Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To nieciekawie macie :( a jakbyście sobie zalozyli jakś grupe spacerową i poprosili lokalna prasę, portal internetowy żeby wam pomogli rozgłosić i spróbowali z miastem pogadać żeby wam wydzielili jakiś kawałek do spacerów? u nas dużo robi fb, tam mam funpage, nareszcie mamy zainteresowanie lokalnej prasy... próbujcie a jak nie to wbijajcie do nas :evil_lol:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pixeloza']U nas są 3 labki, 2 westy, 2 owczarki niemieckie, 2 beagle, 1 terrier szkocki (czasem 2, ale rzadko :evil_lol:), 1 dalmatyńczyk, 1 shih-tzu, 1 jamnik, 1 boxer, 1 staffik (czy coś w tym stylu :evil_lol:), 1 gończy polski, 1 york i mnóóóóóóstwo kundli :grins::evil_lol:[/QUOTE]

Nie ma to jak dokładne statystyki :)

Posted

[quote name='pomóżpomagać']To nieciekawie macie :( a jakbyście sobie zalozyli jakś grupe spacerową i poprosili lokalna prasę, portal internetowy żeby wam pomogli rozgłosić i spróbowali z miastem pogadać żeby wam wydzielili jakiś kawałek do spacerów? u nas dużo robi fb, tam mam funpage, nareszcie mamy zainteresowanie lokalnej prasy... próbujcie a jak nie to wbijajcie do nas :evil_lol:[/QUOTE]
U nas to nie przejdzie na pewno, ludzie się nie interesują psami, tylko wychodzą na siku i do domu, żadnych dłuższych spacerów :( Nawet moim koleżankom się nie chce bo mówią, że takie długie spacery są bez sensu :/ A co do miejsca też go na pewno nie wydzielą :(

Posted

[quote name='Pixeloza']przestudiowałam całą wieś :evil_lol:
całe 611 osób i ich psy :lol:[/QUOTE]
:crazyeye:
oo szacun :klacz::klacz::klacz:
[quote name='Pixeloza']statystyki to podstawa :grins:
Ja jestem obeznana we wsii :evil_lol:[/QUOTE]
hmm czyżbyś planowała przyszłość z ekonomią :cool3:
no chyba nie aż taka wieś ;)

Posted

[quote name='kalyna']:crazyeye:
oo szacun :klacz::klacz::klacz:

hmm czyżbyś planowała przyszłość z ekonomią :cool3:
no chyba nie aż taka wieś ;)[/QUOTE]

Nigdy, mam uraz do matmy :shake: :lol:

Myślę nad fotografią, grafiką komputerową bądź groomerstwem :grins:

Posted

[quote name='Pixeloza']Nigdy, mam uraz do matmy :shake: :lol:

Myślę nad fotografią, grafiką komputerową bądź groomerstwem :grins:
Ale liczyć lubisz :evil_lol:
ooo :)
[quote name='magdabroy']Pixeloza i dobrze robisz, że na ekonomię nie idziesz ;)
Nie rób antyreklamy :mad:
[quote name='vege*']Ale żeście nagadały :evil_lol:

Też myślałam o zrobieniu kursu groomerskiego ale w Polsce nie ma nic fajnego i dobrego :(

Kto, gdzie i jak? :grins:

Warto iść na jakieś semi w tym temacie ;)

Posted

[quote name='kalyna']

Warto iść na jakieś semi w tym temacie ;)[/QUOTE]
O no pomyślę o tym kiedyś :) Były już gdzieś organizowane, masz jakieś info o tym?

Posted

[quote name='vege*']No witam witam :)

Piję jabłkowe ziiiiimne piwo, oglądam rodzinkę.pl i niedługo idę z Nuką na dwór :)[/QUOTE]

tak wczesnie piwkujesz :cool3::diabloti: no ładnie ładnie :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']tak wczesnie piwkujesz :cool3::diabloti: no ładnie ładnie :lol:[/QUOTE]
To mam do wieczora czekać i sama pić? Tak to z babcią sobie piłam:diabloti:

Posted

Tak z 72 letnią babcią:diabloti: Ale ona poza 2% to nie wychodzi, a ja karmi nie lubię to piłyśmy radlera :diabloti: Druga babcia ma 88 lat i jest nie trunkowa, legenda głosi, że nigdy nie piła i cukierka z wódką też nie jadła:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Tak z 72 letnią babcią:diabloti: Ale ona poza 2% to nie wychodzi, a ja karmi nie lubię to piłyśmy radlera :diabloti: Druga babcia ma 88 lat i jest nie trunkowa, legenda głosi, że nigdy nie piła i cukierka z wódką też nie jadła:evil_lol:[/QUOTE]

to pewnie tą babcie bardziej lubisz :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']to pewnie tą babcie bardziej lubisz :diabloti:[/QUOTE]
Obie są fajne, ale jednak całkiem różne. Ta młodsza jest taka bardziej nowoczesna, a ta starsza to taka prawdziwa babcia jak kiedyś. Siwe włosy, robótki na drutach (teraz już nie robi bo nie te lata) :eviltong: itp.