Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Raszpla i Atos też się kiedyś bali, może pokombinuj?
:) Pewnie już próbowałaś.

Jasne, że próbowałam. Wrzucałam ulubione ciastka to się na mnie spojrzała z taką miną "wyrzuciłaś to teraz sama sobie to wyjmuj" :evil_lol: Nawet za kaczkami nie weszła, których jest czasami sporo tak to jak raz poczuła, że jej łapa wpadła do wody to tak szybko wybiegła jak szybko przez pomyłkę wpadła :lol:
Trudno nie chce to nie chce, nie będę jej zmuszała ;) Może nad morzem by się trochę przemogła jak te fale tak lekko na brzeg wypływają, ale w sumie nie mam kiedy jechać, kasy na podróż też brak, a boję się, że mogłaby tam się źle zachowywać bo zazwyczaj jest sporo ludzi z psami jak widziałam na zdjęciach u Natalii w galerii.

Zrobiłam za ciemne przez przypadek bo mnie słońce oślepiło, ale wyszło akie urocze, że je rozjaśniłam, kiepsko bo kiepsko, ale Nuka ma taki uroczy ryjek na tym zdjęciu :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Naprawdę uroczy ryjek :loveu:

:loveu:
Dziś jadę do siostry a z nią w niedzielę na wystawę, wracam we wtorek więc wtedy ogarnę zdjęcia z wystawy i pokażę :)
Do zobaczenia :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ale słodka morduchna :loveu:

a gdzie na tą wystawe jedziecie ??

zdjęcia tybków , Onków , samoydów i CC poproszę ( o ile zdazysz to przeczytać :eviltong:)

w starej miłosnej na hipodromie była wystawa

tybetanom nie robiłam bo były tak brzydkie, że szkoda mi było baterii:evil_lol: onki były w sobotę a ja byłam w niedzielę, samoyedy były w czasie niufków, a cc mi się nie chciało oglądać, siedziałam od 11 do 13.30 przy nf:evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
no to jakiekolwiek zdjęcia wstaw :diabloti: jak mi głowa nie eksploduje to obejrzę :lol:

jestem w trakcie obrabiania, jak skończę to wstawię ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Jakie piękne te niufy :loveu: I nawet ten biało-czarny jest ładny :loveu:

To Irish Dream Norkros, fakt jest śliczny :loveu: Jednak moim faworytem jest Choreftis Cato Sunion:loveu:
dOgLoV napisał(a):
piękne :loveu:

wiem:loveu:

Posted

vege* napisał(a):

w starej miłosnej na hipodromie była wystawa

tybetanom nie robiłam bo były tak brzydkie, że szkoda mi było baterii:evil_lol: onki były w sobotę a ja byłam w niedzielę, samoyedy były w czasie niufków, a cc mi się nie chciało oglądać, siedziałam od 11 do 13.30 przy nf:evil_lol:

Ja specjalnie fotografuje brzydkie MT, by potem się dowartościować, że mój taką tragedią nie jest :diabloti: Ale faktycznie nie było ciekawych tybetanów. Ostatnio w ogóle nie widuję psów, które by mi się podobały :roll: Niufy też mi się coraz mniej podobają, nie lubię ich głów, wydaje mi się, że kiedyś inaczej wyglądały...

Posted

[quote name='dOgLoV']Mi sie najbradziej czarne podobają bo jak to Kasia od Tora miała w bannerku " czarny to nie kolor , czarny to siła " :loveu:
mi też najbardziej czarne, ale akurat Irish jest śliczny :)
[quote name='Naklejka']Ja specjalnie fotografuje brzydkie MT, by potem się dowartościować, że mój taką tragedią nie jest :diabloti: Ale faktycznie nie było ciekawych tybetanów. Ostatnio w ogóle nie widuję psów, które by mi się podobały :roll: Niufy też mi się coraz mniej podobają, nie lubię ich głów, wydaje mi się, że kiedyś inaczej wyglądały...
smaż się za te słowa w piekle:diabloti:

Posted

[quote name='pomóżpomagać']Mmm jak tu pieknie! tyleee niufffów :)
Nuka od nas masz dwa lajki, trzymamy kciuki za wygraną! :D[/QUOTE]
Niufków łącznie było chyba 16, ale nie robiłam wszystkim bo padły mi akumulatorki w aparacie :(

dziękuję pięknie:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dowiedziałam się dlaczego moja kuzynka chce nowofundlanda i nie jestem zachwycona....
Znaleźliśmy hodowlę "Wichrowe Łąki" więc prosiłabym żebyś sprawdziła czy może być :)
A dlaczego nie podoba mi się pomysł nowofundlanda dla niej? Otóż....

Jak wyjechałam żeby się z nią spotkać poszłyśmy w środku nocy na "spacer" po szyszki, żeby zrobić kawał jej siostrze i jej chłopakowi. Zwierzyła mi się że przez 3 lata śledził ją psychopata i dlatego chce mieć nowofundlanda. Nie dziwię się, duży, wygląda groźnie więc taki psychopata mógłby się wystraszyć. Martwi mnie jednak to że ona nie miała pojęcia co to jest dysplazja, na co trzeba uważać, jaką hodowle wybrać... ja nie wiem czy nowofundland to na pewno dobry wybór :shake: