vege* Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 dOgLoV napisał(a):musiała bys moją podłogę zobaczyć :diabloti: świetne foteczki :loveu: chętnie pooglądam :evil_lol: dziękuję :loveu: Quote
vege* Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 U mnie od wczoraj fajna pogodna, tak akurat jest, nie za chłodno i nie za zimno :loveu: Zrobiłam sobie koktajl bananowy, mniam :loveu: Quote
Naklejka Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 vege* napisał(a): Zrobiłam sobie koktajl bananowy, mniam :loveu: Giń :diabloti: Quote
vege* Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Naklejka napisał(a):Giń :diabloti: a co nie lubisz? :evil_lol: Quote
Naklejka Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Baranowo-truskawkowy jest genialny :loveu: Truskawki mam, tylko bananów niet :-( Quote
łamAga Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 vege* napisał(a):chętnie pooglądam :evil_lol: To ho ! pozwole Ci sie nawet na niej położyć i troszkę poturlac :diabloti: Quote
vege* Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Naklejka napisał(a):Baranowo-truskawkowy jest genialny :loveu: Truskawki mam, tylko bananów niet :-( takiego połączenia nie piłam ;) dOgLoV napisał(a):To ho ! pozwole Ci sie nawet na niej położyć i troszkę poturlac :diabloti: a po cholerę mam się w tym turlać:evil_lol: Quote
łamAga Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 vege* napisał(a):takiego połączenia nie piłam ;) a po cholerę mam się w tym turlać:evil_lol: a ja pilam koktajl bananowo porzeczkowy :loveu: jak po co , żeby mi podłogę troszkę wypolerować :eviltong: Quote
vege* Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 dOgLoV napisał(a):a ja pilam koktajl bananowo porzeczkowy :loveu: jak po co , żeby mi podłogę troszkę wypolerować :eviltong: ciekawa propozycja nie powiem :evil_lol: Quote
vege* Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 Aleksandra95 napisał(a):jak wyniki ? :) słano trochę :eviltong: Quote
Aleksa. Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 vege* napisał(a):słano trochę :eviltong: Zdane ? :D ale ile dokładniej ? :) Quote
Aleksa. Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 vege* napisał(a):tak zdane :eviltong: to najważniejsze :D a studia już masz, wiec reszte trzeba miec w d...upie :D i opijać zdanie :D Quote
pomóżpomagać Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Witamy sie i my! :) tak oglądam zdjęcia Nuki i w sumie nie moge wyjść z podziwu jak ona szybko urosła:razz: taka tycia była na pierwszych fotkach a teraz kawał panienki z niej, no rośnie w oczach:cool1: zaległości już pewnie nie zdążymy nadrobić ale będziemy śledziły na bieżąco :) Quote
vege* Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 pomóżpomagać napisał(a):Witamy sie i my! :) tak oglądam zdjęcia Nuki i w sumie nie moge wyjść z podziwu jak ona szybko urosła:razz: taka tycia była na pierwszych fotkach a teraz kawał panienki z niej, no rośnie w oczach:cool1: zaległości już pewnie nie zdążymy nadrobić ale będziemy śledziły na bieżąco :) To fakt, urosła spora mimo, że jej rodzice byli mniejsi :evil_lol: Ja to nie mogę uwierzyć, że ona ma już 5 lat :-o Quote
vege* Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Muszę pochwalić Nukę za dzisiejszy spacer po łąkach :) Poszłam z nią na takie duże łąki, ale żeby tam dojść to musimy minąć wroga Nuki, na którego zawsze ujada, dziś się tylko zjeżyła, ale nawet nie pociągnęła do niego, ani nie warknęła, tylko minęła i po minięciu oczywiście dostała nagrodę :) Potem sobie kopała w najlepsze i nawet olewała przejeżdżające rowery. Oczywiście cały pysk był w błocie i ziemi od kopania :evil_lol: Potem jakiś szczeniaczek sobie z posesji wybiegł i nie chciał wrócić to się ślicznie z Nuką pobawił, ale jak już chciałam iść do domu to on za nami, no to sru ja szczeniaka pod pachę i odnoszę go właścicielowi który podziękował, ale powiedział, że jak chcę to mogę go sobie wziąć :lol: Quote
vege* Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 dOgLoV napisał(a):Trza było brac :diabloti: nie potrzebny mi na razie piąty pies:evil_lol: Quote
kalyna Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 vege* napisał(a):tak zdane :eviltong: Noo to gratulacje ;) i odpoczywaj, bo od października Ci się zacznie :diabloti: Quote
vege* Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 kalyna napisał(a):Noo to gratulacje ;) i odpoczywaj, bo od października Ci się zacznie :diabloti: dzieki ;) oj tam oj tam :lol: Aleksandra95 napisał(a):Szczeniaczka nie wzięłaś ? :D pfff : D nie, bo już było widać, że diabeł z tego wyrośnie, a nie pies:evil_lol: Nuka przedwczoraj znowu została pogryziona przez 10 kg sukę, która mieszka w takiej firmie na przeciwko mojego bloku. Nuka już biedna się nawet nie broni, tylko ucieka do domu :( Akurat to było z moją mamą, ale jakby ze mną była to by pewnie ta suka po łbie dostała :angryy: Bo to już nie pierwszy raz, kiedyś jak wracałam do domu to nie chciała odpuścić i Nukę pogryzła 4 razy, dopiero odpuściła, jak dostała moimi kluczami w łeb, a cały pęk kluczy mam pokaźnych rozmiarów :diabloti: Quote
vege* Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Czuć to się czuje dobrze, tamta ją chwyciła za udo. Nawet nie wiadomo skąd te gówno wybiegło i się od razu rzuciła na Nukę :( A Nuka się jej już strasznie boi i przez to wszystko ta suka mi niszczy całą pracę jaką wkładam w Nukę :( Quote
Recommended Posts