Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ptysiak']Pozdrawiamy weekendowo ;)[/QUOTE]
również pozdrawiam :)
[quote name='Victoria']no nie daje bo nie mam :evil_lol:
ale jak mam to daje xd bo wtedy nie mam innych rzeczy ktore mam jak nie mam buraków xd[/QUOTE]
aaa hahaha :evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia']buraków to najwięcej po ulicy w BMW jeździ :diabloti:[/QUOTE]
U mnie tak samo :diabloti:
[quote name='magdabroy']Jak otrzymać sok z buraka?
Wrzucić granat do bmw :evil_lol:[/QUOTE]
hahahhahaha:roflt:

Na moim osiedlu mieszka jakieś nienormalne babsko! Szłam z Nuką na dwór CHODNIKIEM a ta mnie wodą oblała :angryy: Nosz kur.a! Myślała, że jej nie widzę, że się bezczelnie chowa za bramką balkonu -.- Pójdę później jeszcze raz SPECJALNIE tym chodnikiem i jak jeszcze raz mnie obleje to poślę jej parę chu chu bo mnie wkur.iła :angryy: Co jej kuźwa przeszkadza, że idę chodnikiem? Zawsze jak z Nuką gdzieś idę to ta się gapi na mnie jakby mnie zabić chciała -.- Stare, wredne próchno!

Posted

[quote name='magdabroy']Jak otrzymać sok z buraka?
Wrzucić granat do bmw :evil_lol:[/QUOTE]

Znam to :evilbat: strzeliłam takim tekstem mamy facetowi jak przyjechał nas poznać :diabloti:

Jak Was bardzo oblała to ja bym się zemściła :lol:

Posted

[quote name='Luzia']Znam to :evilbat: strzeliłam takim tekstem mamy facetowi jak przyjechał nas poznać :diabloti:

Jak Was bardzo oblała to ja bym się zemściła :lol:[/QUOTE]
Ahahahah:diabloti:

Właśnie myślę nad zemstą:diabloti: No cóż ma problem bo wiem gdzie ona mieszka, tzn które to mieszkanie :diabloti:

Posted

[quote name='Luzia']a nie znasz nikogo stamtąd żeby Ci powiedział?[/QUOTE]
przecież napisałam, że wiem, które to mieszkanie :eviltong:
[quote name='dOgLoV']Do SM z ta baba ![/QUOTE]
jestem ciekawa czy będzie próbowała drugi raz mnie oblać jak wyjdę :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']

jestem ciekawa czy będzie próbowała drugi raz mnie oblać jak wyjdę :diabloti:[/QUOTE]

Ja bym sie umówiła na twoim miejscu z kims kto by sie zaczaił z aparatem i nagrał całe to zdarzenie ! wqurzaja mnie takie baby !

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja bym sie umówiła na twoim miejscu z kims kto by sie zaczaił z aparatem i nagrał całe to zdarzenie ! wqurzaja mnie takie baby ![/QUOTE]
ja się pierwszy raz spotkałam z czymś takim -.- stara głupia baba, zobaczę czy faktycznie jeszcze będzie próbowała mnie oblać jak tak dzwonię na SM i w dupie z tym, zapłaci mandat i się skończy

Posted

[quote name='vege*']ja się pierwszy raz spotkałam z czymś takim -.- stara głupia baba, zobaczę czy faktycznie jeszcze będzie próbowała mnie oblać jak tak dzwonię na SM i w dupie z tym, zapłaci mandat i się skończy[/QUOTE]

tylko czy Ci uwierzą bez dowodów :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']tylko czy Ci uwierzą bez dowodów :roll:[/QUOTE]
Nie wiem, ale jak nie to jej gównem klamkę wysmaruję :diabloti:

Posted

[quote name='Victoria']ej ty uwazaj bo jak teraz woda oblala to nastepnym razem moze zrobic cos gorszego.. :roll:[/QUOTE]
Już się dowiedziałam, że ja nie byłam pierwszą osobą :/ Ona jest nienormalna, ludziom samochody rysuje chyba nożykami i inne takie :/

Posted

[FONT=comic sans ms]no wiec uwazaj bo ci jeszcze kiedys toster albo inne żelazko na głowe zleci.
ja bym juz szla na policje jesli sa tez inne poszkodowane osoby

[/FONT]

Posted

[quote name='Victoria'][FONT=comic sans ms]no wiec uwazaj bo ci jeszcze kiedys toster albo inne żelazko na głowe zleci.
ja bym juz szla na policje jesli sa tez inne poszkodowane osoby
[/FONT][/QUOTE]
Policja nic jej nie zrobi raczej skoro jest nienormalna :/
[quote name='monika15']to mi sie podoba:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
gorzej by było jakby mnie przez judasza zobaczyła xD

Dziś znowu miałam z nią przygodę -.-

Poszłam normalnie na tamten trawnik z Nuką, Nuka grzecznie wąchała sobie i trawę skubała, nikomu nie przeszkadzała, na nikogo uwagi nie zwracała. Byłam tym razem mądrzejsza i stanęłam z Nuką po drugiej stronie trawnika czyli sporo dalej a ta leje tą wodą z butelki, ludzie idą chodnikiem a ta leje i leje i się drze, że mam spie.rdalać stąd. To ja stałam sobie. A ta znowu "spie.rdalaj słyszysz kur.wa" To się drę, że będę stała tu ile mi się będzie chciało. Oczywiście chowała się za NIEKRYTĄ balustradą balkonu i myślała, że nie widzę, że to ona -.- To publiczny chodnik i publiczny trawnik więc mam prawo sobie tam chodzić nawet i cały dzień jak chcę. Jeszcze się darła, że jak stamtąd nie pójdę to jacyś chłopacy mi w dupę korki wsadzą, powiedziałam, żeby sobie sama w dupę te korki wsadziła i poszłam bo z jednej strony ze śmiechu nie mogłam tam wytrzymać jacy ludzie są nienormalni i żałośni -.-

Doszła mi dziś flexi dla Nuki :) Wzięłam rozmiar M do 25 kg taśmę, byłam już na spacerze, Nuka chodzi bardzo spokojnie i reaguje na moje polecenia wiec chyba spokojnie mogę na tej smyczy ją prowadzić, jak myślicie? :) Czy lepiej kupić linkę do 50 kg?