Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']hmm... :evil_lol::evil_lol: jedyny molos do którego szczerze wzdycham to kaukaz :loveu:[/QUOTE]
O nie, akurat w tej rasie widziałam tylko JEDNEGO przedstawiciela rasy, który mi się podobał, inne wyglądają okropnie. Z molosów jeszcze File mi się nie podobają, buldogi amerykańskie, ca de bou, cao, hovawarty, dogo canario, kangale i moskiewskie stróżujące :evil_lol:

Posted

A ja wam powie pewną ciekawostkę, ciekawe która z was o tym wiedziała...:diabloti:
Dzisiaj się dowiedziałam, że mój niuf to nie niuf bo uwaga... ma inny zad niż niufy :-o i do tego czerwone oczy a prawdziwe niufy maja zielone:crazyeye:
No to sie posmiałam :p
a jeszcze z ciekawostek innych to np to, że w miocie pekińczyka tylko pierwszy szczeniak ma rodowód a reszta to motłoch... :roll:

Posted

[quote name='pomóżpomagać']A ja wam powie pewną ciekawostkę, ciekawe która z was o tym wiedziała...:diabloti:
Dzisiaj się dowiedziałam, że mój niuf to nie niuf bo uwaga... ma inny zad niż niufy :-o i do tego czerwone oczy a prawdziwe niufy maja zielone:crazyeye:
No to sie posmiałam :p
a jeszcze z ciekawostek innych to np to, że w miocie pekińczyka tylko pierwszy szczeniak ma rodowód a reszta to motłoch... :roll:[/QUOTE]
Hahaha dobre :evil_lol: Ja tylko spotykałam się z tym, że NF to chow chowy:evil_lol:

Posted

mądrości nie których mnie czasem zabijają :loveu: Dzisiaj coś strasznie ciekawego na pewnym psim forum o tarczycy wyczytałam, prawie padłam ze śmiechu :p

Ja tam gadania nie słucham :cool3: żyje se z moim prawie wzorcowym ONem i mam gdzieś co gadają :evil_lol:

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']mądrości nie których mnie czasem zabijają :loveu: Dzisiaj coś strasznie ciekawego na pewnym psim forum o tarczycy wyczytałam, prawie padłam ze śmiechu :p

Ja tam gadania nie słucham :cool3: żyje se z moim prawie wzorcowym ONem i mam gdzieś co gadają :evil_lol:[/QUOTE]
I dobrze, ja też mam gadanie głęboko:p

Posted

[quote name='vege*']O nie, akurat w tej rasie widziałam tylko JEDNEGO przedstawiciela rasy, który mi się podobał, inne wyglądają okropnie. Z molosów jeszcze File mi się nie podobają, buldogi amerykańskie, ca de bou, cao, hovawarty, dogo canario, kangale i moskiewskie stróżujące :evil_lol:[/QUOTE]

Hovawart to molos? :-o
No popatrz ile to się można dowiedzieć :evil_lol:

Mi też się buldogi nie podobają, fuj :shake:
Jeszcze mogą stwarzać agresję samą postawą (jak to stwierdził Cesar :evil_lol:)

Posted

[quote name='Angi']**** yea, mam dwa ogniki :loveu:[/QUOTE]
a co to te ogniki?
[quote name='Pixeloza']Hovawart to molos? :-o
No popatrz ile to się można dowiedzieć :evil_lol:

Mi też się buldogi nie podobają, fuj :shake:
Jeszcze mogą stwarzać agresję samą postawą (jak to stwierdził Cesar :evil_lol:)[/QUOTE]
tak to jest molos ;)

Posted

[quote name='vege*']tak to jest molos ;)[/QUOTE]

Nie wiedziałam, ale ja dużo rzeczy nie wiem :roll: :evil_lol:

A teraz lista ras, które są dla mnie brzydkie :evil_lol:
ogólnie mastify (poza bullmastiffem :loveu:), buldogi, bullterriery, bedlingtony i gryfoniki :evil_lol:

Posted

[quote name='pomóżpomagać']Ja się tam nie przejełam bo facet ma mieszankę niufa z czymś chyba w typie kaukaza i twierdzi, że on bardziej niufa przypomina a sam pies zamknięty w kojcu, skudlony:shake:
ludzie poprostu maja wyobraźnię :)[/QUOTE]
ludzie to tępe istoty są:evil_lol:
[quote name='Angi']Te ognie co masz przy nicku :P[/QUOTE]
aaaa:evil_lol:
[quote name='Pixeloza']Nie wiedziałam, ale ja dużo rzeczy nie wiem :roll: :evil_lol:

A teraz lista ras, które są dla mnie brzydkie :evil_lol:
ogólnie mastify (poza bullmastiffem :loveu:), buldogi, bullterriery, bedlingtony i gryfoniki :evil_lol:[/QUOTE]
Ja mówiłam, które mi się z molosów nie podobają, a tak ogólnie to duzo ras mi się nie podoba :p
[quote name='Pixeloza']a ja 3 łapki :multi:
nawet nie wiem kiedy :evil_lol:[/QUOTE]
szalejesz:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']
Ja mówiłam, które mi się z molosów nie podobają, a tak ogólnie to duzo ras mi się nie podoba :p

szalejesz:evil_lol:[/QUOTE]

a mi się dużo podoba :eviltong:

no wiem :evil_lol: