Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vege*']Obie są fajne, ale jednak całkiem różne. Ta młodsza jest taka bardziej nowoczesna, a ta starsza to taka prawdziwa babcia jak kiedyś. Siwe włosy, robótki na drutach (teraz już nie robi bo nie te lata) :eviltong: itp.[/QUOTE]

a no to fakt , z ta lepiej sie piwa napić niż od tamtej słuchać że za młoda jestes :diabloti:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dOgLoV']a no to fakt , z ta lepiej sie piwa napić niż od tamtej słuchać że za młoda jestes :diabloti:[/QUOTE]
Babcie mam spoko więc by nie gadała, że za młoda jestem :evil_lol: Ona mnie wychowywała jak rodzice byli w pracy ;)

Posted

[quote name='vege*']Babcie mam spoko więc by nie gadała, że za młoda jestem :evil_lol: Ona mnie wychowywała jak rodzice byli w pracy ;)[/QUOTE]

aaaaaaaaaaa no to chyba ze tak :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']a ja rano i po obiedzie jadłam , ale jak jest tak ciepło to bym co chwilę jadła :diabloti:[/QUOTE]
Ja też bym co chwilę mogła z arbuzem na zmianę:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Nie frytki nie:shake: WODA JABŁKOWA, albo GREJPFRUTOWO-ANANASOWA :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

wode ostatnio pije czystą niegazowaną :loveu: taka najlepiej sie potrafię napić ;)

Posted

[quote name='vege*']Mmm pyszne biedronkowe lody:loveu::evil_lol:[/QUOTE]

koktajlowe lody ale w wersji XXL, więc chyba na depresję :evil_lol:
albo zimne smakowe piwko..
albo sernik za zimno :loveu:

Posted

[quote name='kalyna']koktajlowe lody ale w wersji XXL, więc chyba na depresję :evil_lol:
albo zimne smakowe piwko..
albo sernik za zimno :loveu:[/QUOTE]
Ja z biedry jem te takie w fioletowym opakowaniu 1L ;)
jak piwo to tylko smakowe :loveu:
sernika nienawidzę w żadnej postaci, fuuuuuuj!:shake:

Posted

Nawet tu nagadane :roll:

[quote name='vege*']Obie są fajne, ale jednak całkiem różne. Ta młodsza jest taka bardziej nowoczesna, a ta starsza to taka prawdziwa babcia jak kiedyś. Siwe włosy, robótki na drutach (teraz już nie robi bo nie te lata) :eviltong: itp.[/QUOTE]

A może Twoja babcia chce mi zrobić kapcie na drutach na zimę :cool3:

Posted

[quote name='dOgLoV']Nam zrobiła mojej mamy koleżanka i teraz walają sie z miejsca na miejsce :eviltong:[/QUOTE]

Mi zawsze mama robiła :( A teraz nie ma kto :placz:, a tak fajnie się śmiga w nich w zimie :p

Posted

[quote name='magdabroy']Mi zawsze mama robiła :( A teraz nie ma kto :placz:, a tak fajnie się śmiga w nich w zimie :p[/QUOTE]

a ja ich nie lubie bo za bardzo siersc sie do nich czepia :shake: i zabić sie na panelach idzie :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Nawet tu nagadane :roll:

A może Twoja babcia chce mi zrobić kapcie na drutach na zimę :cool3:[/QUOTE]
Moja babcia już na drutach nie robi, a ta młodsza nie potrafi :eviltong:

[quote name='dOgLoV']Nam zrobiła mojej mamy koleżanka i teraz walają sie z miejsca na miejsce :eviltong:[/QUOTE]
Ja tam chodzę w klapkach i o:evil_lol: a w zimę w takich królikach dużych, jak ty masz takie łapy to ja mam króliki, przypominają mi mojego Stefana :loveu:

[quote name='magdabroy']Mi zawsze mama robiła :( A teraz nie ma kto :placz:, a tak fajnie się śmiga w nich w zimie :p[/QUOTE]
A ja w takich śmigać nie lubie:eviltong:

[quote name='agaciaaa']Wszędzie tylko gadacie gaduły, a pooglądać nie ma co :mad: :diabloti:[/QUOTE]
O kurcze, faktycznie zapomniałam o zdjęciach :oops:

[quote name='dOgLoV']a ja ich nie lubie bo za bardzo siersc sie do nich czepia :shake: i zabić sie na panelach idzie :diabloti:[/QUOTE]
O to to:diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']W takim razie natychmiast napraw swój błąd!!! :diabloti:[/QUOTE]
dziś słońce mi mózg wypaliło, jutro to naprawię dobrze? :):oops: