vege* Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='pcheelkaa']Piękna Nuka :) Całusy dla niej ślemy[/QUOTE] Dziekuję i również dla was ślę buziaki :) Quote
Luzia Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 To po co ją trzymałaś? Jak by idiocie ubyło pośladka, to następnym razem by się zastanowił komu w okno łomocze :diabloti: Quote
vege* Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 Luzia napisał(a):To po co ją trzymałaś? Jak by idiocie ubyło pośladka, to następnym razem by się zastanowił komu w okno łomocze :diabloti: Następnym razem taka głupia nie będę:diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 vege* napisał(a):Następnym razem taka głupia nie będę:diabloti::diabloti: słusznie :lol: tylko przy okazji filmik nagraj - będzie się z czego pośmiać :diabloti: Quote
kalyna Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 ooo gratuluje nowego aparatu :) od razu ile fotek w wątku :) Z dedykacją dla Pana robotnika zostaw okno otwarte :diabloti: Ja właśnie ostatnio przez te upały odpuściłam ćwiczenia, ale nie daję rady... czekam aż się ochłodzi, bo prędzej ducha wyzionę niż będę ćwiczyć... poza tym bez ćwiczeń mam wrażenie, jakbym codziennie 2 godziny tyrała :shake: Quote
vege* Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 kalyna napisał(a):ooo gratuluje nowego aparatu :) od razu ile fotek w wątku :) Z dedykacją dla Pana robotnika zostaw okno otwarte :diabloti: Ja właśnie ostatnio przez te upały odpuściłam ćwiczenia, ale nie daję rady... czekam aż się ochłodzi, bo prędzej ducha wyzionę niż będę ćwiczyć... poza tym bez ćwiczeń mam wrażenie, jakbym codziennie 2 godziny tyrała :shake: Dzięki :) będę pamiętać :diabloti: ja ćwiczę tak 19-20 wtedy już jest chłodniej i po tym od razu idę pod zimny prysznic :evil_lol: Quote
kalyna Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 vege* napisał(a):ja ćwiczę tak 19-20 wtedy już jest chłodniej i po tym od razu idę pod zimny prysznic :evil_lol: mi to nawet nie pomaga :roll: o tej godzinie to ja dopiero zaczynam kontaktować.... czekam na chłodek :eviltong: Quote
vege* Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 Ja myślałam, że dziś będzie chłodno bo rano była burza i lał deszcz i było na prawdę przyjemnie chłodno, a później 35* w cieniu -.- Quote
Luzia Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Jaki w końcu sprzęt kupiłaś? :) U mnie dziś niby temperatura ok ale duszno strasznie, szczególnie na IV piętrze :roll: Quote
vege* Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 Luzia napisał(a):Jaki w końcu sprzęt kupiłaś? :) U mnie dziś niby temperatura ok ale duszno strasznie, szczególnie na IV piętrze :roll: Panasonica Lumix ;) Jak już mówiłam dopiero uczę się robienia zdjęć. Jestem zielona w tych wszystkich ustawieniach i nazwach, musiałam ogarnąć instrukcję i chyba jak na pierwsze zdjęcia nie jest jakoś masakrycznie? :oops: Za jakiś czas kupię inny jeśli mnie fotografia wciągnie :lol: Ja mieszkam na 1 piętrze, pokój mam od północy :) Quote
Luzia Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Jak na pierwszy raz to podziwiam, że chce Ci się z manualem bawić, ja bym włączyła tryb auto i hajda :lol: Zdjęcia bardzo fajne ;) Quote
*Magda* Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 kalyna napisał(a): Ja właśnie ostatnio przez te upały odpuściłam ćwiczenia, ale nie daję rady... czekam aż się ochłodzi, bo prędzej ducha wyzionę niż będę ćwiczyć... poza tym bez ćwiczeń mam wrażenie, jakbym codziennie 2 godziny tyrała :shake: Ja zeszły tydzień też nie biegałam, bo po przebiegnięciu 1km, czułam się, jakbym przebiegła 5km :roll: To jakbym przebiegła 3km, to bym padła na twarz, zanim bym doszła do domu :evil_lol: Ale dziś wracamy do biegania, bo jest chłodniej :multi: Quote
vege* Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Luzia napisał(a):Jak na pierwszy raz to podziwiam, że chce Ci się z manualem bawić, ja bym włączyła tryb auto i hajda :lol: Zdjęcia bardzo fajne ;) A właśnie ja chciałam się pobawić manualem :evil_lol: Nie po to kupiłam aparat, żeby na auto cały czas jechać :evil_lol: dzięki :) Na razie jest tak gorąco, że w dzień wychodzę z Nuką tylko na siku bo ona od razu ucieka do domu i pozować też jej się nie chce :shake: magdabroy napisał(a):Ja zeszły tydzień też nie biegałam, bo po przebiegnięciu 1km, czułam się, jakbym przebiegła 5km :roll: To jakbym przebiegła 3km, to bym padła na twarz, zanim bym doszła do domu :evil_lol: Ale dziś wracamy do biegania, bo jest chłodniej :multi: U mnie nadal duszno i gorąco :( Quote
vege* Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Dziękuję :) Właśnie zaraz pójdę chyba porobić jakieś zdjecia bo słońce trochę zaszło i tak nie grzeje, chociaż i tak jest gorąco :( Quote
Naklejka Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 No to skoro masz nowy aparat, to pora na zdjęcia Nuki w ruchu :evil_lol: Quote
vege* Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 a ile ty zdjęć chciałaś przy 35* w cieniu a w słońcu jeszcze więcej :eviltong: Quote
vege* Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Naklejka napisał(a):No to skoro masz nowy aparat, to pora na zdjęcia Nuki w ruchu :evil_lol: wiem, ale w takie upały to ona tylko człapie powoli za mną :evil_lol: poczekajcie do zimy:diabloti: Quote
*Magda* Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 vege* napisał(a):a ile ty zdjęć chciałaś przy 35* w cieniu a w słońcu jeszcze więcej :eviltong: Dużo :diabloti: Quote
Recommended Posts