*Magda* Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 vege* napisał(a): No więc muszę się pochwalić, że dziś ZDAŁAM prawo jazdy za 1 podejściem!!!!! :) jezu jaka jestem szczęśliwa to sobie nie wyobrażacie :-) Gratulacje :Cool!: Quote
vege* Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 magdabroy napisał(a):Gratulacje :Cool!: Angi napisał(a):no to także gratuluję! Dziękuję :loveu: Wiecie, że nadal to do mnie nie dotarło :lol: Quote
*Magda* Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 vege* napisał(a):Dziękuję :loveu: Wiecie, że nadal to do mnie nie dotarło :lol: Dotrze, jak dostaniesz ten kawałek plastiku do ręki ;) Quote
vege* Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 magdabroy napisał(a):Dotrze, jak dostaniesz ten kawałek plastiku do ręki ;) Pewnie tak :-) I jak kupię sobie własny samochód :evil_lol: O właśnie poleca ktoś jakiś fajny kobiecy nieduży samochodzik? :-) Ale też nie taki miniaturowy jak seicento bo szczerze tym bałabym się jechać :oops: Quote
*Magda* Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ja miniaturowymi autami nie jeździłam :D Moja koleżanka ma toyotę yaris (za mały?) i sobie chwali :) Quote
vege* Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 magdabroy napisał(a):Ja miniaturowymi autami nie jeździłam :D Moja koleżanka ma toyotę yaris (za mały?) i sobie chwali :) Właśnie szukam czegoś pokroju yariski :lol: Marzy mi się Honda Civic VIII (tzw. kosmita) :loveu: ale to na razie nie na moją kieszeń, ale w przyszłości muszę mieć ten samochód :loveu: Quote
Kirinna Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 (edited) cześć o widzę że nie tylko ja miałam egzamin:)(ja za 2 zdałam ale kto by się przejmował) gratki:) Edited November 24, 2012 by Kirinna Quote
Besti Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Brawo:Rose: To pojechałaś po bandzie zdając za pierwszym razem:lol: Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 hejka ;) widze temat prawka na topie :cool3: gratulacje zdania za pierwszym razem :loveu: ja mam isc sie zapisac w grudniu , ale sama nie wiem .... Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 dOgLoV napisał(a): ja mam isc sie zapisac w grudniu , ale sama nie wiem .... Idziesz :mad: Quote
Kirinna Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 dOgLoV napisał(a):hejka ;) widze temat prawka na topie :cool3: gratulacje zdania za pierwszym razem :loveu: ja mam isc sie zapisac w grudniu , ale sama nie wiem .... idz idz, jeżeli uda ci się to zdążysz na łątwiejsze przepisy:) Quote
vege* Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 (edited) catie napisał(a):Gratulacje :) dziękuję:loveu: Kirinna napisał(a):cześć o widzę że nie tylko ja miałam egzamin:)(ja za 2 zdałam ale kto by się przejmował) gratki:) Witam :) Dziękuję i wzajemnie :) Besti napisał(a):Brawo:Rose: To pojechałaś po bandzie zdając za pierwszym razem:lol: Dziękuję kolejny raz :loveu: No baaa, skupiłam się jak nigdy i ciągle miałam w głowie głos mojej instruktorki "Patrz na znaki i na linie!" i tak sobie to powtarzałam i słuchałam gdzie instruktor każe mi jechać, że zdałam :lol: dOgLoV napisał(a):hejka ;) widze temat prawka na topie :cool3: gratulacje zdania za pierwszym razem :loveu: ja mam isc sie zapisac w grudniu , ale sama nie wiem .... Cześć:loveu: Dziękuję :* Koniecznie idź, żeby się załapać na starą teorię, bo ja wolałam się uczyć tych 524 pytań niż 3 tys :roll: Ja zaczęłam jeździć 20 sierpnia, a skończyłam 19 listopada. magdabroy napisał(a):Idziesz :mad: Groźna Magda :evil_lol: Kirinna napisał(a):idz idz, jeżeli uda ci się to zdążysz na łątwiejsze przepisy:) Dokładnie, mi właśnie na tym zależało, żeby się na stare załapać :) Za tydzień jadę z tatą rozejrzeć się za jakimś samochodem :loveu: A w tym tyg muszę iść opłacić prawko, żebym mogła je odebrać :) Teraz sobie tak myślę nad tym nowszym Fordem Fiestą Mk6, ewentualnie Opel Corsa C, Renault Laguna 2, tacie się te opcje podobają jednak najbardziej jest za Fordem, więc możliwe, że z tego coś wybiorę :) Edited November 26, 2012 by vege* Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 vege* napisał(a): Cześć:loveu: Dziękuję :* Koniecznie idź, żeby się załapać na starą teorię, bo ja wolałam się uczyć tych 524 pytań niż 3 tys :roll: Ja zaczęłam jeździć 20 sierpnia, a skończyłam 19 listopada. Niby ta nowa zasada jest gorsza tylko pod tym względem że po pół roku od odebrania prawa jazdy trzeba wykupić u instruktora kilka godzin i je wyjeżdzić a że pytania są łatwiejsze vbo są w formie testu hmm ale ja tam sie nie znam :shake: a nie wiem czy z kasa wyribie w tym roku .... Quote
