Victoria Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 huehue u mnie to samo :mdrmed: podobno :evil_lol: ale kurna no ja bd za szkołą tęsknić xd Quote
vege* Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 Victoria napisał(a):huehue u mnie to samo :mdrmed: podobno :evil_lol: ale kurna no ja bd za szkołą tęsknić xd pjona :evil_lol: ja trochę też bo fajne liceum miałam :) Quote
Victoria Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='vege*']pjona :evil_lol: ja trochę też bo fajne liceum miałam :)[/QUOTE] pjona pjona ;d;d;d no ja tez mam fajne xd no i w sumie u mnie szkola to takie troche opierdalanie sie tyle ze razem xd w sumie jak jestem w domu to wiecej robie czasami niz w szkole xd Quote
vege* Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Victoria']pjona pjona ;d;d;d no ja tez mam fajne xd no i w sumie u mnie szkola to takie troche opierdalanie sie tyle ze razem xd w sumie jak jestem w domu to wiecej robie czasami niz w szkole xd[/QUOTE] Ja i w gimnazjum i w liceum się opierniczałam, ale w sumie w liceum się więcej uczyłam szczególnie z biologii :lol: Quote
Luzia Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Jakie studia? Bo albo nie pytałam albo mi ze łba wypadło ;) Quote
Luzia Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 wow, nie spotkałam się :) Edit: na czym to polega? Quote
vege* Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Luzia']wow, nie spotkałam się :) Edit: na czym to polega?[/QUOTE] Charakteryzacja to po prostu to co widzisz na ekranie lub w teatrze, makijaże, ubrania, peruki, postarzanie ludzi, odmładzanie, przerabianie na trupy, zombie itd itd :evil_lol: Quote
Victoria Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='vege*']Charakteryzacja filmowo-teatralna ;)[/QUOTE] ze Ty idziesz na tooo?? to bdziemy razem pracowac kiedys hahahah xd bo ja jestem w klasie artystyczno teatralnej :cool3: Quote
Pixeloza Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 ja idę na informatykę :diabloti: a konkretniej na grafikę komputerową :roll: A jeśli do tego czasu się rozmyślę, myślę jeszcze nad fotografią :roll: Quote
vege* Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Victoria']ze Ty idziesz na tooo?? to bdziemy razem pracowac kiedys hahahah xd bo ja jestem w klasie artystyczno teatralnej :cool3:[/QUOTE] Tak idę na to jak mnie przyjmą :) Chciałabym, fajnie jest tak zmieniać ludzi makijażem :) [quote name='Aleksandra95']Mojej siostry koleżanka tym się zajmuje :)[/QUOTE] O i jak jej idzie? Jak z pracą i utrzymaniem się z tego? :) [quote name='Pixeloza']ja idę na informatykę :diabloti: a konkretniej na grafikę komputerową :roll: A jeśli do tego czasu się rozmyślę, myślę jeszcze nad fotografią :roll:[/QUOTE] Grafika komputerowa mnie niezbyt interesuje, za to fotografia fajna rzecz :) Quote
Pixeloza Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='vege*']Grafika komputerowa mnie niezbyt interesuje, za to fotografia fajna rzecz :)[/QUOTE] wiesz, przede mną jeszcze 2 klasy gimnazjum i całe liceum, mam czas do przemyśleń :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Ona prace ma załatwioną u swojego taty, który jest reżyserem filmowym :p zresztą dopiero zaczyna :D Quote
vege* Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Pixeloza']wiesz, przede mną jeszcze 2 klasy gimnazjum i całe liceum, mam czas do przemyśleń :evil_lol:[/QUOTE] a ja myślałam, że jesteś w 2 liceum :lol: Quote
vege* Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Aleksandra95']Ona prace ma załatwioną u swojego taty, który jest reżyserem filmowym :p zresztą dopiero zaczyna :D[/QUOTE] fajnie :) ja jestem ciekawa jak mi będzie szło :lol: Quote
Pixeloza Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='vege*']a ja myślałam, że jesteś w 2 liceum :lol:[/QUOTE] jeszcze nie :p Na razie walczę o swoje gimnazjum, które chcą mi zamknąć :mad: A to najlepsze PUBLICZNE gimnazjum w okolicy :evil_lol: Quote
vege* Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Pixeloza']jeszcze nie :p Na razie walczę o swoje gimnazjum, które chcą mi zamknąć :mad: A to najlepsze PUBLICZNE gimnazjum w okolicy :evil_lol:[/QUOTE] Dlaczego chcą zamknąć? Quote
vege* Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Luzia']Gimbazy ogólnie powinni usunąć ;)[/QUOTE] w sumie tak ale moje gim było fajne :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='vege*']Dlaczego chcą zamknąć?[/QUOTE] bo burmistrz ma ostatni rok "władzy" a on by chciał jeszcze, założył sobie spółkę i przejmuje wszystko, a nasza szkoła jest od przedszkola do gimnazjum, więc chce zostawić samą podstawówkę :shake: Quote
vege* Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Pixeloza']bo burmistrz ma ostatni rok "władzy" a on by chciał jeszcze, założył sobie spółkę i przejmuje wszystko, a nasza szkoła jest od przedszkola do gimnazjum, więc chce zostawić samą podstawówkę :shake:[/QUOTE] Rozumiem, wtedy byś musiała się przenosić do innego gim :shake: Quote
Pixeloza Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='vege*']Rozumiem, wtedy byś musiała się przenosić do innego gim :shake:[/QUOTE] no do "jedynki" tam się nauczyciele uczniów boją :shake: Quote
vege* Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Pixeloza']no do "jedynki" tam się nauczyciele uczniów boją :shake:[/QUOTE] współczuję, u nas jest jedno takie liceum, masakra:shake: Quote
vege* Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 Oficjalnie informuję, że wczoraj miałam rozmowę kwalifikacyjną w nowej szkole i zostałam przyjęta na uczelnię :multi: Kłania się wam przyszła Pani Charakteryzator technik Teatralno-Filmowych :multi::evil_lol: Quote
Recommended Posts