Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='vege*']ja też, ale w tych mi się praktycznie wszystkie nie podobają:evil_lol: szczególnie w jamnikach i chartach, tam to nic ładnego się znaleźć nie da:eviltong:[/QUOTE]

A mi się charty z wyglądu i charakteru podobają :loveu: Ale wiem, że nie dałabym rady sobie z takim psem :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']A mi się charty z wyglądu i charakteru podobają :loveu: Ale wiem, że nie dałabym rady sobie z takim psem :shake:[/QUOTE]
Mi się w ogóle nie podobają, takie szczurki, które sprawiają wrażenie jakby się miały zaraz połamać, a fe:shake:

Posted

[quote name='vege*']Mi się w ogóle nie podobają, takie szczurki, które sprawiają wrażenie jakby się miały zaraz połamać, a fe:shake:[/QUOTE]

Saluki :loveu:

Posted

Whippety są fajowe :p teriery lubie ale zdecydowanie tą część typu bull z Bulterierem na czele :loveu: w każdej grupie jest coś fajnego :loveu: moje ukochane psy są z różnych grup :diabloti: Bulterier, grzywacz, ONek :loveu::loveu:

Posted

[quote name='vege*']Mi z chartów się żaden nie podoba, no może z wyglądu bym się mogła zastanowić nad borzojem :evil_lol:[/QUOTE]

dla mnie psy są piękne na żywo, bo zdjęcia jakoś uroku nie oddają :evil_lol:
Kiedyś było: "'Boże jakie shih-tzu sa brzydkie" a tera "Cześć, Chaczi (shih-tzu), słodziaku mój!" :evil_lol:
Co do bullterrierów, sąsiad miał i nadal uważam że brzydactwa :evil_lol:
Ale z charakteru był nawet, nawet :roll:
Paiętam, zawsze jak sąsiad szedł z nim na spacer: "O bultek idzie!" :lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']dla mnie psy są piękne na żywo, bo zdjęcia jakoś uroku nie oddają :evil_lol:
Kiedyś było: "'Boże jakie shih-tzu sa brzydkie" a tera "Cześć, Chaczi (shih-tzu), słodziaku mój!" :evil_lol:
Co do bullterrierów, sąsiad miał i nadal uważam że brzydactwa :evil_lol:
Ale z charakteru był nawet, nawet :roll:
Paiętam, zawsze jak sąsiad szedł z nim na spacer: "O bultek idzie!" :lol:[/QUOTE]
Ja charty na wystawach widziałam prawie wszystkie i dla mnie jak mówiłam, z wyglądu spoko są tylko borzoje no i może jeszcze wilczarze. Reszta jest brzydka, takie chude toto, jakbym na smyczy pociągnęła to bym pewnie zabiła :evil_lol:

Posted

mój kolega kupił sobie bulka:loveu: ahhhh ja bylam zachwycona tym psiakiem, ale jego ojciec powiedzial, ze nie bedzie takiej swini w domu trzymal:evil_lol:
ogolnie lubie takie "dziwnie" wyglądające psy, ale sama bym sie chyba na takiego nie zdecydowala

Posted

[quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE]
hej :)
[quote name='monika15']mój kolega kupił sobie bulka:loveu: ahhhh ja bylam zachwycona tym psiakiem, ale jego ojciec powiedzial, ze nie bedzie takiej swini w domu trzymal:evil_lol:
ogolnie lubie takie "dziwnie" wyglądające psy, ale sama bym sie chyba na takiego nie zdecydowala[/QUOTE]
Mi się wiele ras podoba ale u kogoś:evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']O tak, chart afgański :loveu:[/QUOTE]
Brzydki jest:diabloti: A przy pielęgnacji bym chyba ku*wicy dostała:mdleje: