łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='vege*']Obie są fajne, ale jednak całkiem różne. Ta młodsza jest taka bardziej nowoczesna, a ta starsza to taka prawdziwa babcia jak kiedyś. Siwe włosy, robótki na drutach (teraz już nie robi bo nie te lata) :eviltong: itp.[/QUOTE] a no to fakt , z ta lepiej sie piwa napić niż od tamtej słuchać że za młoda jestes :diabloti: Quote
vege* Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 [quote name='dOgLoV']a no to fakt , z ta lepiej sie piwa napić niż od tamtej słuchać że za młoda jestes :diabloti:[/QUOTE] Babcie mam spoko więc by nie gadała, że za młoda jestem :evil_lol: Ona mnie wychowywała jak rodzice byli w pracy ;) Quote
łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='vege*']Babcie mam spoko więc by nie gadała, że za młoda jestem :evil_lol: Ona mnie wychowywała jak rodzice byli w pracy ;)[/QUOTE] aaaaaaaaaaa no to chyba ze tak :diabloti: Quote
vege* Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 No ;) Mmm pyszne biedronkowe lody:loveu::evil_lol: Quote
łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='vege*']No ;) Mmm pyszne biedronkowe lody:loveu::evil_lol:[/QUOTE] nie rób mi smaka bo juz dzisiaj dwa jadłam :mad: ile można :roll: Quote
vege* Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 Ja jadłam rano i teraz jem znowu :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='vege*']Ja jadłam rano i teraz jem znowu :evil_lol:[/QUOTE] a ja rano i po obiedzie jadłam , ale jak jest tak ciepło to bym co chwilę jadła :diabloti: Quote
vege* Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja rano i po obiedzie jadłam , ale jak jest tak ciepło to bym co chwilę jadła :diabloti:[/QUOTE] Ja też bym co chwilę mogła z arbuzem na zmianę:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='vege*']Ja też bym co chwilę mogła z arbuzem na zmianę:evil_lol:[/QUOTE] oooooo Lubie To ! :diabloti: i frytki do tego z sosem czosnkowym :diabloti: Quote
vege* Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 Nie frytki nie:shake: WODA JABŁKOWA, albo GREJPFRUTOWO-ANANASOWA :loveu::loveu::loveu: Quote
łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='vege*']Nie frytki nie:shake: WODA JABŁKOWA, albo GREJPFRUTOWO-ANANASOWA :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] wode ostatnio pije czystą niegazowaną :loveu: taka najlepiej sie potrafię napić ;) Quote
vege* Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 Ja też piję tylko niegazowaną, ale akurat dziś mama mi kupiła jabłkową ;) Od czasu do czasu się można napić ;) Quote
łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='vege*']Wybacz zapomniałam :oops::evil_lol:[/QUOTE] nic sie nie stanęło :diabloti: Quote
kalyna Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='vege*']Mmm pyszne biedronkowe lody:loveu::evil_lol:[/QUOTE] koktajlowe lody ale w wersji XXL, więc chyba na depresję :evil_lol: albo zimne smakowe piwko.. albo sernik za zimno :loveu: Quote
vege* Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 [quote name='kalyna']koktajlowe lody ale w wersji XXL, więc chyba na depresję :evil_lol: albo zimne smakowe piwko.. albo sernik za zimno :loveu:[/QUOTE] Ja z biedry jem te takie w fioletowym opakowaniu 1L ;) jak piwo to tylko smakowe :loveu: sernika nienawidzę w żadnej postaci, fuuuuuuj!:shake: Quote
*Magda* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Nawet tu nagadane :roll: [quote name='vege*']Obie są fajne, ale jednak całkiem różne. Ta młodsza jest taka bardziej nowoczesna, a ta starsza to taka prawdziwa babcia jak kiedyś. Siwe włosy, robótki na drutach (teraz już nie robi bo nie te lata) :eviltong: itp.[/QUOTE] A może Twoja babcia chce mi zrobić kapcie na drutach na zimę :cool3: Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Nam zrobiła mojej mamy koleżanka i teraz walają sie z miejsca na miejsce :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='dOgLoV']Nam zrobiła mojej mamy koleżanka i teraz walają sie z miejsca na miejsce :eviltong:[/QUOTE] Mi zawsze mama robiła :( A teraz nie ma kto :placz:, a tak fajnie się śmiga w nich w zimie :p Quote
agaciaaa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Wszędzie tylko gadacie gaduły, a pooglądać nie ma co :mad: :diabloti: Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='magdabroy']Mi zawsze mama robiła :( A teraz nie ma kto :placz:, a tak fajnie się śmiga w nich w zimie :p[/QUOTE] a ja ich nie lubie bo za bardzo siersc sie do nich czepia :shake: i zabić sie na panelach idzie :diabloti: Quote
vege* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='magdabroy']Nawet tu nagadane :roll: A może Twoja babcia chce mi zrobić kapcie na drutach na zimę :cool3:[/QUOTE] Moja babcia już na drutach nie robi, a ta młodsza nie potrafi :eviltong: [quote name='dOgLoV']Nam zrobiła mojej mamy koleżanka i teraz walają sie z miejsca na miejsce :eviltong:[/QUOTE] Ja tam chodzę w klapkach i o:evil_lol: a w zimę w takich królikach dużych, jak ty masz takie łapy to ja mam króliki, przypominają mi mojego Stefana :loveu: [quote name='magdabroy']Mi zawsze mama robiła :( A teraz nie ma kto :placz:, a tak fajnie się śmiga w nich w zimie :p[/QUOTE] A ja w takich śmigać nie lubie:eviltong: [quote name='agaciaaa']Wszędzie tylko gadacie gaduły, a pooglądać nie ma co :mad: :diabloti:[/QUOTE] O kurcze, faktycznie zapomniałam o zdjęciach :oops: [quote name='dOgLoV']a ja ich nie lubie bo za bardzo siersc sie do nich czepia :shake: i zabić sie na panelach idzie :diabloti:[/QUOTE] O to to:diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 W takim razie natychmiast napraw swój błąd!!! :diabloti: Quote
vege* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='agaciaaa']W takim razie natychmiast napraw swój błąd!!! :diabloti:[/QUOTE] dziś słońce mi mózg wypaliło, jutro to naprawię dobrze? :):oops: Quote
Recommended Posts