Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

vege* napisał(a):

No więc muszę się pochwalić, że dziś ZDAŁAM prawo jazdy za 1 podejściem!!!!! :) jezu jaka jestem szczęśliwa to sobie nie wyobrażacie :-)

Gratulacje :Cool!:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdabroy napisał(a):
Gratulacje :Cool!:

Angi napisał(a):
no to także gratuluję!

Dziękuję :loveu: Wiecie, że nadal to do mnie nie dotarło :lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dotrze, jak dostaniesz ten kawałek plastiku do ręki ;)

Pewnie tak :-) I jak kupię sobie własny samochód :evil_lol:
O właśnie poleca ktoś jakiś fajny kobiecy nieduży samochodzik? :-) Ale też nie taki miniaturowy jak seicento bo szczerze tym bałabym się jechać :oops:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja miniaturowymi autami nie jeździłam :D Moja koleżanka ma toyotę yaris (za mały?) i sobie chwali :)

Właśnie szukam czegoś pokroju yariski :lol: Marzy mi się Honda Civic VIII (tzw. kosmita) :loveu: ale to na razie nie na moją kieszeń, ale w przyszłości muszę mieć ten samochód :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
hejka ;)

widze temat prawka na topie :cool3:

gratulacje zdania za pierwszym razem :loveu:

ja mam isc sie zapisac w grudniu , ale sama nie wiem ....

idz idz, jeżeli uda ci się to zdążysz na łątwiejsze przepisy:)

Posted (edited)

catie napisał(a):
Gratulacje :)

dziękuję:loveu:

Kirinna napisał(a):
cześć
o widzę że nie tylko ja miałam egzamin:)(ja za 2 zdałam ale kto by się przejmował)
gratki:)

Witam :)
Dziękuję i wzajemnie :)
Besti napisał(a):
Brawo:Rose: To pojechałaś po bandzie zdając za pierwszym razem:lol:

Dziękuję kolejny raz :loveu: No baaa, skupiłam się jak nigdy i ciągle miałam w głowie głos mojej instruktorki "Patrz na znaki i na linie!" i tak sobie to powtarzałam i słuchałam gdzie instruktor każe mi jechać, że zdałam :lol:

dOgLoV napisał(a):
hejka ;)

widze temat prawka na topie :cool3:

gratulacje zdania za pierwszym razem :loveu:

ja mam isc sie zapisac w grudniu , ale sama nie wiem ....

Cześć:loveu:
Dziękuję :*
Koniecznie idź, żeby się załapać na starą teorię, bo ja wolałam się uczyć tych 524 pytań niż 3 tys :roll:
Ja zaczęłam jeździć 20 sierpnia, a skończyłam 19 listopada.
magdabroy napisał(a):
Idziesz :mad:

Groźna Magda :evil_lol:

Kirinna napisał(a):
idz idz, jeżeli uda ci się to zdążysz na łątwiejsze przepisy:)

Dokładnie, mi właśnie na tym zależało, żeby się na stare załapać :)

Za tydzień jadę z tatą rozejrzeć się za jakimś samochodem :loveu: A w tym tyg muszę iść opłacić prawko, żebym mogła je odebrać :) Teraz sobie tak myślę nad tym nowszym Fordem Fiestą Mk6, ewentualnie Opel Corsa C, Renault Laguna 2, tacie się te opcje podobają jednak najbardziej jest za Fordem, więc możliwe, że z tego coś wybiorę :)

Edited by vege*
Posted

vege* napisał(a):

Cześć:loveu:
Dziękuję :*
Koniecznie idź, żeby się załapać na starą teorię, bo ja wolałam się uczyć tych 524 pytań niż 3 tys :roll:
Ja zaczęłam jeździć 20 sierpnia, a skończyłam 19 listopada.

Niby ta nowa zasada jest gorsza tylko pod tym względem że po pół roku od odebrania prawa jazdy trzeba wykupić u instruktora kilka godzin i je wyjeżdzić a że pytania są łatwiejsze vbo są w formie testu hmm ale ja tam sie nie znam :shake:

a nie wiem czy z kasa wyribie w tym roku ....

Posted

dOgLoV napisał(a):
Niby ta nowa zasada jest gorsza tylko pod tym względem że po pół roku od odebrania prawa jazdy trzeba wykupić u instruktora kilka godzin i je wyjeżdzić a że pytania są łatwiejsze vbo są w formie testu hmm ale ja tam sie nie znam :shake:

a nie wiem czy z kasa wyribie w tym roku ....

