jolkablaszczyk Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 tak na początek kilka fotek mojej suni: Quote
jolkablaszczyk Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 dzieki :) wypad do Ustronia był rzecywiście udany :) pogoda iście zimowa śniegu po kolana i ciągle sypało :) Quote
jolkablaszczyk Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Masza jak każdy malamut jest czasem kanapowcem nad polskim morzem, trzeba pogmerać w piasku... żeby tak potem wyglądać.. Quote
akira Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Śliczna sunia :loveu: A jaka usłuchana :) [SIZE="1"]Zapraszam do mojej galerii pt. http://www.dogomania.pl/forum/f626/moje-szczescie-ma-tylko-jedno-imie-lusi-129615/index58.html Quote
jolkablaszczyk Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 akira napisał(a):Śliczna sunia :loveu: A jaka usłuchana :) No naszczęście jest wyjątkowa pod względem trzymania sie blisko, bez problemu może biegać luzem i nie oddala się, jak już jest zapinana to tylko ze względu na ludzi, których przerażają gabaryty Maszy lub ze względu na straż miejską która lubi się czepiać ze mam psa luzem puszczonego. Dla samej Maszy smycz mogłaby nie istnieć, co jest malo spotykane wśród malamutów, niektóre są spuszczane tylko na terenie zamkniętym a tak to cały czas osznurkowane ze względu na to że są dość nieobliczalne i nie brak im szalonych pomysłów :diabloti::diabloti::diabloti: oczywiście zdaża sie Maszy opolecieć za kotem lub zającem ale po kilku sekundach pogoni odpuszcza i wraca :cool3: Quote
jolkablaszczyk Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 a tu Maszka z moim drugim psem - 12 letnim kundelkiem Bamboszem :loveu::loveu::loveu: a tu Bambosz w całej swej prostocie: Quote
jolkablaszczyk Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Daisunia']:loveu: świetny z nich duet :loveu: oj tak :) Quote
Ela i Luna Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Cześc! Jestem tu po raz pierwszy. Jak miło oglądac takie wspaniałe zdjęcia Cudna galeria! Prześliczna malamutka: http://images39.fotosik.pl/142/b471ffab58ea4ad0med.jpg :loveu: Masza jest cudna! Pozdrawiam serdecznie! Quote
jolkablaszczyk Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 heh... dziekujemy za miłe słowa...:oops::oops::oops: fot mamy całe mnóstwo, postaramy sie wiec jeszcze cos wrzócić w najbliższym czasie :) pozdrawiamy serdecznie! Quote
jolkablaszczyk Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 najpierw się witam szerokim uśmiechem :) potem - mały foch.. spode-łba też jak chcę to potrafię spojrzeć dasz smaczka? już szukam... Quote
jolkablaszczyk Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 zatroskana schowam się... portrecik Quote
Ela i Luna Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 super fotki! Dziękujemy i prosimy o jeszcze :lol: Quote
jolkablaszczyk Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 sesja pod tytułem "zaprzyjaźniamy sie z królikiem :)" trzeba tu dodać że Masza bardzo starała zaprzyjaźnić sie z królikiem :mrgreen: . bardzo szybko zauważyła że królik nie lubi gwałtownych ruchów i dużych postaci, co zaowocowalo tym że praktycznie nieruchomo starała sie leżeć na ziemi ukradkiem tylko go obserwując.. :) :alien: :alien: królik żyje i ma sie dobrze :) Quote
jolkablaszczyk Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 kilka fotek z naszych wakacji czasem bywało nudno.. Quote
jolkablaszczyk Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 jak mam małą przerwę w pracy to tak się uśmiecham :-D łysości nasze kochane :) kukurydza prosto z pola - mniamm Quote
jolkablaszczyk Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 tak mi sie pies uśmiał jak poprosiłam o podlanie kwiatkow zieloną konewką... jak wakacje to i czas na słodkie lenistwo... byłyśmy też nad morzem... Rewa Quote
Recommended Posts