vege* Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='kalyna']... i zamknij za sobą drzwi :evil_lol: ten kot wymiata :D A tematy szczeniaków już mi obrzydły.. ile razy gadałam, ze Sonia nie będzie mieć dzieciaków.. nawet jakiś czas po sterylce temat był dalej poruszany :roll: Teraz na tapecie jest lepszy tekst.. chcą odkupić Gandzika i głupcy myślą, że się zdecyduję:roflt::roflt::roflt: Ludzie wszędzie zwietrzą interes... jakby nic innego się nie liczyło tylko kasa... albo własne przekonania, że się wszystko wie najlepiej... :splat: Ja też mam normalne psy :multi: któym nie w głowie gwałty itp :lol: Z pogrubionym się zgadzam :shake: Czasami aż strach sprawić sobie ładnego psa bo ci go jeszcze opie.dolą jakimś cudem :mdleje: Quote
vege* Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Pixeloza']ja pixelowi pozwalam się wyżyć, póki gvałci kocyk jest ok, raz jak się przeniósł na moje nogi przez cały dzień nie mógł siedzieć :diabloti: od tamtej pory człowieka nie rusza :evil_lol:[/QUOTE] Nuka czasami skoczy na nogi mojej mamy, ale to dlatego, że moja mama pozwala jej na prawie wszystko :lol: Quote
kalyna Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='vege*']Z pogrubionym się zgadzam :shake: Czasami aż strach sprawić sobie ładnego psa bo ci go jeszcze opie.dolą jakimś cudem :mdleje:[/QUOTE] znam gościa, który ciągle mi gadał, aby Sonię pokryła.. a teraz ma 2 ONki.. suczkę i psa.. ale już planuje miocik i podejrzewam, że na jednym się nie skończy :shake: Niestety gadanie ludzi to norma... i wątpię aby się komukolwiek przemówiło do rozsądku, dopóki wsiego na własnej skórze nie sprawdzą.... No jak sobie sprawisz niufa to i tak większość będzie mówić, że masz niedźwiedzia.. :roflt: Ale z trzema to siałabyś postrach na dzielni.... :D :D Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Jako że ostatnio każdemu pieski wciskam to Ciebie nie ominie :evilbat: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244062-Nowofunland-z-punktu-przetrzymań-w-małopolsce-proszę-pomóż :diabloti: Quote
vege* Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 albo dwa niufy i miedzy nimi dog :razz: no niestety ludziom się przetłumaczyc nie da, ja się cieszę, że ja nie posiadam takiego toku myslenia jak oni :evil_lol: Quote
vege* Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Luzia']Jako że ostatnio każdemu pieski wciskam to Ciebie nie ominie :evilbat: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244062-Nowofunland-z-punktu-przetrzymań-w-małopolsce-proszę-pomóż :diabloti: och dziekuję za pamięć :loveu: :* już weszłam i zaraz poczytam :diabloti: Quote
kalyna Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='vege*']och dziekuję za pamięć :loveu: :* już weszłam i zaraz poczytam :diabloti:[/QUOTE] nie czytaj, od razu bierz go :loveu: Quote
vege* Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='kalyna']nie czytaj, od razu bierz go :loveu:[/QUOTE] wybacz ale nie skorzystam bo borderki nie są dla mnie ładne :evil_lol: Quote
kalyna Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='vege*']wybacz ale nie skorzystam bo borderki nie są dla mnie ładne :evil_lol:[/QUOTE] jaki Borderek? może i znawcą niufów nie jestem, ale ten pies go bardzo przypomina.. bardziej niż bordera :eviltong: Quote
vege* Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 (edited) [quote name='kalyna']jaki Borderek? może i znawcą niufów nie jestem, ale ten pies go bardzo przypomina.. bardziej niż bordera :eviltong: sory weszłam nie w ten temat co potrzeba i czytałam o tym http://www. dogomania.pl/forum/threads/244070-Duży-miot-szczeniaczków-czym-i-w-jakiej-ilości-dokarmiać jaki ze mnie debil :mdleje: Edited June 4, 2013 by vege* Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='kalyna']jaki Borderek? może i znawcą niufów nie jestem, ale ten pies go bardzo przypomina.. bardziej niż bordera :eviltong:[/QUOTE] hahaha też się zdziwiłam :evil_lol: Quote