Ogólnie to już nie wiem czy byś się wyrobiła bo jak moja siostra pytała w Warszawie jak to jest jakby się na początku grudnia zapisała to jej powiedzieli, że jakby się wyrobiła ze zdaniem do 19 stycznia to tak, jak nie to musi na nowych :/

Posted

vege* napisał(a):
Ogólnie to już nie wiem czy byś się wyrobiła bo jak moja siostra pytała w Warszawie jak to jest jakby się na początku grudnia zapisała to jej powiedzieli, że jakby się wyrobiła ze zdaniem do 19 stycznia to tak, jak nie to musi na nowych :/

Teorie musi miec zdana do 19stego stycznia ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
a nowe sa duzo gorsze ??

Gorsze z tym, że jest ich dużo dużo więcej, jak mówiłam teraz do nauczenia się miała 524 pytania, na nową teorię trzeba ogarnąć 3 tys pytań i na odp na egzaminach masz chyba max 10s, żeby udzielić odpowiedzi, a teraz jak zdawałam miałam po prostu 25 min na całe 18 pytań ;-)

dOgLoV napisał(a):
Teorie musi miec zdana do 19stego stycznia

No chyba, że tak ;-)

Posted

dOgLoV napisał(a):
a nowe sa duzo gorsze ??

najgorsze jest to że jeżeli zdasz to po pół roku znowu musisz wykupic ileś tam godzin z instruktorem i donieść zaświadczenie do urzędu

Posted

Kirinna napisał(a):
najgorsze jest to że jeżeli zdasz to po pół roku znowu musisz wykupic ileś tam godzin z instruktorem i donieść zaświadczenie do urzędu

to własnie slyszałam , ale w zasadzie to nawet dobre , bo niektorzy jak odbiorą prawko to mysla ze są panami i wladcami szos a pozniej sa wypadki itd :roll: tylko ze dodatkowa kasa na wykupienie godzin pozniej jest potrzebna ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
to własnie slyszałam , ale w zasadzie to nawet dobre , bo niektorzy jak odbiorą prawko to mysla ze są panami i wladcami szos a pozniej sa wypadki itd :roll: tylko ze dodatkowa kasa na wykupienie godzin pozniej jest potrzebna ;)

A to ja o tym nie słyszałam, o tym wykupowaniu dodatkowych godzin.
Stwierdzam, że ja to jak emeryt będę jeździła :evil_lol: Chociaż i szybciej raz jechałam, bo musiałam szybko taką Magdę na egzamin dowieźć to musiałam trzymać cały czas prędkość ok 110-20km/h i do Ciechanowa dość szybko dojechałyśmy co najważniejsze w całości, może ze mnie nie taki tragiczny kierowca:evil_lol: A Beata mi ciągle mówiła, że ja za 1 razem nie zdam, może mnie po prostu motywowała tak :eviltong:

Posted

vege* napisał(a):
A to ja o tym nie słyszałam, o tym wykupowaniu dodatkowych godzin.
Stwierdzam, że ja to jak emeryt będę jeździła :evil_lol: Chociaż i szybciej raz jechałam, bo musiałam szybko taką Magdę na egzamin dowieźć to musiałam trzymać cały czas prędkość ok 110-20km/h i do Ciechanowa dość szybko dojechałyśmy co najważniejsze w całości, może ze mnie nie taki tragiczny kierowca:evil_lol: A Beata mi ciągle mówiła, że ja za 1 razem nie zdam, może mnie po prostu motywowała tak :eviltong:

Tak jak piszesz , pewnie chciała Cie zmotywować żebyś pomyślała sobie " a pokaże jej że jednak zdam :evil_lol:"

Posted

dOgLoV napisał(a):
Tak jak piszesz , pewnie chciała Cie zmotywować żebyś pomyślała sobie " a pokaże jej że jednak zdam :evil_lol:"

Pewnie tak, bo ja cały czas miałam w głowie taką myśl, że pokażę wszystkim, którzy we mnie nie wierzyli, że ja zdam za 1! Nawet sobie okrzyki radości w domu ćwiczyłam :roflt::roflt::roflt:

Bo jak to mi ktoś kiedyś powiedział, ja jestem zdolna i wiele mogę, ale moje lenistwo wygrywa :evil_lol: Jak to mówią "Miej wyje2bane a będzie Ci dane!" :loveu: :diabloti: ewentualnie "Nic nie muszę, wszystko mogę" :evil_lol:

Posted

vege* napisał(a):
Pewnie tak, bo ja cały czas miałam w głowie taką myśl, że pokażę wszystkim, którzy we mnie nie wierzyli, że ja zdam za 1! Nawet sobie okrzyki radości w domu ćwiczyłam :roflt::roflt::roflt:

Bo jak to mi ktoś kiedyś powiedział, ja jestem zdolna i wiele mogę, ale moje lenistwo wygrywa :evil_lol: Jak to mówią "Miej wyje2bane a będzie Ci dane!" :loveu: :diabloti: ewentualnie "Nic nie muszę, wszystko mogę" :evil_lol:

dobre dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: