Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bierz coś małego, dużo nie zeżre a szczeniaki wsjie i tak po tyle samo, znajomi mamy kupili sobie "super" suczkę yorka z pseudo za.... 1500 zł :grins:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']To ja proponuję Toy'a Rosyjskiego :loveu:[/QUOTE]
widziałam to ostatnio u mojej siostry na osiedlu, boże jakie to brzydkie jest :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']dobra to może zdecyduję się na yoraska albo maltana o albo pomeranianka :loveu:[/QUOTE]

olej je! Weź westa :diabloti:

Będziesz miała charakter dużego psa zamknięty w 28cm w kłębie :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Ale drogie :diabloti:[/QUOTE]
no właśnie :diabloti: ale to nie wygląda jak pies :placz:

[quote name='Pixeloza']olej je! Weź westa :diabloti:

Będziesz miała charakter dużego psach zamknięty w 28cm w kłębie :evil_lol:[/QUOTE]
pseudowesta ma moja ciocia, ale kurde samca:diabloti:

Posted

[quote name='vege*']pseudowesta ma moja ciocia, ale kurde samca:diabloti:[/QUOTE]

jak bardzo chcesz mogę spełnić marzenia Pixelka o współżyciu z Sonią i ci małą sunię odpalić :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']ale ja nie lubię westów :lol: tzn są fajne ale u kogoś nie u mnie xD[/QUOTE]

Jedzenie- 2kg na miesiąc, Trymowanie - 80 zł (może być drożej) kilka razy w roku (3-4)
jak trafisz na dobrą sierść do trymowania zamiast 3-4 możesz iść 2-3 razy w roku, tylko musisz trafić na dobrą sierść :evil_lol:
Mój mieszaniec, który ma garba i zakrzywiony ogon, przynajmniej sierść ma dobrą :D

a tak poza tym, WESTY RZĄDZĄ :D

Posted

[quote name='vege*']ale mi się ich charakter nie podoba bo to terrier jest :evil_lol:[/QUOTE]

oj tam, hukniesz i juz masz normalnego psa :evil_lol:
york też terrier w końcu :razz:

Posted

[quote name='vege*']wiem, ale ja bym go nie chciała xd toy też terrier, uj nic nie kupuję i nic nie zarobię:evil_lol:[/QUOTE]

bichona se weź :evil_lol:
Któryś przodek Pixela się z nim skundlił :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']ale ja nie lubię westów :lol: tzn są fajne ale u kogoś nie u mnie xD[/QUOTE]

ja mam tak z większością ras :diabloti:

Gratki 200 strony :diabloti:

Posted

[quote name='Luzia']ja mam tak z większością ras :diabloti:

Gratki 200 strony :diabloti:[/QUOTE]
haha :evil_lol:

u mnie jest strona 80 :hmmmm:

Posted

[quote name='Luzia']Bo jam wierna starej dogomani i układ strony mam na 10 postów ustawiony :loveu:[/QUOTE]
domyśliłam się:evil_lol:

Posted

Ćwiczę od jakiegoś czasu z Nuką chodzenie przy nodze bez smyczy na kontakcie i muszę powiedzieć, że coraz lepiej jej idzie :) Jak się rozkojarzy po jakimś czasie to wystarczy, że cmoknę i już jest obok mnie i idzie dalej patrząc mi się w twarz( no i na dłoń:evil_lol:)
Była by ideolo gdyby tylko tak nie szczekała :-(