Cyraneczka Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Cześć wszystkim! Nazywam się Żaneta, mieszkam niedaleko Warszawy i od paru lat hoduje husky. Tyle wystarczy... i tak pewnie wszyscy mnie znacie ;-). Od jakiegoś czasu obserwuję forum i mam teraz możliwość czynnego uczestnictwa dlatego postanowiłam się zalogować. Sporo się tu dzieje i widzę, że wszyscy wspaniale się czują w tutejszym towarzystwie. Dlatego chętnie się do Was przyłączę. pozdrawiam Żaneta Quote
Cyraneczka Posted February 25, 2005 Author Posted February 25, 2005 Dzięki za miłe przyjęcie! Tak mi trochę głupio, bo kilka dni temu zapisałam się na inne forum... ale tu jakoś tłoczniej i więcej się dzieje. Tak więc darujcie, jeśli ktoś pomyślał, że wszystkie sroki za ogon chcę złapać :evil: Quote
Malamutka Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Cześć!! buziaki dla twoich Husky od Malamutki i jej Malamutki Daisy ;) Quote
rOOn7 Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Witaj, srokami sie nie przejmuj, milo ze jestes. Quote
Paula&Forrest Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Witam!! im nas wiecej tym weselej :D Quote
HUSKYTEAM Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Hej, Zaraz zaraz, ja Cię chyba skądś kojarzę... ;-) Witaj Quote
ETM Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 :lol: No wiesz, przewaznie stoi schowana za jakas kamerka. 8) Quote
Monika R. Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Witam serdecznie my 8) tez chyba sie znamy :wink: Jedziesz mozedo Katowic pokibicowac...?? Quote
Cyraneczka Posted February 25, 2005 Author Posted February 25, 2005 Oooo, starzy znajomi się reaktywowali :-) Wiedziałam, że dobrze robię zapisując się na tą listę :lol: Do Katowic niestety nie jadę, chociaż bardzo bym chciała. Ale od kilku lat jakoś tak dziwnie wychodzi, że pod koniec marca sobie urlop na piątek biorę, a drugi na początku kwietnia :-) no i muszę w tym roku odpuścic sobie jedną wystawę. Padło na Katowice. Quote
aris_aga Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 my tez witamy i pozdrawiamy lub jak wolisz machamy ogonkami:) Quote
sh_maniak Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Ja również przyłączam się do powitań :D Witam i miło widzieć :) Quote
SZAMAN Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Wraz z Szamanem dołączam się do powitań! :D Ostatnio, rzadko tutaj bywam,ale cieszy mnie powiększające się grono DoGoManiaków. Quote
Savannah Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 To fakt miło że jesteś z nami :D i ja TEŻ cię skąs znam!!!! :o ale skąd;P hehe. Pzdr. Villarica Siebrians Quote
Recommended Posts