Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='vege*']Może faktycznie tą sprzedam i dołożę trochę i kupię linkowego comforta w tym cudnym turkusowym kolorze :loveu:[/QUOTE]

ooo turkus :loveu:

a swoją drogą to nie myślałam, że aż tyle waży :crazyeye:

Posted

[quote name='magdabroy']Będziesz miała pretekst, żeby kupić nową obrożę albo szelki :)[/QUOTE]
A wiesz, że jakoś mnie już nie ciągnie do kupowania :oops: Może dlatego, że każdą złotówkę dokładam do aparatu :evil_lol: Podoba mi się tylko ta obroża od Kudłaty Art z ELMO :loveu:

Posted

[quote name='vege*']A wiesz, że jakoś mnie już nie ciągnie do kupowania :oops: Może dlatego, że każdą złotówkę dokładam do aparatu :evil_lol: Podoba mi się tylko ta obroża od Kudłaty Art z ELMO :loveu:

Poka, bo nie czaję ;)

Posted

[quote name='vege*']ja kocham Elmo :loveu: Torce by było w niej ładnie:diabloti:[/QUOTE]

Tylko mi się nie podobają ONki w obrożach :shake: Wolę je w łańcuszkach :)

Posted

[quote name='magdabroy']Tylko mi się nie podobają ONki w obrożach :shake: Wolę je w łańcuszkach :)[/QUOTE]
tylko tak sobie wmawiasz, żeby nie kupić :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Żaden mój onek nie chodził w obroży, poza okresem szczenięcym :eviltong:[/QUOTE]
czas to zmienić :evil_lol: ja jakoś nie lubię łańcuszków bo mi się niewygodnie na tym psa prowadzi, chyba, że przy dużym psie inaczej to jakoś jest :lol:

Posted

[quote name='vege*']Jednak sprzedałam tą flexi i kupię tego comforta do 50 kg :evil_lol:[/QUOTE]

Myślę, że to będzie dobry wybór ;)
Tora waży 30kg, a ma flexi (rzadko używamy) właśnie do 50kg ;) Niby nie ciągnie, ale wolałam nie ryzykować zerwania :)

Posted

[quote name='magdabroy']Myślę, że to będzie dobry wybór ;)
Tora waży 30kg, a ma flexi (rzadko używamy) właśnie do 50kg ;) Niby nie ciągnie, ale wolałam nie ryzykować zerwania :)[/QUOTE]
No właśnie bo jakby mi się to stało nie daj boże przy ulicy :( Wolę dołożyć te kilkanaście złoty i chodzić ze spokojem :evil_lol:

Posted

Moje rude jak do mnie przyjechało chodziło na smyczy wyciąganej z biedry, mimo zrywów wytrzymała :diabloti: Kiedyś macałam te flexi do 50kg, wielkie toto i nie poręczne, w życiu nie chciało by mi się tego nosić.
Jakieś 3-4 lata temu kupiłam flexi mini taśmową i Pamir jeszcze jej nie zerwał ;)

Posted

[quote name='Luzia']Moje rude jak do mnie przyjechało chodziło na smyczy wyciąganej z biedry, mimo zrywów wytrzymała :diabloti: Kiedyś macałam te flexi do 50kg, wielkie toto i nie poręczne, w życiu nie chciało by mi się tego nosić.
Jakieś 3-4 lata temu kupiłam flexi mini taśmową i Pamir jeszcze jej nie zerwał ;)[/QUOTE]
Już kupiłam tego turkusowego comforta L :evil_lol: Czekam, pewnie we wtorek przyjdzie :)

Dziewczyny ja zaraz dostanę pier.dolca normalnie. Ocieplają mi blok i Nuka jak to Nuka rzuca się na okno i CAŁY dzień szczeka :angryy: Nie wiem już co robić z tym jej szczekaniem, doprowadza mnie to do białej gorączki :angryy: Dziś już nie wytrzymałam i tak ją słownie opier.doliłam, że się obraziła i poszła leżeć w drugim pokoju:diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Czyli musisz ją codziennie opier*alać :evil_lol:[/QUOTE]
jeszcze tylko tydzień, tylko tydzień <oddycha> :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja takie ujadanie mam na co dzień :roll::eviltong:[/QUOTE]
Ja tak jakby też, ale to zaszczeka jak ktoś zapuka do drzwi a tak to nie, ale dziś to przeszła samą siebie :mdleje: