Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='vege*']dziś słońce mi mózg wypaliło, jutro to naprawię dobrze? :):oops:[/QUOTE]

Jutro to będzie futro :eviltong: Masz jakieś 30 min. :diabloti: bo inaczej zobaczę dopiero za ok. tydzień :lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Jutro to będzie futro :eviltong: Masz jakieś 30 min. :diabloti: bo inaczej zobaczę dopiero za ok. tydzień :lol:
boże co za groźba :evil_lol::mad:

To masz zjaranego Reyka mojej cioci :diabloti:

i Gibon, gończy mojej siostry chłopaka

i Nuka któregoś wieczoru, nic innego nie mam bo jest tak gorąco, że nie chce mi się robić zdjęć na dworze, a Nuce chodzić, tylko się załatwia i ucieka do domu:shake:

Posted

Chcesz więcej Gibona? mam jeszcze kilka zdj ;)

Tak, ja spędzam tak samo tylko jeszcze mam ciągle przy sobie zimną wodę :evil_lol:

U mnie chyba się na deszcz zbiera :multi:

Posted

[quote name='agaciaaa']Chcę!!! Ale nie wiem, czy zdążę zobaczyć ;)
no to wstawiam ;)
[quote name='dOgLoV']widać ze Nuczka kocha spać :loveu:
tak i ja też:loveu:

Posted

Ogólnie psiak bardzo sympatyczny, cichy, przymilny, ale ta sierść :mad: No i osobiście to nie mój typ psa, mi się nie za bardzo podoba, czarne są ładniejsze, a Michał (chłopak siostry) ma też czarną sunię, ale jest u jego rodziców, a Gibon był u Michała w mieszkaniu akurat na czas cieczki Bajki ;)

Posted

[quote name='vege*']Ogólnie psiak bardzo sympatyczny, cichy, przymilny, ale ta sierść :mad: No i osobiście to nie mój typ psa, mi się nie za bardzo podoba, czarne są ładniejsze, a Michał (chłopak siostry) ma też czarną sunię, ale jest u jego rodziców, a Gibon był u Michała w mieszkaniu akurat na czas cieczki Bajki ;)[/QUOTE]

a to mi sie bardziej taki kolor podobie :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Piękny ten gończy :loveu:[/QUOTE]
:) Wiecznie się ze wszystkie cieszy, wystarczy się na niego spojrzeć a ten już doopę cieszy:evil_lol:

Posted

Mi z rudych podobają się też buldozki franc i ang :loveu:

Byłam dziś na wsi i są tam dwa 4 tygodniowe kotki, jeden łaciaty a drugi taki pręgusek, oj jakie słodkie są, ale nawet telefonu nie wzięłam ze sobą, żeby jakieś zdjęcie zrobić :(

Posted

[quote name='vege*']Mi z rudych podobają się też buldozki franc i ang :loveu:

Byłam dziś na wsi i są tam dwa 4 tygodniowe kotki, jeden łaciaty a drugi taki pręgusek, oj jakie słodkie są, ale nawet telefonu nie wzięłam ze sobą, żeby jakieś zdjęcie zrobić :(

to trza było kotecki do domu przytargać :diabloti:

moja niespełniona miłość :loveu:

Posted

Mój tata nie lubi kotów, ale jak by był to by go lubił na pewno ;) Ja sama w domu kota nie chcę bo się boję, że trafiłby mi się taki debilowaty jak Magik, wolę się nimi cieszyć u kogoś :evil_lol:

To już nie samoyed?:diabloti: A tam niespełniona, pamiętaj "Niemożliwe nie istnieje!" i tego się trzymaj ;)

Pieski same w sobie ładne, fajne, ale no kurczę...za małe, ale w sumie dla ciebie wielkość akurat:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Mój tata nie lubi kotów, ale jak by był to by go lubił na pewno ;) Ja sama w domu kota nie chcę bo się boję, że trafiłby mi się taki debilowaty jak Magik, wolę się nimi cieszyć u kogoś :evil_lol:

To już nie samoyed?:diabloti: A tam niespełniona, pamiętaj "Niemożliwe nie istnieje!" i tego się trzymaj ;)

Pieski same w sobie ładne, fajne, ale no kurczę...za małe, ale w sumie dla ciebie wielkość akurat:evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

eee tam na pewno trafił by Ci sie kot idealny , czuję to :diabloti:

niespełniona bo charakter ma niezbyt pasujacy do mnie dlatego samoyed bo samoyed jest idealny :loveu: i wielkość idealna :loveu:

Posted

Pozostanę wierna niufkom :p

Rozumiem ;) Ale samoyedy też są fajne, nie są podobne z charakteru do huskych, nie są takie indywidualne, czy się mylę?

Posted

[quote name='vege*']Pozostanę wierna niufkom :p

Rozumiem ;) Ale samoyedy też są fajne, nie są podobne z charakteru do huskych, nie są takie indywidualne, czy się mylę?[/QUOTE]

samoyed to taka rodzinna ciapa , pies nie potrzebujący dużej aktywnosci tak jak husky czy malamut , dla niego najwazniejsze jest ciepło rodzinnego ogniska , jest spokojny , daje szybko sie ułozyć , ogólnie kochana rasa :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']samoyed to taka rodzinna ciapa , pies nie potrzebujący dużej aktywnosci tak jak husky czy malamut , dla niego najwazniejsze jest ciepło rodzinnego ogniska , jest spokojny , daje szybko sie ułozyć , ogólnie kochana rasa :loveu:[/QUOTE]

Na dogo jest laska, która ma samoyeda (Mychaaaaa) i z tego co pisze w swojej galerii, to samoyed potrzebuje bardzo dużo ruchu ;)