Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']... i zamknij za sobą drzwi :evil_lol:
ten kot wymiata :D

A tematy szczeniaków już mi obrzydły.. ile razy gadałam, ze Sonia nie będzie mieć dzieciaków.. nawet jakiś czas po sterylce temat był dalej poruszany :roll:

Teraz na tapecie jest lepszy tekst.. chcą odkupić Gandzika i głupcy myślą, że się zdecyduję:roflt::roflt::roflt:

Ludzie wszędzie zwietrzą interes... jakby nic innego się nie liczyło tylko kasa... albo własne przekonania, że się wszystko wie najlepiej... :splat:

Ja też mam normalne psy :multi: któym nie w głowie gwałty itp :lol:
Z pogrubionym się zgadzam :shake: Czasami aż strach sprawić sobie ładnego psa bo ci go jeszcze opie.dolą jakimś cudem :mdleje:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pixeloza']ja pixelowi pozwalam się wyżyć, póki gvałci kocyk jest ok, raz jak się przeniósł na moje nogi przez cały dzień nie mógł siedzieć :diabloti:
od tamtej pory człowieka nie rusza :evil_lol:[/QUOTE]
Nuka czasami skoczy na nogi mojej mamy, ale to dlatego, że moja mama pozwala jej na prawie wszystko :lol:

Posted

[quote name='vege*']Z pogrubionym się zgadzam :shake: Czasami aż strach sprawić sobie ładnego psa bo ci go jeszcze opie.dolą jakimś cudem :mdleje:[/QUOTE]

znam gościa, który ciągle mi gadał, aby Sonię pokryła.. a teraz ma 2 ONki.. suczkę i psa.. ale już planuje miocik i podejrzewam, że na jednym się nie skończy :shake:

Niestety gadanie ludzi to norma... i wątpię aby się komukolwiek przemówiło do rozsądku, dopóki wsiego na własnej skórze nie sprawdzą....

No jak sobie sprawisz niufa to i tak większość będzie mówić, że masz niedźwiedzia.. :roflt:
Ale z trzema to siałabyś postrach na dzielni.... :D :D

Posted

albo dwa niufy i miedzy nimi dog :razz:

no niestety ludziom się przetłumaczyc nie da, ja się cieszę, że ja nie posiadam takiego toku myslenia jak oni :evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']nie czytaj, od razu bierz go :loveu:[/QUOTE]
wybacz ale nie skorzystam bo borderki nie są dla mnie ładne :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']wybacz ale nie skorzystam bo borderki nie są dla mnie ładne :evil_lol:[/QUOTE]

jaki Borderek?
może i znawcą niufów nie jestem, ale ten pies go bardzo przypomina.. bardziej niż bordera :eviltong:

Posted

[quote name='kalyna']jaki Borderek?
może i znawcą niufów nie jestem, ale ten pies go bardzo przypomina.. bardziej niż bordera :eviltong:[/QUOTE]

hahaha też się zdziwiłam :evil_lol:

Posted

jaki spam, bardzo ciekawa dyskusja z tego wyniknie:evil_lol: a tak wgl to dlaczego nei chcesz od niej burdelka, tańszy na pewno od tego, którego bierzesz:diabloti:

Posted

[quote name='vege*']jaki spam, bardzo ciekawa dyskusja z tego wyniknie:evil_lol: a tak wgl to dlaczego nei chcesz od niej burdelka, tańszy na pewno od tego, którego bierzesz:diabloti:[/QUOTE]

burdelka kundelka już mam, teraz chcę utonąć w swojej próżności i mieć na ścianie w rameczce rodowód, najlepiej w takim miejscu żeby każdy widział jak będzie do domu wchodził :loveu:

Posted

[quote name='Luzia']burdelka kundelka już mam, teraz chcę utonąć w swojej próżności i mieć na ścianie w rameczce rodowód, najlepiej w takim miejscu żeby każdy widział jak będzie do domu wchodził :loveu:[/QUOTE]

nie ukrywaj.. chodzi Ci tylko o wystawy :evil_lol:
o ile ktoś takiej złej kobiecie, sprzeda Ci psa :eviltong:

Posted

[quote name='Luzia']burdelka kundelka już mam, teraz chcę utonąć w swojej próżności i mieć na ścianie w rameczce rodowód, najlepiej w takim miejscu żeby każdy widział jak będzie do domu wchodził :loveu:[/QUOTE]
też mam takie marzenia, ahh:loveu:

[quote name='kalyna']nie ukrywaj.. chodzi Ci tylko o wystawy :evil_lol:
o ile ktoś takiej złej kobiecie, sprzeda Ci psa :eviltong:[/QUOTE]
ta wystawy, jej chodzi o to, żeby produkować rasowe szczeniaki bez rodowodu po rodzicach z rodowodem :diabloti:

Posted

[quote name='kalyna']nie ukrywaj.. chodzi Ci tylko o wystawy :evil_lol:
o ile ktoś takiej złej kobiecie, sprzeda Ci psa :eviltong:[/QUOTE]

a po co wystawy? Przecież wystarczy że z rodowodem i już można mnożyć ile się da i jak się da, byle więcej, byle szybciej :diabloti:

Posted

[quote name='Luzia']a po co wystawy? Przecież wystarczy że z rodowodem i już można mnożyć ile się da i jak się da, byle więcej, byle szybciej :diabloti:[/QUOTE]
pieniążki witajcie:loveu:

Posted

[quote name='kalyna']
Ja też mam normalne psy :multi: któym nie w głowie gwałty itp :lol:[/QUOTE]

Ja też mam normalne psy, bo nigdy żaden nie molestował ani kocyka, ani zabawek, ani ludzi :eviltong:

Vege, to kiedy pierwszy zarobkowy miocik? :diabloti:

Posted

[quote name='Luzia']a ilu ludzi uszczęśliwię malutkimi słodkimi papisiami :loveu[/QUOTE]
:loveu:

[quote name='magdabroy']Ja też mam normalne psy, bo nigdy żaden nie molestował ani kocyka, ani zabawek, ani ludzi :eviltong:

Vege, to kiedy pierwszy zarobkowy miocik? :diabloti:[/QUOTE]
no wiesz od września się przenoszę do warszawy to tam jakiegoś pieska wezmę i będę mnożyc:diabloti:, tylko na jakiej rasie dużo zarobię?

Posted

[quote name='vege*']
no wiesz od września się przenoszę do warszawy to tam jakiegoś pieska wezmę i będę mnożyc:diabloti:, tylko na jakiej rasie dużo zarobię?[/QUOTE]

A to musisz obadać teren ;) Bo w Warszawie może być coś innego chodliwego niż w innych rejonach Polski :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']A to musisz obadać teren ;) Bo w Warszawie może być coś innego chodliwego niż w innych rejonach Polski :evil_lol:[/QUOTE]
No właśnie, na fb ktoś sprzedaje rasowe bez rodo duze szwajcary, może skorzystam :loveu: