pomóżpomagać Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 To nieciekawie macie :( a jakbyście sobie zalozyli jakś grupe spacerową i poprosili lokalna prasę, portal internetowy żeby wam pomogli rozgłosić i spróbowali z miastem pogadać żeby wam wydzielili jakiś kawałek do spacerów? u nas dużo robi fb, tam mam funpage, nareszcie mamy zainteresowanie lokalnej prasy... próbujcie a jak nie to wbijajcie do nas :evil_lol: Quote
kalyna Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Pixeloza']U nas są 3 labki, 2 westy, 2 owczarki niemieckie, 2 beagle, 1 terrier szkocki (czasem 2, ale rzadko :evil_lol:), 1 dalmatyńczyk, 1 shih-tzu, 1 jamnik, 1 boxer, 1 staffik (czy coś w tym stylu :evil_lol:), 1 gończy polski, 1 york i mnóóóóóóstwo kundli :grins::evil_lol:[/QUOTE] Nie ma to jak dokładne statystyki :) Quote
vege* Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='pomóżpomagać']To nieciekawie macie :( a jakbyście sobie zalozyli jakś grupe spacerową i poprosili lokalna prasę, portal internetowy żeby wam pomogli rozgłosić i spróbowali z miastem pogadać żeby wam wydzielili jakiś kawałek do spacerów? u nas dużo robi fb, tam mam funpage, nareszcie mamy zainteresowanie lokalnej prasy... próbujcie a jak nie to wbijajcie do nas :evil_lol:[/QUOTE] U nas to nie przejdzie na pewno, ludzie się nie interesują psami, tylko wychodzą na siku i do domu, żadnych dłuższych spacerów :( Nawet moim koleżankom się nie chce bo mówią, że takie długie spacery są bez sensu :/ A co do miejsca też go na pewno nie wydzielą :( Quote
Pixeloza Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='vege*']Ale się naliczyłaś :evil_lol:[/QUOTE] przestudiowałam całą wieś :evil_lol: całe 611 osób i ich psy :lol: Quote
Pixeloza Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='kalyna']Nie ma to jak dokładne statystyki :)[/QUOTE] statystyki to podstawa :grins: Ja jestem obeznana we wsii :evil_lol: Quote
kalyna Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Pixeloza']przestudiowałam całą wieś :evil_lol: całe 611 osób i ich psy :lol:[/QUOTE] :crazyeye: oo szacun :klacz::klacz::klacz: [quote name='Pixeloza']statystyki to podstawa :grins: Ja jestem obeznana we wsii :evil_lol:[/QUOTE] hmm czyżbyś planowała przyszłość z ekonomią :cool3: no chyba nie aż taka wieś ;) Quote
Pixeloza Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='kalyna']:crazyeye: oo szacun :klacz::klacz::klacz: hmm czyżbyś planowała przyszłość z ekonomią :cool3: no chyba nie aż taka wieś ;)[/QUOTE] Nigdy, mam uraz do matmy :shake: :lol: Myślę nad fotografią, grafiką komputerową bądź groomerstwem :grins: Quote
*Magda* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Pixeloza i dobrze robisz, że na ekonomię nie idziesz ;) Ja zapomniałam, że u nas też jest beagel, ulubiony kolega Tory ;) Quote
vege* Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Ale żeście nagadały :evil_lol: Też myślałam o zrobieniu kursu groomerskiego ale w Polsce nie ma nic fajnego i dobrego :( Quote
kalyna Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Pixeloza']Nigdy, mam uraz do matmy :shake: :lol: Myślę nad fotografią, grafiką komputerową bądź groomerstwem :grins: Ale liczyć lubisz :evil_lol: ooo :) [quote name='magdabroy']Pixeloza i dobrze robisz, że na ekonomię nie idziesz ;) Nie rób antyreklamy :mad: [quote name='vege*']Ale żeście nagadały :evil_lol: Też myślałam o zrobieniu kursu groomerskiego ale w Polsce nie ma nic fajnego i dobrego :( Kto, gdzie i jak? :grins: Warto iść na jakieś semi w tym temacie ;) Quote
vege* Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='kalyna'] Warto iść na jakieś semi w tym temacie ;)[/QUOTE] O no pomyślę o tym kiedyś :) Były już gdzieś organizowane, masz jakieś info o tym? Quote
natija Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 witam z wieczorka,nie gadajcie tyle,bo nie nadrabie innych galerii ;) Quote
kalyna Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='vege*']O no pomyślę o tym kiedyś :) Były już gdzieś organizowane, masz jakieś info o tym? gdzieś, coś mi się mignęło... na razie tylko to... http://www.dogomania.pl/forum/threads/245803-1-dniowe-SEMINARIUM-Z-PIEL%C4%98GNACJI-PUDLA-POZNA%C5%83-25-08-13 Quote
vege* Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='natija']witam z wieczorka,nie gadajcie tyle,bo nie nadrabie innych galerii ;) trudno, takie życie :diabloti: [quote name='kalyna']gdzieś, coś mi się mignęło... na razie tylko to... http://www.dogomania.pl/forum/threads/245803-1-dniowe-SEMINARIUM-Z-PIELĘGNACJI-PUDLA-POZNAŃ-25-08-13 dziękuję :) Quote
kalyna Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Albo pogadaj z hodowcami ras wymagających psiego fryzjera... może oni czegoś by Cię przyuczyli :) i dupex... za późno... http://grotpro.com/webpage/seminaria.html https://www.facebook.com/polskie.stowarzyszenie.groomerow musiałabyś na bieżąco wsio śledzić :) Quote
vege* Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 No witam witam :) Piję jabłkowe ziiiiimne piwo, oglądam rodzinkę.pl i niedługo idę z Nuką na dwór :) Quote
łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='vege*']No witam witam :) Piję jabłkowe ziiiiimne piwo, oglądam rodzinkę.pl i niedługo idę z Nuką na dwór :)[/QUOTE] tak wczesnie piwkujesz :cool3::diabloti: no ładnie ładnie :lol: Quote
vege* Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 [quote name='dOgLoV']tak wczesnie piwkujesz :cool3::diabloti: no ładnie ładnie :lol:[/QUOTE] To mam do wieczora czekać i sama pić? Tak to z babcią sobie piłam:diabloti: Quote
łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='vege*']To mam do wieczora czekać i sama pić? Tak to z babcią sobie piłam:diabloti:[/QUOTE] z babcią ?? :stupid::diabloti: Quote
vege* Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 Tak z 72 letnią babcią:diabloti: Ale ona poza 2% to nie wychodzi, a ja karmi nie lubię to piłyśmy radlera :diabloti: Druga babcia ma 88 lat i jest nie trunkowa, legenda głosi, że nigdy nie piła i cukierka z wódką też nie jadła:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='vege*']Tak z 72 letnią babcią:diabloti: Ale ona poza 2% to nie wychodzi, a ja karmi nie lubię to piłyśmy radlera :diabloti: Druga babcia ma 88 lat i jest nie trunkowa, legenda głosi, że nigdy nie piła i cukierka z wódką też nie jadła:evil_lol:[/QUOTE] to pewnie tą babcie bardziej lubisz :diabloti: Quote
vege* Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 [quote name='dOgLoV']to pewnie tą babcie bardziej lubisz :diabloti:[/QUOTE] Obie są fajne, ale jednak całkiem różne. Ta młodsza jest taka bardziej nowoczesna, a ta starsza to taka prawdziwa babcia jak kiedyś. Siwe włosy, robótki na drutach (teraz już nie robi bo nie te lata) :eviltong: itp. Quote
Recommended Posts