pomóżpomagać Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Szczęściary:eviltong:! ja już o 4.10 zostałam obudzona przez stwora domagającego się wyjścia na pole w celu... no właśnie nie wiem bo nic nie zrobiła:p Quote
vege* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 pomóżpomagać napisał(a):Szczęściary:eviltong:! ja już o 4.10 zostałam obudzona przez stwora domagającego się wyjścia na pole w celu... no właśnie nie wiem bo nic nie zrobiła:p Nuka nawet nie myśli nas budzić rano, ona wstaje wtedy kiedy my otworzymy oczy a tak to grzecznie śpi tak długo jak my wtulona w poduszkę :evil_lol::loveu: Quote
vege* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Kilka zdjęć, trochę je porozmazywałam bo mnie cały spacer goniła wredna, upierdliwa, wielka mucha :angryy::angryy::angryy: Pewnie dlatego, że położyłam sobie jedwab na włosy, przychodzę do domu, patrzę w lusterko a ta siedzi mi na głowie :mdleje: zginęła za to w kiblu :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Nuuuka :loveu: Że też dopiero teraz zawędrowałam do Waszej gall :shake: Quote
vege* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Aleksandrossa napisał(a):Nuuuka :loveu: Że też dopiero teraz zawędrowałam do Waszej gall :shake: No cześć :) A to pierwszy raz jesteś w galerii Nuki? :lol: Quote
kalyna Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Chciało Wam się iść na spacer w taką pogodę? wooow :evil_lol: Quote
vege* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 kalyna napisał(a):Chciało Wam się iść na spacer w taką pogodę? wooow :evil_lol: Taką tzn? :) Dzis mimo słońca jest tak średnio bo wiatr jest bardzo chłodny więc jest przyjemnie :) a te łąki mam 30 m od domu :diabloti: Quote
kalyna Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 vege* napisał(a):Taką tzn? :) Dzis mimo słońca jest tak średnio bo wiatr jest bardzo chłodny więc jest przyjemnie :) a te łąki mam 30 m od domu :diabloti: u nas ciepło, bardzo ciepło, ale wiaterek też mamy... jedyne co się chce to na kocyku leżeć.. psy dzisiaj nawet nie są mocno nachalne z aportem :diabloti: Quote
vege* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Nuka nigdy nie jest nachalna i nie lubi aportować:diabloti: Ona kocha kopać dziury, im większa tym lepsza zabawa :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 vege* napisał(a):Ona ma urozmaicone spacer, nie tylko siedzi i nic nie robi ;) Ale jak na dworze w słońcu termometr wskazuje u mnie 48* to faktycznie tylko się załatwi i ucieka do domu. Wtedy na długie spacery chodzimy ok. 22, albo rano, wtedy sobie biega, kopie i rzuca kamieniami :eviltong: A ja wolę robić zdjęcia jak sobie usiądzie ;) Ale rano albo wieczorem już mi się aparatu brać nie chce ;) Oj wiem wiem, żartowałam. :) Quote
vege* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Onomato-Peja napisał(a):Oj wiem wiem, żartowałam. :) Spoko :evil_lol: Tylko chciałam powiedzieć, że ona wiecznie nie leży, tzn w domu jest spokojna i sobie śpi :evil_lol: Quote
vege* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 tak, Nuka też czasem biega :evil_lol: i kffiotki:eviltong: powiem nieskromnie, że to zdj mi się podoba :oops::evil_lol: Quote
vege* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 dziękuję:loveu: te jak Nuka biegła to jednak się rozmazały bo już światło było nie te przed 20, to kwiatkom zdjęcia robiłam:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 vege* napisał(a):tak, nuka też czasem biega :evil_lol: photoshop... Quote
vege* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Onomato-Peja napisał(a):photoshop... nie umiem się nim obsługiwać:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 No właśnie dlatego widać, że go używasz, gdybyś umiała to nie miałabym zastrzeżeń co do autentyczności zdjęć. :lol: Quote
vege* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 ja go nawet na kompie nie mam :eviltong: :evil_lol: Quote
vege* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 magdabroy napisał(a):Zabiłaś biedną muchę :( była obrzydliwa, brzydka, gryzła mnie w twarz to musiała zginąć :diabloti: Quote
agaciaaa Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 http://img9.imageshack.us/img9/5816/mwsq.jpg ale fajna Nuczka :loveu: W taką pogodę to tylko nad wodę na spacer, o ile pies lubi pływać ;) Quote
vege* Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 agaciaaa napisał(a):http://img9.imageshack.us/img9/5816/mwsq.jpg ale fajna Nuczka :loveu: W taką pogodę to tylko nad wodę na spacer, o ile pies lubi pływać ;) dzieki :) no niestety nuka się boi wody, a rzekę mamy 200m od domu :lol: Quote
Recommended Posts