Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']I co wet powiedział?[/QUOTE]
tata jeszcze nie wrócił, ale powinien niedługo być to zadzwoni bo on ma numer

Posted

[quote name='magdabroy']Czekam na wieści ;)[/QUOTE]
Wet powiedział, że jeśli nie będzie rosło to nie trzeba nic z tym robić :) mam nadzieję, że nie będzie rosło

Posted

Pamiętam, że moja pierwsza suka miała przepukliną pępkową ;) Całe życie miała gulkę, która nie rosła i mi też wetka kazała tego nie ruszać dopóki nic się z tym nie dzieje ;)

Posted

Nuka bardzo dobrze :) Biega, bawi się, je jak zawsze :evil_lol: Tata dziś kupił nowe miski dla Nuki i zrobi jej jakiś ładny stojak do nich, w końcu stolarz to jakiś ładny mebelek wymyśli :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Te stojaki są beznadziejne :shake: Lumpek miał takie i wiecznie się przesuwały :roll:[/QUOTE]
Dlatego tata chce zrobić taką specjalną półeczkę na nie, wywierci dziurki i te nóżki się wsadzi w te dziurki i będzie wszystko na miejscu :)

Posted

[quote name='dOgLoV']to ja czekam na zdjecia półeczki :lol:[/QUOTE]
Ok :) Jak tata zrobi to wstawię wam zdj :)

Właśnie skończyłam ćwiczyć. Dziś miałam sobie odpuścić bo mnie głowa strasznie bolała, ale NIE! Znam siebie i jakbym jeden dzień sobie odpuściła to tak wszystko by szlag trafił i bym tych ćwiczeń już nie zaczęła :lol: Dziś już 7 dzień ćwiczeń z Chodakowską :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']

Właśnie skończyłam ćwiczyć. Dziś miałam sobie odpuścić bo mnie głowa strasznie bolała, ale NIE! Znam siebie i jakbym jeden dzień sobie odpuściła to tak wszystko by szlag trafił i bym tych ćwiczeń już nie zaczęła :lol: Dziś już 7 dzień ćwiczeń z Chodakowską :evil_lol:[/QUOTE]

To mamy tak samo ;)
Ja biegam i wiem, ze jak odpuszczę sobie jeden dzień, to już do tego nie wrócę :shake: więc biegam, choć mi się nie chce :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']To mamy tak samo ;)
Ja biegam i wiem, ze jak odpuszczę sobie jeden dzień, to już do tego nie wrócę :shake: więc biegam, choć mi się nie chce :evil_lol:[/QUOTE]
Tak mam dokładnie tak samo, ale cóż nic się samo nie zrobi :evil_lol:

Posted

Zagadka dlaczego Nuka się rzuca na okna i szczeka rozwiązana. Po prostu jednemu robotnikowi sprawia to wielką radość, że Nuka się tak rzuca na te okno :angryy: Dziś to dopiero zobaczyłam jak odsłoniłam zasłonkę, żeby Nukę ściągnąć z parapetu, frajer pukał w okno i się śmiał, a jak mnie zobaczył to uciekł :angryy: A jak wychodził z piwnicy i Nuka chciała mu doopę odgryźć to srał po gaciach i uciekał z klatki schodowej jak najszybciej :diabloti: Jeszcze raz dotknie mojego okna to opier.dolę go po całości :angryy:

A teraz kilka zdj :)

Posted

[quote name='dOgLoV']Jakie słoneczne zdjątka :loveu: słodko :loveu:
U mnie tak słonecznie jest codziennie :)

nowe fotałki robione przed chwilą :lol:

Posted

tu się trochę bawiłam ustawieniami makro :evil_lol:

Na razie kupiłam sobie aparat do nauki i ogarniania tych wszystkich ustawień, jak się dobrze wprawię to kupię za jakiś czas może jakaś lustrzankę :) Jak na pierwszy raz na manualu chyba nie ma takiej tragedii :lol: