Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pixeloza']Nie powiem nie.., przeżyć się da, wystarczy że się huknie, czasem da przez łeb to siedzi cicho pod stołem :diabloti:

Przedwczoraj spotkaliśmy się z Sonią i zachowywał się wzorowo... do czasu co prawda, ale godzinka spokoju była :evil_lol:
Potem zaczął ją molestować, ale jak zawsze od złej strony :roflt:
Niedoświadczony jeszcze hahha:evil_lol:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='vege*']Ja Nukę wysterylizowałam 1,5 roku temu i to była super decyzja :)

Tylko teraz na imieninach taty jak ciocia przyszła, która ma pseudosznaucerkę za 200 zł ciągle mówi "dlaczego tak okaleczyliście Nukę, teraz jest gruba i nieszczęśliwa bo nie mogła mieć szczeniaków" :mdleje" "bo ja to chcę swoją Molly dopuścić bo sterylizować się boję" :mdleje: nawet mi się już nie chciało wchodzić w tą rozmowę bo to jak grochem o ścianę, Oczywiście to ja jestem ta głupia i ta niewiedząca, bo suczka musi mieć szczeniaki, co z tego, że schroniska pękają w szwach,, psy są usypiane bo nie ma miejsca dla wszystkich, no co z tego :angryy: A i jeszcze jak powiedziałam o tych schroniskach to co usłyszałam? "Ludzi też jest dużo a ciągle się rodzą nowe dzieci" Umarłam![/QUOTE]

Jak teraz byłam na komunii w PL, to od słowa do słowa zeszedł temat na psy ;) No i wujek mojego męża pyta kiedy będziemy dopuszczać Torę do psa, bo ma już 3 lata, to najwyższa pora :mdleje: I że jeszcze na tym zarobimy jak sprzedamy szczenięta :roll:
No to mu powiedziałam, że Tora urodziła się dziewicą i umrze dziewicą :diabloti: I że do szczęścia jej szczenięta nie potrzebne, a łamać prawa nie będę, bo psów teraz nie z hodowli sprzedawać nie wolno, i że to żaden zarobek jak się policzy ile trzeba zainwestować w ciężarną sukę i jej szczenięta :eviltong:
Oczywiście stara śpiewka, że suka powinna mieć młode, że ludzie tak mówią itp. itd :mdleje: Ale miałam sprzymierzeńca w rozmowie z wujkiem (żona kuzyna mojego mężą podzielała moje zdanie) i po kilku minutach wujek skapitulował :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak teraz byłam na komunii w PL, to od słowa do słowa zeszedł temat na psy ;) No i wujek mojego męża pyta kiedy będziemy dopuszczać Torę do psa, bo ma już 3 lata, to najwyższa pora :mdleje: I że jeszcze na tym zarobimy jak sprzedamy szczenięta :roll:
No to mu powiedziałam, że Tora urodziła się dziewicą i umrze dziewicą :diabloti: I że do szczęścia jej szczenięta nie potrzebne, a łamać prawa nie będę, bo psów teraz nie z hodowli sprzedawać nie wolno, i że to żaden zarobek jak się policzy ile trzeba zainwestować w ciężarną sukę i jej szczenięta :eviltong:
Oczywiście stara śpiewka, że suka powinna mieć młode, że ludzie tak mówią itp. itd :mdleje: Ale miałam sprzymierzeńca w rozmowie z wujkiem (żona kuzyna mojego mężą podzielała moje zdanie) i po kilku minutach wujek skapitulował :evil_lol:[/QUOTE]
Mnie KAŻDY uważa za nienormalną co wymyśla bajki z księżyca :mdleje:

Właśnie dostałam od mamy zjebkę za to, że nie słucham wiadomości, a na jej "posłuchaj jak jakaś matka miała pięcioro dzieci i dwoje bliźniaków zamknęła za szafą" zaczęłam się śmiać :evil_lol: Powinnam się smażyć w piekle za to :lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']bardzo... bo pomylić łeb z tyłkiem to jest po prostu... :lol:[/QUOTE]
wytłumacz mu o co chodzi:evil_lol:

Posted

Moja matka powinna mieć zakaz przebywania z psami...
10 stopni na dworze, a ta Pixela zamyka na balkonie bo nie umie go przywołać...
A teraz będzie na niego wrzeszczeć, że piszczy :angryy:

(okno balkonowe jest blisko domu Sonii)

Posted

[quote name='Pixeloza']mój nie :evil_lol:

Kłócę się z koleżanką który z kotów jest ładniejszy Jasiek czy Przemuś :diabloti:[/QUOTE]
nie wiem co to za koty więc się nie odzywam ;)

Posted

[quote name='vege*']nie wiem co to za koty więc się nie odzywam ;)

podwórkowe, urodziły mi się rok temu w piwnicy :evil_lol:

Według mnie Przemuś jest uroczy :loveu:

Przemek:

Jasiek:

Sama osądź :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja bym nie mogła między nimi wybrać, bo mam słabość do kotów o takim kolorze sierści :loveu:[/QUOTE]

ja też :loveu:
Ale Przemek jest dla mnie ładniejszy :evil_lol:
No i też milszy :diabloti:

Posted

[quote name='Pixeloza']podwórkowe, urodziły mi się rok temu w piwnicy :evil_lol:

Według mnie Przemuś jest uroczy :loveu:

Sama osądź :evil_lol:[/QUOTE]
Oba bardzo ładne :) Wyglądają jak Kicuch, który jest osiedlowym kotem, śpi przed moim blokiem, chodzi wszędzie z takim łaciatym kotkiem a jak jest głodny to drze się pod oknami i zawsze ktoś coś mu zniesie :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Ja bym nie mogła między nimi wybrać, bo mam słabość do kotów o takim kolorze sierści :loveu:[/QUOTE]
ładne są takie kotki :)

[quote name='Pixeloza']ja też :loveu:
Ale Przemek jest dla mnie ładniejszy :evil_lol:
No i też milszy :diabloti:[/QUOTE]
jak milszy to i ładniejszy:diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Nuka lubi czasem gwałcić poduszki -.-[/QUOTE]

Pixel swój kocyk i maskotkę... maskotka jest wielkości jego głowy, więc bierze ją w zęby, z kocyka robi kulkę i jadziem :lol:

Posted

[quote name='Luzia']http://photos.nasza-klasa.pl/48144702/2197/other/std/c68751f30f.jpeg
zdecydowanie wybrała bym tego: jego wzrok mówi : spier...laj :loveu:

... i zamknij za sobą drzwi :evil_lol:
ten kot wymiata :D

A tematy szczeniaków już mi obrzydły.. ile razy gadałam, ze Sonia nie będzie mieć dzieciaków.. nawet jakiś czas po sterylce temat był dalej poruszany :roll:

Teraz na tapecie jest lepszy tekst.. chcą odkupić Gandzika i głupcy myślą, że się zdecyduję:roflt::roflt::roflt:

Ludzie wszędzie zwietrzą interes... jakby nic innego się nie liczyło tylko kasa... albo własne przekonania, że się wszystko wie najlepiej... :splat:

Ja też mam normalne psy :multi: któym nie w głowie gwałty itp :lol:

Posted

[quote name='Luzia']Haha cieszę się że mam normalne (prawie) psy :evil_lol:[/QUOTE]
Ale ja od razu reaguję i na moje "Nuka ku.wa!" od razu przestaje i udaje, ze to nie ona :evil_lol:

[quote name='Pixeloza']Pixel swój kocyk i maskotkę... maskotka jest wielkości jego głowy, więc bierze ją w zęby, z kocyka robi kulkę i jadziem :lol:[/QUOTE]
hahaha:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Ale ja od razu reaguję i na moje "Nuka ku.wa!" od razu przestaje i udaje, ze to nie ona :evil_lol:
hahaha:evil_lol:[/QUOTE]

ja pixelowi pozwalam się wyżyć, póki gvałci kocyk jest ok, raz jak się przeniósł na moje nogi przez cały dzień nie mógł siedzieć :diabloti:
od tamtej pory człowieka nie rusza :evil_lol: