vege* Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 Nuka chyba ma przepuklinę :( Taką malutką, za godzinę zadzwonię do weta i zapytam o to. Groźne to jest dla życia? :( Quote
vege* Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 [quote name='magdabroy']I co wet powiedział?[/QUOTE] tata jeszcze nie wrócił, ale powinien niedługo być to zadzwoni bo on ma numer Quote
vege* Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 [quote name='magdabroy']Czekam na wieści ;)[/QUOTE] Wet powiedział, że jeśli nie będzie rosło to nie trzeba nic z tym robić :) mam nadzieję, że nie będzie rosło Quote
*Magda* Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Pamiętam, że moja pierwsza suka miała przepukliną pępkową ;) Całe życie miała gulkę, która nie rosła i mi też wetka kazała tego nie ruszać dopóki nic się z tym nie dzieje ;) Quote
vege* Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 Sunia mojego wujka też ma pępkową, ale całe życie jest tej samej wielkości i też nie kazali tego ruszać ;) Quote
vege* Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 Nuka bardzo dobrze :) Biega, bawi się, je jak zawsze :evil_lol: Tata dziś kupił nowe miski dla Nuki i zrobi jej jakiś ładny stojak do nich, w końcu stolarz to jakiś ładny mebelek wymyśli :evil_lol: Quote
vege* Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 Tak :) Kupiliśmy coś takiego http://images.okazje.info.pl/p/sport-i-hobby/4330/chico-miski-metalowe-na-stojaku-dla-kota.jpg I tata powiedział, że zrobi taką ładną podstawkę z dziurkami na specjalną wysokość, żeby miski nie spadły, to te nóżki w te dziurki się wsadzi, będzie akurat pasowało do kuchni :lol: Quote
*Magda* Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Te stojaki są beznadziejne :shake: Lumpek miał takie i wiecznie się przesuwały :roll: Quote
vege* Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 [quote name='magdabroy']Te stojaki są beznadziejne :shake: Lumpek miał takie i wiecznie się przesuwały :roll:[/QUOTE] Dlatego tata chce zrobić taką specjalną półeczkę na nie, wywierci dziurki i te nóżki się wsadzi w te dziurki i będzie wszystko na miejscu :) Quote
vege* Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 [quote name='dOgLoV']to ja czekam na zdjecia półeczki :lol:[/QUOTE] Ok :) Jak tata zrobi to wstawię wam zdj :) Właśnie skończyłam ćwiczyć. Dziś miałam sobie odpuścić bo mnie głowa strasznie bolała, ale NIE! Znam siebie i jakbym jeden dzień sobie odpuściła to tak wszystko by szlag trafił i bym tych ćwiczeń już nie zaczęła :lol: Dziś już 7 dzień ćwiczeń z Chodakowską :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='vege*'] Właśnie skończyłam ćwiczyć. Dziś miałam sobie odpuścić bo mnie głowa strasznie bolała, ale NIE! Znam siebie i jakbym jeden dzień sobie odpuściła to tak wszystko by szlag trafił i bym tych ćwiczeń już nie zaczęła :lol: Dziś już 7 dzień ćwiczeń z Chodakowską :evil_lol:[/QUOTE] To mamy tak samo ;) Ja biegam i wiem, ze jak odpuszczę sobie jeden dzień, to już do tego nie wrócę :shake: więc biegam, choć mi się nie chce :evil_lol: Quote
vege* Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [quote name='magdabroy']To mamy tak samo ;) Ja biegam i wiem, ze jak odpuszczę sobie jeden dzień, to już do tego nie wrócę :shake: więc biegam, choć mi się nie chce :evil_lol:[/QUOTE] Tak mam dokładnie tak samo, ale cóż nic się samo nie zrobi :evil_lol: Quote
vege* Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 Zagadka dlaczego Nuka się rzuca na okna i szczeka rozwiązana. Po prostu jednemu robotnikowi sprawia to wielką radość, że Nuka się tak rzuca na te okno :angryy: Dziś to dopiero zobaczyłam jak odsłoniłam zasłonkę, żeby Nukę ściągnąć z parapetu, frajer pukał w okno i się śmiał, a jak mnie zobaczył to uciekł :angryy: A jak wychodził z piwnicy i Nuka chciała mu doopę odgryźć to srał po gaciach i uciekał z klatki schodowej jak najszybciej :diabloti: Jeszcze raz dotknie mojego okna to opier.dolę go po całości :angryy: A teraz kilka zdj :) Quote
łamAga Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Jakie słoneczne zdjątka :loveu: słodko :loveu: Quote
vege* Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 [quote name='dOgLoV']Jakie słoneczne zdjątka :loveu: słodko :loveu: U mnie tak słonecznie jest codziennie :) nowe fotałki robione przed chwilą :lol: Quote
vege* Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 tu się trochę bawiłam ustawieniami makro :evil_lol: Na razie kupiłam sobie aparat do nauki i ogarniania tych wszystkich ustawień, jak się dobrze wprawię to kupię za jakiś czas może jakaś lustrzankę :) Jak na pierwszy raz na manualu chyba nie ma takiej tragedii :lol: Quote
Recommended Posts