vege* Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 dOgLoV napisał(a):Niby ta nowa zasada jest gorsza tylko pod tym względem że po pół roku od odebrania prawa jazdy trzeba wykupić u instruktora kilka godzin i je wyjeżdzić a że pytania są łatwiejsze vbo są w formie testu hmm ale ja tam sie nie znam :shake: a nie wiem czy z kasa wyribie w tym roku .... Ogólnie to już nie wiem czy byś się wyrobiła bo jak moja siostra pytała w Warszawie jak to jest jakby się na początku grudnia zapisała to jej powiedzieli, że jakby się wyrobiła ze zdaniem do 19 stycznia to tak, jak nie to musi na nowych :/ Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 vege* napisał(a):Ogólnie to już nie wiem czy byś się wyrobiła bo jak moja siostra pytała w Warszawie jak to jest jakby się na początku grudnia zapisała to jej powiedzieli, że jakby się wyrobiła ze zdaniem do 19 stycznia to tak, jak nie to musi na nowych :/ Teorie musi miec zdana do 19stego stycznia ;) Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Kirinna napisał(a):idz idz, jeżeli uda ci się to zdążysz na łątwiejsze przepisy:) a nowe sa duzo gorsze ?? Quote
vege* Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 dOgLoV napisał(a):a nowe sa duzo gorsze ?? Gorsze z tym, że jest ich dużo dużo więcej, jak mówiłam teraz do nauczenia się miała 524 pytania, na nową teorię trzeba ogarnąć 3 tys pytań i na odp na egzaminach masz chyba max 10s, żeby udzielić odpowiedzi, a teraz jak zdawałam miałam po prostu 25 min na całe 18 pytań ;-) dOgLoV napisał(a):Teorie musi miec zdana do 19stego stycznia No chyba, że tak ;-) Quote
Kirinna Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 dOgLoV napisał(a):a nowe sa duzo gorsze ?? najgorsze jest to że jeżeli zdasz to po pół roku znowu musisz wykupic ileś tam godzin z instruktorem i donieść zaświadczenie do urzędu Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Kirinna napisał(a):najgorsze jest to że jeżeli zdasz to po pół roku znowu musisz wykupic ileś tam godzin z instruktorem i donieść zaświadczenie do urzędu to własnie slyszałam , ale w zasadzie to nawet dobre , bo niektorzy jak odbiorą prawko to mysla ze są panami i wladcami szos a pozniej sa wypadki itd :roll: tylko ze dodatkowa kasa na wykupienie godzin pozniej jest potrzebna ;) Quote
vege* Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 dOgLoV napisał(a):to własnie slyszałam , ale w zasadzie to nawet dobre , bo niektorzy jak odbiorą prawko to mysla ze są panami i wladcami szos a pozniej sa wypadki itd :roll: tylko ze dodatkowa kasa na wykupienie godzin pozniej jest potrzebna ;) A to ja o tym nie słyszałam, o tym wykupowaniu dodatkowych godzin. Stwierdzam, że ja to jak emeryt będę jeździła :evil_lol: Chociaż i szybciej raz jechałam, bo musiałam szybko taką Magdę na egzamin dowieźć to musiałam trzymać cały czas prędkość ok 110-20km/h i do Ciechanowa dość szybko dojechałyśmy co najważniejsze w całości, może ze mnie nie taki tragiczny kierowca:evil_lol: A Beata mi ciągle mówiła, że ja za 1 razem nie zdam, może mnie po prostu motywowała tak :eviltong: Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 vege* napisał(a):A to ja o tym nie słyszałam, o tym wykupowaniu dodatkowych godzin. Stwierdzam, że ja to jak emeryt będę jeździła :evil_lol: Chociaż i szybciej raz jechałam, bo musiałam szybko taką Magdę na egzamin dowieźć to musiałam trzymać cały czas prędkość ok 110-20km/h i do Ciechanowa dość szybko dojechałyśmy co najważniejsze w całości, może ze mnie nie taki tragiczny kierowca:evil_lol: A Beata mi ciągle mówiła, że ja za 1 razem nie zdam, może mnie po prostu motywowała tak :eviltong: Tak jak piszesz , pewnie chciała Cie zmotywować żebyś pomyślała sobie " a pokaże jej że jednak zdam :evil_lol:" Quote
vege* Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 dOgLoV napisał(a):Tak jak piszesz , pewnie chciała Cie zmotywować żebyś pomyślała sobie " a pokaże jej że jednak zdam :evil_lol:" Pewnie tak, bo ja cały czas miałam w głowie taką myśl, że pokażę wszystkim, którzy we mnie nie wierzyli, że ja zdam za 1! Nawet sobie okrzyki radości w domu ćwiczyłam :roflt::roflt::roflt: Bo jak to mi ktoś kiedyś powiedział, ja jestem zdolna i wiele mogę, ale moje lenistwo wygrywa :evil_lol: Jak to mówią "Miej wyje2bane a będzie Ci dane!" :loveu: :diabloti: ewentualnie "Nic nie muszę, wszystko mogę" :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 vege* napisał(a):Pewnie tak, bo ja cały czas miałam w głowie taką myśl, że pokażę wszystkim, którzy we mnie nie wierzyli, że ja zdam za 1! Nawet sobie okrzyki radości w domu ćwiczyłam :roflt::roflt::roflt: Bo jak to mi ktoś kiedyś powiedział, ja jestem zdolna i wiele mogę, ale moje lenistwo wygrywa :evil_lol: Jak to mówią "Miej wyje2bane a będzie Ci dane!" :loveu: :diabloti: ewentualnie "Nic nie muszę, wszystko mogę" :evil_lol: dobre dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts