Talucha Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 I można tak wymieniać i wymieniać :evil_lol: Ale mimo tego ślinienia, molosy-:loveu::loveu: Quote
łamAga Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 ooooo albo dog de bordeux :loveu: dokładnie molosy :loveu: Quote
Pixeloza Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 to mój sąsiad ma kundla, a nie boxera bo się nie ślini w ogóle :roll:: Quote
łamAga Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='Pixeloza']to mój sąsiad ma kundla, a nie boxera bo się nie ślini w ogóle :roll::[/QUOTE] nie każdy bokser się ślini ;) Quote
vege* Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 Mojej cioci się cholernie ślinił, ciągle miała mele na białych ścianach, szafkach i ubraniach :diabloti: Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='vege*']MOLOSY rządzą! :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] hmm... :evil_lol::evil_lol: jedyny molos do którego szczerze wzdycham to kaukaz :loveu: Quote
vege* Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']hmm... :evil_lol::evil_lol: jedyny molos do którego szczerze wzdycham to kaukaz :loveu:[/QUOTE] O nie, akurat w tej rasie widziałam tylko JEDNEGO przedstawiciela rasy, który mi się podobał, inne wyglądają okropnie. Z molosów jeszcze File mi się nie podobają, buldogi amerykańskie, ca de bou, cao, hovawarty, dogo canario, kangale i moskiewskie stróżujące :evil_lol: Quote
pomóżpomagać Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 A ja wam powie pewną ciekawostkę, ciekawe która z was o tym wiedziała...:diabloti: Dzisiaj się dowiedziałam, że mój niuf to nie niuf bo uwaga... ma inny zad niż niufy :-o i do tego czerwone oczy a prawdziwe niufy maja zielone:crazyeye: No to sie posmiałam :p a jeszcze z ciekawostek innych to np to, że w miocie pekińczyka tylko pierwszy szczeniak ma rodowód a reszta to motłoch... :roll: Quote
vege* Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 [quote name='pomóżpomagać']A ja wam powie pewną ciekawostkę, ciekawe która z was o tym wiedziała...:diabloti: Dzisiaj się dowiedziałam, że mój niuf to nie niuf bo uwaga... ma inny zad niż niufy :-o i do tego czerwone oczy a prawdziwe niufy maja zielone:crazyeye: No to sie posmiałam :p a jeszcze z ciekawostek innych to np to, że w miocie pekińczyka tylko pierwszy szczeniak ma rodowód a reszta to motłoch... :roll:[/QUOTE] Hahaha dobre :evil_lol: Ja tylko spotykałam się z tym, że NF to chow chowy:evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 mądrości nie których mnie czasem zabijają :loveu: Dzisiaj coś strasznie ciekawego na pewnym psim forum o tarczycy wyczytałam, prawie padłam ze śmiechu :p Ja tam gadania nie słucham :cool3: żyje se z moim prawie wzorcowym ONem i mam gdzieś co gadają :evil_lol: Quote
vege* Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']mądrości nie których mnie czasem zabijają :loveu: Dzisiaj coś strasznie ciekawego na pewnym psim forum o tarczycy wyczytałam, prawie padłam ze śmiechu :p Ja tam gadania nie słucham :cool3: żyje se z moim prawie wzorcowym ONem i mam gdzieś co gadają :evil_lol:[/QUOTE] I dobrze, ja też mam gadanie głęboko:p Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='Angi']**** yea, mam dwa ogniki :loveu:[/QUOTE] jaka radocha :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='vege*']O nie, akurat w tej rasie widziałam tylko JEDNEGO przedstawiciela rasy, który mi się podobał, inne wyglądają okropnie. Z molosów jeszcze File mi się nie podobają, buldogi amerykańskie, ca de bou, cao, hovawarty, dogo canario, kangale i moskiewskie stróżujące :evil_lol:[/QUOTE] Hovawart to molos? :-o No popatrz ile to się można dowiedzieć :evil_lol: Mi też się buldogi nie podobają, fuj :shake: Jeszcze mogą stwarzać agresję samą postawą (jak to stwierdził Cesar :evil_lol:) Quote
vege* Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 [quote name='Angi']**** yea, mam dwa ogniki :loveu:[/QUOTE] a co to te ogniki? [quote name='Pixeloza']Hovawart to molos? :-o No popatrz ile to się można dowiedzieć :evil_lol: Mi też się buldogi nie podobają, fuj :shake: Jeszcze mogą stwarzać agresję samą postawą (jak to stwierdził Cesar :evil_lol:)[/QUOTE] tak to jest molos ;) Quote
pomóżpomagać Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Ja się tam nie przejełam bo facet ma mieszankę niufa z czymś chyba w typie kaukaza i twierdzi, że on bardziej niufa przypomina a sam pies zamknięty w kojcu, skudlony:shake: ludzie poprostu maja wyobraźnię :) Quote
Pixeloza Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='vege*']tak to jest molos ;)[/QUOTE] Nie wiedziałam, ale ja dużo rzeczy nie wiem :roll: :evil_lol: A teraz lista ras, które są dla mnie brzydkie :evil_lol: ogólnie mastify (poza bullmastiffem :loveu:), buldogi, bullterriery, bedlingtony i gryfoniki :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='Angi']Te ognie co masz przy nicku :P[/QUOTE] a ja 3 łapki :multi: nawet nie wiem kiedy :evil_lol: Quote
vege* Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 [quote name='pomóżpomagać']Ja się tam nie przejełam bo facet ma mieszankę niufa z czymś chyba w typie kaukaza i twierdzi, że on bardziej niufa przypomina a sam pies zamknięty w kojcu, skudlony:shake: ludzie poprostu maja wyobraźnię :)[/QUOTE] ludzie to tępe istoty są:evil_lol: [quote name='Angi']Te ognie co masz przy nicku :P[/QUOTE] aaaa:evil_lol: [quote name='Pixeloza']Nie wiedziałam, ale ja dużo rzeczy nie wiem :roll: :evil_lol: A teraz lista ras, które są dla mnie brzydkie :evil_lol: ogólnie mastify (poza bullmastiffem :loveu:), buldogi, bullterriery, bedlingtony i gryfoniki :evil_lol:[/QUOTE] Ja mówiłam, które mi się z molosów nie podobają, a tak ogólnie to duzo ras mi się nie podoba :p [quote name='Pixeloza']a ja 3 łapki :multi: nawet nie wiem kiedy :evil_lol:[/QUOTE] szalejesz:evil_lol: Quote
Pixeloza Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='vege*'] Ja mówiłam, które mi się z molosów nie podobają, a tak ogólnie to duzo ras mi się nie podoba :p szalejesz:evil_lol:[/QUOTE] a mi się dużo podoba :eviltong: no wiem :evil_lol: Quote
pomóżpomagać Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 ee a czemu jedni maja ogniki a inni łapki? :p ja dopiero dzisiaj zajarzyłam dzieki wam że cos takiego jest :p Quote
Recommended Posts