Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Domyślam się co musi przeżywać Nuka jak widzi tamtą sukę :roll: Moja pierwsza ONka też miała przesrane życie przez inną sukę :/ ale tamtej udało się tylko raz "dziabnąć" moją Tiamat :( Jednak prób było dużo więcej :mad:
A wiesz czyja to suka? ja bym to na policję zgłosiła ;) albo do straży miejskiej ;)

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdabroy napisał(a):
Domyślam się co musi przeżywać Nuka jak widzi tamtą sukę :roll: Moja pierwsza ONka też miała przesrane życie przez inną sukę :/ ale tamtej udało się tylko raz "dziabnąć" moją Tiamat :( Jednak prób było dużo więcej :mad:
A wiesz czyja to suka? ja bym to na policję zgłosiła ;) albo do straży miejskiej ;)

No jak ją widzi to ucieka do domu i nici ze spaceru :( Nukę kilka razu już ugryzła, nie wiem dlaczego bo Nuką jej nigdy nic nie zrobiła. Ta suka mieszka w takiej firmie na przeciwko mojego bloku i tak właściciel firmy ją dokarmia. W policję nie będę się bawiła bo i tak nic nie zrobią.

Posted

magdabroy napisał(a):
Co nam tak wydzielasz zdjęcia :mad:

A gdzie wystawa?

A chce wam się oglądać też i nienukowe zdjęcia :evil_lol:

W Starej Miłosnej koło Warszawy :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
słodziak z niej :loveu:

no wiem :loveu:
magdabroy napisał(a):
Chce :grins: Jakbym nie chciała, to bym się nie upominała :eviltong:

dobrze, to zaraz dodam więcej :)

Muszę paznokcie sobie przypiłować bo już mi za długie urosły, a tak mi się nie chce :angryy:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Jakie Nuka ma urozmaicone spacery! Siedzi sobie i leży... Zupełnie jak mój kot. :lol:

Ona ma urozmaicone spacer, nie tylko siedzi i nic nie robi ;) Ale jak na dworze w słońcu termometr wskazuje u mnie 48* to faktycznie tylko się załatwi i ucieka do domu. Wtedy na długie spacery chodzimy ok. 22, albo rano, wtedy sobie biega, kopie i rzuca kamieniami :eviltong: A ja wolę robić zdjęcia jak sobie usiądzie ;) Ale rano albo wieczorem już mi się aparatu brać nie chce ;)