Luzia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Bierz coś małego, dużo nie zeżre a szczeniaki wsjie i tak po tyle samo, znajomi mamy kupili sobie "super" suczkę yorka z pseudo za.... 1500 zł :grins: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 dobra to może zdecyduję się na yoraska albo maltana o albo pomeranianka :loveu: Quote
Luzia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Bierz pomer, jakoś tak najbardziej psi wygląda ma :lol: Quote
Luzia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']no i najdroższy z całej trójki :evil_lol:[/QUOTE] znajdziesz gdzieś tańszego po rodowodowych rodzicach :cool3: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 wiem, ale mówię, że szczeniaki sprzedam drogo :razz: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='magdabroy']To ja proponuję Toy'a Rosyjskiego :loveu:[/QUOTE] widziałam to ostatnio u mojej siostry na osiedlu, boże jakie to brzydkie jest :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']widziałam to ostatnio u mojej siostry na osiedlu, boże jakie to brzydkie jest :evil_lol:[/QUOTE] Ale drogie :diabloti: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']dobra to może zdecyduję się na yoraska albo maltana o albo pomeranianka :loveu:[/QUOTE] olej je! Weź westa :diabloti: Będziesz miała charakter dużego psa zamknięty w 28cm w kłębie :evil_lol: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='magdabroy']Ale drogie :diabloti:[/QUOTE] no właśnie :diabloti: ale to nie wygląda jak pies :placz: [quote name='Pixeloza']olej je! Weź westa :diabloti: Będziesz miała charakter dużego psach zamknięty w 28cm w kłębie :evil_lol:[/QUOTE] pseudowesta ma moja ciocia, ale kurde samca:diabloti: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']pseudowesta ma moja ciocia, ale kurde samca:diabloti:[/QUOTE] jak bardzo chcesz mogę spełnić marzenia Pixelka o współżyciu z Sonią i ci małą sunię odpalić :diabloti: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 ale ja nie lubię westów :lol: tzn są fajne ale u kogoś nie u mnie xD Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']ale ja nie lubię westów :lol: tzn są fajne ale u kogoś nie u mnie xD[/QUOTE] Jedzenie- 2kg na miesiąc, Trymowanie - 80 zł (może być drożej) kilka razy w roku (3-4) jak trafisz na dobrą sierść do trymowania zamiast 3-4 możesz iść 2-3 razy w roku, tylko musisz trafić na dobrą sierść :evil_lol: Mój mieszaniec, który ma garba i zakrzywiony ogon, przynajmniej sierść ma dobrą :D a tak poza tym, WESTY RZĄDZĄ :D Quote
vege* Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 ale mi się ich charakter nie podoba bo to terrier jest :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']ale mi się ich charakter nie podoba bo to terrier jest :evil_lol:[/QUOTE] oj tam, hukniesz i juz masz normalnego psa :evil_lol: york też terrier w końcu :razz: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 wiem, ale ja bym go nie chciała xd toy też terrier, uj nic nie kupuję i nic nie zarobię:evil_lol: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']wiem, ale ja bym go nie chciała xd toy też terrier, uj nic nie kupuję i nic nie zarobię:evil_lol:[/QUOTE] bichona se weź :evil_lol: Któryś przodek Pixela się z nim skundlił :evil_lol: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 bichonki są urocze z wyglądu :) charakteru nie znam, bo tak dogłębnie to tylko w swoje rasy się zagłębiałam :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']ale ja nie lubię westów :lol: tzn są fajne ale u kogoś nie u mnie xD[/QUOTE] ja mam tak z większością ras :diabloti: Gratki 200 strony :diabloti: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Luzia']ja mam tak z większością ras :diabloti: Gratki 200 strony :diabloti:[/QUOTE] haha :evil_lol: u mnie jest strona 80 :hmmmm: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']haha :evil_lol: u mnie jest strona 80 :hmmmm:[/QUOTE] U mnie też :roll: Quote
Luzia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Bo jam wierna starej dogomani i układ strony mam na 10 postów ustawiony :loveu: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Luzia']Bo jam wierna starej dogomani i układ strony mam na 10 postów ustawiony :loveu:[/QUOTE] domyśliłam się:evil_lol: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Ćwiczę od jakiegoś czasu z Nuką chodzenie przy nodze bez smyczy na kontakcie i muszę powiedzieć, że coraz lepiej jej idzie :) Jak się rozkojarzy po jakimś czasie to wystarczy, że cmoknę i już jest obok mnie i idzie dalej patrząc mi się w twarz( no i na dłoń:evil_lol:) Była by ideolo gdyby tylko tak nie szczekała :-( Quote
Recommended Posts