łamAga Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Ja juz nie mam tych łap :roll: dawno poległy :roll: Quote
agaciaaa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='vege*']dziś słońce mi mózg wypaliło, jutro to naprawię dobrze? :):oops:[/QUOTE] Jutro to będzie futro :eviltong: Masz jakieś 30 min. :diabloti: bo inaczej zobaczę dopiero za ok. tydzień :lol: Quote
vege* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='agaciaaa']Jutro to będzie futro :eviltong: Masz jakieś 30 min. :diabloti: bo inaczej zobaczę dopiero za ok. tydzień :lol: boże co za groźba :evil_lol::mad: To masz zjaranego Reyka mojej cioci :diabloti: i Gibon, gończy mojej siostry chłopaka i Nuka któregoś wieczoru, nic innego nie mam bo jest tak gorąco, że nie chce mi się robić zdjęć na dworze, a Nuce chodzić, tylko się załatwia i ucieka do domu:shake: Quote
agaciaaa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 http://img69.imageshack.us/img69/4082/kb4p.jpg jaaaki slodziak :loveu: http://img585.imageshack.us/img585/8462/m1kf.jpg jedyny słuszny sposób spędzania czasu w takie upały :lol: Quote
vege* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Chcesz więcej Gibona? mam jeszcze kilka zdj ;) Tak, ja spędzam tak samo tylko jeszcze mam ciągle przy sobie zimną wodę :evil_lol: U mnie chyba się na deszcz zbiera :multi: Quote
agaciaaa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Chcę!!! Ale nie wiem, czy zdążę zobaczyć ;) Quote
vege* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='agaciaaa']Chcę!!! Ale nie wiem, czy zdążę zobaczyć ;) no to wstawiam ;) [quote name='dOgLoV']widać ze Nuczka kocha spać :loveu: tak i ja też:loveu: Quote
vege* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Ogólnie psiak bardzo sympatyczny, cichy, przymilny, ale ta sierść :mad: No i osobiście to nie mój typ psa, mi się nie za bardzo podoba, czarne są ładniejsze, a Michał (chłopak siostry) ma też czarną sunię, ale jest u jego rodziców, a Gibon był u Michała w mieszkaniu akurat na czas cieczki Bajki ;) Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='vege*']Ogólnie psiak bardzo sympatyczny, cichy, przymilny, ale ta sierść :mad: No i osobiście to nie mój typ psa, mi się nie za bardzo podoba, czarne są ładniejsze, a Michał (chłopak siostry) ma też czarną sunię, ale jest u jego rodziców, a Gibon był u Michała w mieszkaniu akurat na czas cieczki Bajki ;)[/QUOTE] a to mi sie bardziej taki kolor podobie :loveu: Quote
vege* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Rude rzadko się rodzą, Gibon był jako jedyny w miocie taki rudy, jeszcze są czekoladowe podpalane ;) Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='vege*']Rude rzadko się rodzą, Gibon był jako jedyny w miocie taki rudy, jeszcze są czekoladowe podpalane ;)[/QUOTE] to nawet nie wiedziałam ;) Quote
vege* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 http://www.jelen28.pl/pic/g/szk_emilianow/08.jpg takie są czekoladki ;) Ale ja jakoś mam sentyment do czarnych psów, jakoś zawsze mi się bardziej podobały ;) Jest tylko kilka ras gdzie bardziej mi się podoba inne umaszczenie niż czarne :) Np. Owczarki szkockie ładniejsze są w kolorze śniadym niż tricolor, ale marmurki też fajne są :) Quote
vege* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='magdabroy']Piękny ten gończy :loveu:[/QUOTE] :) Wiecznie się ze wszystkie cieszy, wystarczy się na niego spojrzeć a ten już doopę cieszy:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 taki brązowy juz mniej mi sie podoba , mi sie rudzielce ogólnie podobają ;) Quote
vege* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Mi z rudych podobają się też buldozki franc i ang :loveu: Byłam dziś na wsi i są tam dwa 4 tygodniowe kotki, jeden łaciaty a drugi taki pręgusek, oj jakie słodkie są, ale nawet telefonu nie wzięłam ze sobą, żeby jakieś zdjęcie zrobić :( Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='vege*']Mi z rudych podobają się też buldozki franc i ang :loveu: Byłam dziś na wsi i są tam dwa 4 tygodniowe kotki, jeden łaciaty a drugi taki pręgusek, oj jakie słodkie są, ale nawet telefonu nie wzięłam ze sobą, żeby jakieś zdjęcie zrobić :( to trza było kotecki do domu przytargać :diabloti: moja niespełniona miłość :loveu: Quote
vege* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Mój tata nie lubi kotów, ale jak by był to by go lubił na pewno ;) Ja sama w domu kota nie chcę bo się boję, że trafiłby mi się taki debilowaty jak Magik, wolę się nimi cieszyć u kogoś :evil_lol: To już nie samoyed?:diabloti: A tam niespełniona, pamiętaj "Niemożliwe nie istnieje!" i tego się trzymaj ;) Pieski same w sobie ładne, fajne, ale no kurczę...za małe, ale w sumie dla ciebie wielkość akurat:evil_lol::diabloti: Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='vege*']Mój tata nie lubi kotów, ale jak by był to by go lubił na pewno ;) Ja sama w domu kota nie chcę bo się boję, że trafiłby mi się taki debilowaty jak Magik, wolę się nimi cieszyć u kogoś :evil_lol: To już nie samoyed?:diabloti: A tam niespełniona, pamiętaj "Niemożliwe nie istnieje!" i tego się trzymaj ;) Pieski same w sobie ładne, fajne, ale no kurczę...za małe, ale w sumie dla ciebie wielkość akurat:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] eee tam na pewno trafił by Ci sie kot idealny , czuję to :diabloti: niespełniona bo charakter ma niezbyt pasujacy do mnie dlatego samoyed bo samoyed jest idealny :loveu: i wielkość idealna :loveu: Quote
vege* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Pozostanę wierna niufkom :p Rozumiem ;) Ale samoyedy też są fajne, nie są podobne z charakteru do huskych, nie są takie indywidualne, czy się mylę? Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='vege*']Pozostanę wierna niufkom :p Rozumiem ;) Ale samoyedy też są fajne, nie są podobne z charakteru do huskych, nie są takie indywidualne, czy się mylę?[/QUOTE] samoyed to taka rodzinna ciapa , pies nie potrzebujący dużej aktywnosci tak jak husky czy malamut , dla niego najwazniejsze jest ciepło rodzinnego ogniska , jest spokojny , daje szybko sie ułozyć , ogólnie kochana rasa :loveu: Quote
*Magda* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='dOgLoV']samoyed to taka rodzinna ciapa , pies nie potrzebujący dużej aktywnosci tak jak husky czy malamut , dla niego najwazniejsze jest ciepło rodzinnego ogniska , jest spokojny , daje szybko sie ułozyć , ogólnie kochana rasa :loveu:[/QUOTE] Na dogo jest laska, która ma samoyeda (Mychaaaaa) i z tego co pisze w swojej galerii, to samoyed potrzebuje bardzo dużo ruchu ;) Quote
Recommended Posts