Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pomóżpomagać napisał(a):
Szczęściary:eviltong:! ja już o 4.10 zostałam obudzona przez stwora domagającego się wyjścia na pole w celu... no właśnie nie wiem bo nic nie zrobiła:p

Nuka nawet nie myśli nas budzić rano, ona wstaje wtedy kiedy my otworzymy oczy a tak to grzecznie śpi tak długo jak my wtulona w poduszkę :evil_lol::loveu:

Posted

Kilka zdjęć, trochę je porozmazywałam bo mnie cały spacer goniła wredna, upierdliwa, wielka mucha
:angryy::angryy::angryy: Pewnie dlatego, że położyłam sobie jedwab na włosy, przychodzę do domu, patrzę w lusterko a ta siedzi mi na głowie :mdleje: zginęła za to w kiblu :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Aleksandrossa napisał(a):
Nuuuka :loveu:
Że też dopiero teraz zawędrowałam do Waszej gall :shake:

No cześć :)
A to pierwszy raz jesteś w galerii Nuki? :lol:

Posted

kalyna napisał(a):
Chciało Wam się iść na spacer w taką pogodę? wooow :evil_lol:

Taką tzn? :) Dzis mimo słońca jest tak średnio bo wiatr jest bardzo chłodny więc jest przyjemnie :) a te łąki mam 30 m od domu :diabloti:

Posted

vege* napisał(a):
Taką tzn? :) Dzis mimo słońca jest tak średnio bo wiatr jest bardzo chłodny więc jest przyjemnie :) a te łąki mam 30 m od domu :diabloti:

u nas ciepło, bardzo ciepło, ale wiaterek też mamy... jedyne co się chce to na kocyku leżeć.. psy dzisiaj nawet nie są mocno nachalne z aportem :diabloti:

Posted

vege* napisał(a):
Ona ma urozmaicone spacer, nie tylko siedzi i nic nie robi ;) Ale jak na dworze w słońcu termometr wskazuje u mnie 48* to faktycznie tylko się załatwi i ucieka do domu. Wtedy na długie spacery chodzimy ok. 22, albo rano, wtedy sobie biega, kopie i rzuca kamieniami :eviltong: A ja wolę robić zdjęcia jak sobie usiądzie ;) Ale rano albo wieczorem już mi się aparatu brać nie chce ;)

Oj wiem wiem, żartowałam. :)

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Oj wiem wiem, żartowałam. :)

Spoko :evil_lol: Tylko chciałam powiedzieć, że ona wiecznie nie leży, tzn w domu jest spokojna i sobie śpi :evil_lol:

Posted

dziękuję:loveu:
te jak Nuka biegła to jednak się rozmazały bo już światło było nie te przed 20, to kwiatkom zdjęcia robiłam:evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Zabiłaś biedną muchę :(

była obrzydliwa, brzydka, gryzła mnie w twarz to musiała zginąć :diabloti: