Naklejka Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='vege*']Oficjalnie informuję, że wczoraj miałam rozmowę kwalifikacyjną w nowej szkole i zostałam przyjęta na uczelnię :multi: Kłania się wam przyszła Pani Charakteryzator technik Teatralno-Filmowych :multi::evil_lol:[/QUOTE] Super, gratuluję! :multi: Quote
vege* Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 [quote name='Aleksandra95']Gratuluję ! :)[/QUOTE] dziękuję :* Quote
vege* Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 [quote name='Luzia']o to pięknie :) Gratuluję![/QUOTE] [quote name='Pixeloza']gratuluję :grins:[/QUOTE] dzięki dzięki :loveu: także ten tego, mam juz wakacje :evil_lol: Quote
vege* Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 [quote name='Aleksandra95']a to decyzja bez wyników matur ? :D[/QUOTE] tak ;) [quote name='monika15']Gratulacje! :)[/QUOTE] dzięki :) Quote
*Magda* Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='vege*']Oficjalnie informuję, że wczoraj miałam rozmowę kwalifikacyjną w nowej szkole i zostałam przyjęta na uczelnię :multi: Kłania się wam przyszła Pani Charakteryzator technik Teatralno-Filmowych :multi::evil_lol: To się jeszcze okaże :diabloti::eviltong: Wielkie gratulacje :p Quote
vege* Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 [quote name='magdabroy']To się jeszcze okaże :diabloti::eviltong: Wielkie gratulacje :p[/QUOTE] cicho!:diabloti: dzięki ;) Quote
vege* Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='Talucha']Gratki :D:D[/QUOTE] dzięki :) :) Quote
*Magda* Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Czy Nuka robi coś innego niż siedzi albo leży :evil_lol::eviltong: Quote
vege* Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='magdabroy']Czy Nuka robi coś innego niż siedzi albo leży :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] Jasne, że tak, ale na razie zbieram na nowy aparat, a teraz mam tylko telefon wiec by wychodziły strasznie rozmazane ;) Quote
Talucha Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Jaka zadowolona :D http://imageshack.us/photo/my-images/209/img20130522007.jpg/ a to mnie rozbawiło :lol: Quote
vege* Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='Talucha']Jaka zadowolona :D http://imageshack.us/photo/my-images/209/img20130522007.jpg/ a to mnie rozbawiło :lol: Bo na telefonie leżało ciastko :evil_lol: Muszę w coś innego przełożyć jej obroże i smycze i szelki bo ta zielona żaba na drzwiach już się z przeciążenia wygina :evil_lol: Muszę kupić jeszcze flexi :lol: Quote
Luzia Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 http://img580.imageshack.us/img580/9305/img20130530005.jpg czemu psa zjarałaś ? :mad: :diabloti: Nuka uciekinier? Że na lince? :razz: Quote
vege* Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='Luzia']http://img580.imageshack.us/img580/9305/img20130530005.jpg czemu psa zjarałaś ? :mad: :diabloti: Nuka uciekinier? Że na lince? :razz: Bo potrzebowałam towarzystwa do jarania :diabloti: Nie, ale tak na wszelki wypadek jakby rower jechał, a ona goni rowery bo kiedyś taki gówniarz jak jechał to ją kopnął, ale szybko tego pożałował bo go zdążyłam chwycić za fraki i przytulił się z betonem:diabloti: Quote
vege* Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 Dziś ok 13 wracając do domu na rowerze koło takiej miejskiej rzeki doznałam ogromnego szoku! Myślałam, że rzeką płynie wielka kłoda, po przyjrzeniu się okazało się, że jest to wielki owczarek niemiecki. Niestety był martwy :-( Popłakałam się strasznie i ledwo do domu wróciłam tak byłam roztrzęsiona. Nie wiedziałam co zrobić wtedy i zadzwoniłam do mojej byłej sorki od biologii. Poradziła, żebym zadzwoniła albo na policję albo na straż. Straż nie pracuje dziś na policje dodzwoniłam się po długim czasie, powiedziałam co widziałam. Powiedzieli, że dziś go nie odłowią, rzeka się kończy po drugiej stronie miasta i powiedzieli, że tam się pies zatrzyma i jutro go służby odłowią i zobaczą czy ma chip czy nie, jak tak zobaczą czyj to pies i się jakieś konsekwencje z tego wyciągnie jeśli pies został faktycznie przez kogoś specjalnie utopiony. :shake: Quote
Luzia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Najgorsze że jak nie ma chipa to tak naprawdę szanse na znalezienie właściciela są znikome :( Quote
Recommended Posts