vege* Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 hahahahah:evil_lol: boże gotuję się:placz: Quote
angineuuka Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 mi jest mega duszno :cool1: widzę, że burze do nas idą... Quote
vege* Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 a u mnie się na burzę nie zbiera, jest duszno, zero wiatru, gorąco, ja nie wiem jak jutro przeżyję :shake: Quote
angineuuka Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 http://www.blitzortung.org/Webpages/index.php?lang=pl&subpage_0=15 Mnie pewnie i tak ominie :p Quote
vege* Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 mnie tym bardziej :placz: dobra idę spać, pa :loveu: Quote
*Magda* Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='vege*']ja też, ale w tych mi się praktycznie wszystkie nie podobają:evil_lol: szczególnie w jamnikach i chartach, tam to nic ładnego się znaleźć nie da:eviltong:[/QUOTE] A mi się charty z wyglądu i charakteru podobają :loveu: Ale wiem, że nie dałabym rady sobie z takim psem :shake: Quote
vege* Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 [quote name='magdabroy']A mi się charty z wyglądu i charakteru podobają :loveu: Ale wiem, że nie dałabym rady sobie z takim psem :shake:[/QUOTE] Mi się w ogóle nie podobają, takie szczurki, które sprawiają wrażenie jakby się miały zaraz połamać, a fe:shake: Quote
Pixeloza Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='Angi']ubóstwiaj teriery, mów że bedli są brzydkie :evil_lol:[/QUOTE] ubóstwiam je za charakter, a nie wygląd :eviltong: Quote
Pixeloza Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='vege*']Mi się w ogóle nie podobają, takie szczurki, które sprawiają wrażenie jakby się miały zaraz połamać, a fe:shake:[/QUOTE] Saluki :loveu: Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Whippety są fajowe :p teriery lubie ale zdecydowanie tą część typu bull z Bulterierem na czele :loveu: w każdej grupie jest coś fajnego :loveu: moje ukochane psy są z różnych grup :diabloti: Bulterier, grzywacz, ONek :loveu::loveu: Quote
vege* Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 Mi z chartów się żaden nie podoba, no może z wyglądu bym się mogła zastanowić nad borzojem :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='vege*']Mi z chartów się żaden nie podoba, no może z wyglądu bym się mogła zastanowić nad borzojem :evil_lol:[/QUOTE] dla mnie psy są piękne na żywo, bo zdjęcia jakoś uroku nie oddają :evil_lol: Kiedyś było: "'Boże jakie shih-tzu sa brzydkie" a tera "Cześć, Chaczi (shih-tzu), słodziaku mój!" :evil_lol: Co do bullterrierów, sąsiad miał i nadal uważam że brzydactwa :evil_lol: Ale z charakteru był nawet, nawet :roll: Paiętam, zawsze jak sąsiad szedł z nim na spacer: "O bultek idzie!" :lol: Quote
vege* Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 [quote name='Pixeloza']dla mnie psy są piękne na żywo, bo zdjęcia jakoś uroku nie oddają :evil_lol: Kiedyś było: "'Boże jakie shih-tzu sa brzydkie" a tera "Cześć, Chaczi (shih-tzu), słodziaku mój!" :evil_lol: Co do bullterrierów, sąsiad miał i nadal uważam że brzydactwa :evil_lol: Ale z charakteru był nawet, nawet :roll: Paiętam, zawsze jak sąsiad szedł z nim na spacer: "O bultek idzie!" :lol:[/QUOTE] Ja charty na wystawach widziałam prawie wszystkie i dla mnie jak mówiłam, z wyglądu spoko są tylko borzoje no i może jeszcze wilczarze. Reszta jest brzydka, takie chude toto, jakbym na smyczy pociągnęła to bym pewnie zabiła :evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Bulteriery to cudowne piesy :loveu: ten charakterek :loveu: Quote
vege* Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 Bulki są fajne, jak ktoś potrafi je odpowiednio prowadzić ;) Ale jednak dla mnie to za duze ADHD:evil_lol: Quote
monika15 Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 mój kolega kupił sobie bulka:loveu: ahhhh ja bylam zachwycona tym psiakiem, ale jego ojciec powiedzial, ze nie bedzie takiej swini w domu trzymal:evil_lol: ogolnie lubie takie "dziwnie" wyglądające psy, ale sama bym sie chyba na takiego nie zdecydowala Quote
vege* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE] hej :) [quote name='monika15']mój kolega kupił sobie bulka:loveu: ahhhh ja bylam zachwycona tym psiakiem, ale jego ojciec powiedzial, ze nie bedzie takiej swini w domu trzymal:evil_lol: ogolnie lubie takie "dziwnie" wyglądające psy, ale sama bym sie chyba na takiego nie zdecydowala[/QUOTE] Mi się wiele ras podoba ale u kogoś:evil_lol: Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 mi sie wszystkie podobaja,ale u kogos:evil_lol: jak dla mnie chart moze byc,ale tylko dlugowlosy;) Quote
vege* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 Nie mi nie wszystkie, nawet u kogoś nie zniosę labradora :evil_lol: Quote
Talucha Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Ahaha widzę, że tak samo 'kochamy' tę rasę :diabloti: Quote
vege* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='Talucha']Ahaha widzę, że tak samo 'kochamy' tę rasę :diabloti:[/QUOTE] Oczywiście:diabloti: Quote
*Magda* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='natija']mi sie wszystkie podobaja,ale u kogos:evil_lol: jak dla mnie chart moze byc,ale tylko dlugowlosy;)[/QUOTE] O tak, chart afgański :loveu: Quote
vege* Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='magdabroy']O tak, chart afgański :loveu:[/QUOTE] Brzydki jest:diabloti: A przy pielęgnacji bym chyba ku*wicy dostała:mdleje: Quote
Recommended Posts