vege* Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Luzia']hahaha też się zdziwiłam :evil_lol:[/QUOTE] bo myślałam, że o tych burdelkach mi wysłałaś :roflt: Quote
vege* Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 jaki spam, bardzo ciekawa dyskusja z tego wyniknie:evil_lol: a tak wgl to dlaczego nei chcesz od niej burdelka, tańszy na pewno od tego, którego bierzesz:diabloti: Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='vege*']jaki spam, bardzo ciekawa dyskusja z tego wyniknie:evil_lol: a tak wgl to dlaczego nei chcesz od niej burdelka, tańszy na pewno od tego, którego bierzesz:diabloti:[/QUOTE] burdelka kundelka już mam, teraz chcę utonąć w swojej próżności i mieć na ścianie w rameczce rodowód, najlepiej w takim miejscu żeby każdy widział jak będzie do domu wchodził :loveu: Quote
kalyna Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Luzia']burdelka kundelka już mam, teraz chcę utonąć w swojej próżności i mieć na ścianie w rameczce rodowód, najlepiej w takim miejscu żeby każdy widział jak będzie do domu wchodził :loveu:[/QUOTE] nie ukrywaj.. chodzi Ci tylko o wystawy :evil_lol: o ile ktoś takiej złej kobiecie, sprzeda Ci psa :eviltong: Quote
vege* Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Luzia']burdelka kundelka już mam, teraz chcę utonąć w swojej próżności i mieć na ścianie w rameczce rodowód, najlepiej w takim miejscu żeby każdy widział jak będzie do domu wchodził :loveu:[/QUOTE] też mam takie marzenia, ahh:loveu: [quote name='kalyna']nie ukrywaj.. chodzi Ci tylko o wystawy :evil_lol: o ile ktoś takiej złej kobiecie, sprzeda Ci psa :eviltong:[/QUOTE] ta wystawy, jej chodzi o to, żeby produkować rasowe szczeniaki bez rodowodu po rodzicach z rodowodem :diabloti: Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='kalyna']nie ukrywaj.. chodzi Ci tylko o wystawy :evil_lol: o ile ktoś takiej złej kobiecie, sprzeda Ci psa :eviltong:[/QUOTE] a po co wystawy? Przecież wystarczy że z rodowodem i już można mnożyć ile się da i jak się da, byle więcej, byle szybciej :diabloti: Quote
kalyna Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 :splat: ja już nie myślę... :shake: żyję w jakieś idylli :diabloti: Quote
vege* Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Luzia']a po co wystawy? Przecież wystarczy że z rodowodem i już można mnożyć ile się da i jak się da, byle więcej, byle szybciej :diabloti:[/QUOTE] pieniążki witajcie:loveu: Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 a ilu ludzi uszczęśliwię malutkimi słodkimi papisiami :loveu Quote
*Magda* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='kalyna'] Ja też mam normalne psy :multi: któym nie w głowie gwałty itp :lol:[/QUOTE] Ja też mam normalne psy, bo nigdy żaden nie molestował ani kocyka, ani zabawek, ani ludzi :eviltong: Vege, to kiedy pierwszy zarobkowy miocik? :diabloti: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Luzia']a ilu ludzi uszczęśliwię malutkimi słodkimi papisiami :loveu[/QUOTE] :loveu: [quote name='magdabroy']Ja też mam normalne psy, bo nigdy żaden nie molestował ani kocyka, ani zabawek, ani ludzi :eviltong: Vege, to kiedy pierwszy zarobkowy miocik? :diabloti:[/QUOTE] no wiesz od września się przenoszę do warszawy to tam jakiegoś pieska wezmę i będę mnożyc:diabloti:, tylko na jakiej rasie dużo zarobię? Quote
*Magda* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*'] no wiesz od września się przenoszę do warszawy to tam jakiegoś pieska wezmę i będę mnożyc:diabloti:, tylko na jakiej rasie dużo zarobię?[/QUOTE] A to musisz obadać teren ;) Bo w Warszawie może być coś innego chodliwego niż w innych rejonach Polski :evil_lol: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='magdabroy']A to musisz obadać teren ;) Bo w Warszawie może być coś innego chodliwego niż w innych rejonach Polski :evil_lol:[/QUOTE] No właśnie, na fb ktoś sprzedaje rasowe bez rodo duze szwajcary, może skorzystam :loveu: Quote
Recommended Posts