mężatka, to czasem wchodzi do takiego sklepu i przymierza. A co? nie wolno? :lol: Quote
Agga Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='ajka']a pewnie,że zbieleje, wręcz dziwne by było,gdyby było inaczej :wink: ja już mam ślub za sobą i też lubię się pogapić na sukienki, a moja koleżanka już mężatka, to czasem wchodzi do takiego sklepu i przymierza. A co? nie wolno? :lol: ihihihii ajka dobre...pewnie ze mozna, nawet wskazane... :lol: Linus nie jest tak źle dziecko moje drogie... :lol: 8) Quote
tufi Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Nam 1 sierpnia stuknie 7 lat razem, mieszkamy wspolnie od 6 lat :roll: Jak oboje studiowalismy, to bylo super, teraz "prawdziwe" zycie juz nie jest takie fajne :roll: Nadajnik mam na palcu od 25 grudnia 2003, wymuszony tak lekko 8) Jakos tak podjelismy decyzje, ze w tym roku bedzie slub, ale raczej do tego nie dojdzie. Ciagle mam watpliwosci, czy to na pewno TEN. A w tym roku czeka mnie kilka wesel, na ktore bardzo niechetnie bede musiala sie udac - chyba, ze uda mi sie cos wykombinowac, zeby nie pojechac. Pierwszy mojej kuzynki z jakims hamerykancem w dworku niedaleko Sremu 21 maja, drugi 6 sierpnia w Czestochowie - kolega TZ. Jakos do slubu mi sie nie spieszy, szczegolnie ze o zadnym weselu nie chce slyszec :evilbat: Niech juz wprowadza ta ustawe o konkubinacie, to wiele ulatwi. Wkurzaja mnie rodzice TZ, ktorzy z uporem maniaka gledza o dziecku - jak chca miec, to niech sami sobie wykombinuja, a ode mnie wara! Quote
gadzik Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 tufi napisał(a):Jakos do slubu mi sie nie spieszy, szczegolnie ze o zadnym weselu nie chce slyszec :evilbat: Niech juz wprowadza ta ustawe o konkubinacie, to wiele ulatwi. Wkurzaja mnie rodzice TZ, ktorzy z uporem maniaka gledza o dziecku - jak chca miec, to niech sami sobie wykombinuja, a ode mnie wara! Moi "teściowie" po moim ostatnim komantarzu na ten temat już nie łudzą się, że doczekają się wnuka :evilbat: Ale zaczyna się przeprawa z moją mamuśką i babcią , bo kuzynka w tym roku wychodzi za mąż a ja mieszkam z TZ i wcale nam to nie w głowie :lol: Dziewczyny świetne zdjęcia :D Quote
tufi Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 gadzik napisał(a): Moi "teściowie" po moim ostatnim komantarzu na ten temat już nie łudzą się, że doczekają się wnuka :evilbat: Poprosze o patent na odczepienie sie "tesciow" :D Quote
gadzik Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 tufi napisał(a):Poprosze o patent na odczepienie sie "tesciow" :D Powiedziłam im, że jak przypadkiem spełnią się ich "życzenia" :evilbat: to im zostawię dzieciaka pod drzwiami i wyjadę na drugi koniec Polski albo jeszcze dalej :lol: Quote
tufi Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Kurka, u mnie nie przejdzie - tesciowa bezrobotna, to by sie ucieszyla, ze ma co robic :roll: Quote
gadzik Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 To paskudnie :-? może czegoś innego się przestraszą :roll: No a w ostateczności zawsze możesz sie postarać o wnuczka :lol: Quote
PaYooK Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 ELO!!! [quote name='Linka']Nie przejmuj się :buzi: napewno zbieleje :D Mówiłam że Cię podziwiam(?) ja bym tak długo nie wytrzymała :evilbat: moze zbieleje moze nie :evilbat: a co do zlosliwosci to ja to kocham :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: jak nie firanki to zaslony czy cos mozesz wziiaasc :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: a mnie wogle aggus w garniturku nigdzie nie zaciagniesz Quote
tufi Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 gadzik napisał(a): No a w ostateczności zawsze możesz sie postarać o wnuczka :lol: Wywolujesz we mnie agresje. :evil: Raz, dwa, trzy - wdech - raz, dwa trzy - wydech ufff tylko spokojnie... ZADNYCH BACHOROW!!!!! Quote
ajka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Nie jestem fanem wybujałej rozrodczości oraz nacisków wywieranych przez potencjalne teściowe ale z tym lękiem przed posiadaniem potomstwa to chyba troszkę przesadzacie. Ponadto jestem zdania,że na szczęście żyjemy w takich czasach,że kobieta nie musi już wychodzić za mąż,żeby móc się realizować i czuć się szczęśliwą, ale nie wiem, po co psuć ten topik realistycznymi rozważaniami :wink: Quote
tufi Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Ja nie odczuwam zadnego leku przed posiadaniem potomstwa. Bylam przy narodzinach mojej 2,5-letniej siostry, towarzyszylam przy jej rozwoju codziennie az do 3 miesiaca - ciaza i porod mnie wcale nie przeraza, odchowanie dziecka rowniez. Od dawna jestem przekonana o tym, ze nie chce miec dzieci - po prostu. Benia wstawiala swoje sliczne fotki ze slubu na off topicu - da rade jakos to tu przeniesc? Quote
Agga Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 PaYooK napisał(a): 1.moze zbieleje moze nie :evilbat: 2.a co do zlosliwosci to ja to kocham :evilbat: :evilbat: :evilbat: 3.jak nie firanki to zaslony czy cos mozesz wziiaasc :evilbat: 4.a mnie wogle aggus w garniturku nigdzie nie zaciagniesz ad1. a no sie przekonamy :lol: ad2. ja cie z tego wylecze :evilbat: ad3. nie chce zasłon ani firan chce suknie... ad4. a założyc sie chcesz ze zaciagne w garniturze :evilbat: :lol: Quote
Recommended Posts