*Magda* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='vege*']Brzydki jest:diabloti: A przy pielęgnacji bym chyba ku*wicy dostała:mdleje:[/QUOTE] Piękny :loveu: I właśnie ta pielęgnacja, to jeden z powodów dla którego nigdy nie będę mieć charta :shake: Quote
vege* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='magdabroy']Piękny :loveu: I właśnie ta pielęgnacja, to jeden z powodów dla którego nigdy nie będę mieć charta :shake:[/QUOTE] Mi się afgany jak i wszystkie charty wyjątkowo nie podobają przez tą 'kruchość' i chudość. Jestem ciekawa czy moja babcia byłaby wstanie zapaść charta (bo przyznaję nigdy nie widziałam grubego charta, tylko tego takiego co miał jakieś problemy z hormonami czy czymś) tak jak zapasła Magika:diabloti: Quote
*Magda* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Myślę, że jakby nie miał ruchu, to babcia zrobiłaby z niego "kwadratowego" charta :evil_lol: Quote
vege* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 Myślę, że tak:evil_lol: Moja babcia jest w tym mistrzem. Śmiejemy się z mamą, że najodpowiedniejszym zwierzęciem była by dla babci świnia, bo lubi jeść i by ją mogła paść i paść :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='vege*']Nie mi nie wszystkie, nawet u kogoś nie zniosę labradora :evil_lol:[/QUOTE] mi się już "przejadły" te psy :mdleje: Każdy w okolicy musi mieć co? LABRADORA :mad: jakby innych ras nie było... w naszej wsi są już 3 labradory, a ich liczba ciągle rośnie :lol: w sąsiedniej wsi jest ich z 10, rozmnaża się to to... Jeszcze moja koleżanka (bo ona chyba NIGDY w życiu nei słyszała o sterelizacji) rozmnaza to to i kundli... a potem co zrobi jak się chętnie skończą? Kota to zawsze ja mogłam wziąć i miałby dobrze z moją sąsiadką, która karmi je regularnie i domki stawia :evil_lol: a psa? Tylko do schrona ... Quote
vege* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='magdabroy']Albo koza, bo zje wszystko :D[/QUOTE] Koza zje wszystko? Nie wiedziałam, myślałam, że to tylko zieleninę je :lol: [quote name='Pixeloza']mi się już "przejadły" te psy :mdleje: Każdy w okolicy musi mieć co? LABRADORA :mad: jakby innych ras nie było... w naszej wsi są już 3 labradory, a ich liczba ciągle rośnie :lol: w sąsiedniej wsi jest ich z 10, rozmnaża się to to... Jeszcze moja koleżanka (bo ona chyba NIGDY w życiu nei słyszała o sterelizacji) rozmnaza to to i kundli... a potem co zrobi jak się chętnie skończą? Kota to zawsze ja mogłam wziąć i miałby dobrze z moją sąsiadką, która karmi je regularnie i domki stawia :evil_lol: a psa? Tylko do schrona ...[/QUOTE] U mnie w mieście co krok jest jakiś lab na podwórku czy to gdzieś na osiedlach. O to jak na każdej wsi, nikt o sterylce nie słyszał:shake: Quote
Pixeloza Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='vege*']Koza zje wszystko? Nie wiedziałam, myślałam, że to tylko zieleninę je :lol: U mnie w mieście co krok jest jakiś lab na podwórku czy to gdzieś na osiedlach. O to jak na każdej wsi, nikt o sterylce nie słyszał:shake:[/QUOTE] tak, koza je WSZYSTKo. Nawet kalosze :evil_lol: Niestety :shake: Moja sąsiadka chce mieć szczeniory i namawia mnie żeby Pixel Sonie ten tego :lol: Gdzie tam, prędzej na kastrację dam niż się przyłączę do jakiegoś spisku :mad: :evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Jak można nie kochać tych potfforków blabladorków? :loveu::diabloti: U mnie na mieście te kochane słodziaki chcą Kale wszamać :roll: Quote
vege* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 A u mnie w mieście to albo chcą wszystkich zjeść albo zabić swoją słodką masą pięknego ciałka:loveu: Quote
Pixeloza Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='vege*']A to pixel nie jest kastratem?[/QUOTE] Nie. Pani weterynarz mówi, że dopóki pies nie stwarza problemów to nie musimy. Mnie ciekawi czy Pixel na prawdę musi spłodzić potomstwo, żeby pani weterynarz nie miała zastrzeżeń :mad: Niestety, ja tu o tym nie decyduje,rodzice decydują i ufają pani weterynarz... Quote
vege* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 U mnie nie było gadania o sterylizacji. Powiedziałam rodzicom, ze Nuka ma mieć sterylkę i koniec gadania. Tata nie miał nic przeciwko, mama na początku nie chciała bo bała się narkozy, że Nuka się nie wybudzi czy coś pójdzie nie tak, a nie dlatego, że może ją rozmnożyć chciała, wtedy to bym jej te pomysły wybiła:evil_lol: Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 ja tam do labkow nic nie mam,moze dlatego,ze u nas az tak duzo ich nie ma:roll: Quote
vege* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 U mnie jest ich na pęczki bo ludzie kupują i myślą, że będą mieli słodkiego velveta z reklamy :eviltong: Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 mi labki nie przeszkadzają, ale sama z siebie bym go nie chciała ;p Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='vege*']U mnie jest ich na pęczki bo ludzie kupują i myślą, że będą mieli słodkiego velveta z reklamy :eviltong:[/QUOTE] hehe dobre :evil_lol:velvecik:evil_lol: Quote
vege* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']mi labki nie przeszkadzają, ale sama z siebie bym go nie chciała ;p[/QUOTE] Jeśli są normalne i do mnie nie podchodzą to też mi nie przeszkadzają :evil_lol: [quote name='natija']hehe dobre :evil_lol:velvecik:evil_lol:[/QUOTE] no co sama prawda:evil_lol: Quote
kalyna Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 U Was aż tak popularne są Laby? ja u nas widziałam z 2-3.. Za to Owczary są wszędzie... tzn. na podwórkach, bo na spacerze to nie zobaczysz :shake: Dla mnie Laby to nie ten typ psa.. nie ta dynamika i przeznaczenie rasy ;) Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 u nas jest wszystkiego po troszeczku:evil_lol: Quote
Naklejka Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 U nas onek na co drugim podwórku, kilka dni temu pojawił się u sąsiadów szczylek.... Labków też trochę jest i huskich, jorków, westów jest też dużo. Quote
vege* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 U mnie najwięcej jest labów, onków, jorków i husky Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 no to chyba najbardziej popularne rasy w pl teraz...;) Quote
vege* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 chyba tak, jeszcze goldeny są popularne, ale u mnie chyba tylko ok 3-4 szt jest, w tym jednego ma moja ciocia, tzn ma suczkę :) Quote
Talucha Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 U mnie w okolicy za to moje ukochane berny robią się modne :shake: i shih-tzu Quote
Recommended Posts