vege* Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 Victoria napisał(a):to takie fioletowe?? :evil_lol: ja lubiłam przygody dudusia wesołka :loveu: i była tez taka fajna bajka o piesku, na ktorym mieszkała pchła, ale za cholere nie moge sobie przypomnieć tytułu.. nie oglądałam dudusia :eviltong: Luzia napisał(a):i jeszcze Koziołek Matołek :cool3: tego też nie lubiłam:evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 vege* napisał(a): tego też nie lubiłam:evil_lol: Ja też, jakieś dziwne to było :evil_lol: A jak ja Pyzy nienawidziłam :roll: Żwirek i muchomorek też mi się wydawali jacyś dziwni :evil_lol: Najlepsze były gumisie, Tabaluga i Reksio :diabloti: No i oczywiście mój ukochany Kubuś Puchatek, na którym zawsze zasypiałam :evil_lol: Quote
vege* Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Pixeloza napisał(a):Ja też, jakieś dziwne to było :evil_lol: A jak ja Pyzy nienawidziłam :roll: Żwirek i muchomorek też mi się wydawali jacyś dziwni :evil_lol: Najlepsze były gumisie, Tabaluga i Reksio :diabloti: No i oczywiście mój ukochany Kubuś Puchatek, na którym zawsze zasypiałam :evil_lol: gumisie są the best :loveu: Quote
Ty$ka Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Pfff nie znacie się :P Ja tam lubiłam Żwirka i Muchomorka, a także Misia Uszatka :loveu: Quote
vege* Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Ty$ka napisał(a):Pfff nie znacie się :P Ja tam lubiłam Żwirka i Muchomorka, a także Misia Uszatka :loveu: nie oglądałam ani tego ani tego :eviltong: oglądałam tylko smerfy, gumisie, kubusia puchatka, zaczarowany ołówek, bardzo rzadko reksia i krecika :eviltong: a ogólnie wychowałam się na bajkach disneya, to są dopiero piękne bajki, do dziś je oglądam :loveu::loveu::loveu: Quote
Pixeloza Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 vege* napisał(a):nie oglądałam ani tego ani tego :eviltong: oglądałam tylko smerfy, gumisie, kubusia puchatka, zaczarowany ołówek, bardzo rzadko reksia i krecika :eviltong: a ogólnie wychowałam się na bajkach disneya, to są dopiero piękne bajki, do dziś je oglądam :loveu::loveu::loveu: Król lew :loveu: Mała Syrenka :loveu: Alladyn :loveu: Królewna Śnieżka :loveu: (choć trochę bałam się tej czarownicy :evil_lol: ) To były bajki, a nie jakieś wieczorynki :evil_lol: Quote
vege* Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Pixeloza napisał(a):Król lew :loveu: Mała Syrenka :loveu: Alladyn :loveu: Królewna Śnieżka :loveu: (choć trochę bałam się tej czarownicy :evil_lol: ) To były bajki, a nie jakieś wieczorynki :evil_lol: + Mulan Bambi <3 Dumbo Śpiąca Królewna (czarownica-moja ulubiona postać <3) Herkules Pocahontas Dzwonnik z Notre Dame :loveu: Quote
Pixeloza Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 vege* napisał(a):+ Mulan Bambi <3 Dumbo Śpiąca Królewna (czarownica-moja ulubiona postać <3) Herkules Pocahontas Dzwonnik z Notre Dame :loveu: Bambiego i Dumbo oglądałam wiele wiele później bo jakoś w telewizji nie leciał, a nikt nie miał :evil_lol: Ale i tak super bajki :loveu: Kiedyś wypożyczyli mi bajkę "Ostatni jednorożec". Boże jak ja jej nienawidziłam, przerażała mnie :lol: Quote
Victoria Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 ja lubilam to co krzyczeli 'mieczu horusa' czy jakos tak xd papirus to chyba byl? :hmmmm: Quote
Pixeloza Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 przypomniała mi sie jedyneczka i budzik, zawsze o 7 wstawałam żeby nie przegapić :roll: Quote
Victoria Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 jedyneczka sie fajnie zaczynała xd pamietam ze sie strasznie wkurzylam jak ta babeczke od budzika zaczela grac inna osoba :lol: Quote
Pixeloza Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 [quote name='Victoria']jedyneczka sie fajnie zaczynała xd http://www.youtube.com/watch?v=Rs7-Tc-NzZc - powspominaj :loveu: Quote
vege* Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 [quote name='Pixeloza']Bambiego i Dumbo oglądałam wiele wiele później bo jakoś w telewizji nie leciał, a nikt nie miał :evil_lol: Ale i tak super bajki :loveu: Kiedyś wypożyczyli mi bajkę "Ostatni jednorożec". Boże jak ja jej nienawidziłam, przerażała mnie :lol: Ja miałam (i mam) wszystkie książki i bajki disneya bo moja siostra od dzieciaka dostawała na każde urodziny, imieniny czy jakieś święta wiec oglądałam i ja :) [quote name='Victoria']ja lubilam to co krzyczeli 'mieczu horusa' czy jakos tak xd papirus to chyba byl? :hmmmm: [quote name='Pixeloza']przypomniała mi sie jedyneczka i budzik, zawsze o 7 wstawałam żeby nie przegapić :roll: ja czasami jedyneczkę też oglądałam :lol: [quote name='Victoria']jedyneczka sie fajnie zaczynała xd pamietam ze sie strasznie wkurzylam jak ta babeczke od budzika zaczela grac inna osoba :lol: najlepszy był miś w okienku "a teraz drogie dzieci pocałujcie misia w dupę" xD [quote name='Pixeloza']http://www.youtube.com/watch?v=Rs7-Tc-NzZc - powspominaj :loveu: [quote name='Victoria']troche inaczej to zapamiętałam :evil_lol: a jak?:evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Victoria napisał(a):troche inaczej to zapamiętałam :evil_lol: ja też :evil_lol: a pamięć też zawodzi, ja nie pamiętam żeby jedyneczka miała warkoczyki, ale :evil_lol: Quote
Victoria Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 vege* napisał(a):najlepszy był miś w okienku "a teraz drogie dzieci pocałujcie misia w dupę" xD a jak?:evil_lol: misia nie pamiętam xd nie moje czasy hahahah xd ale znam z opowiadań :lol: no ta jedyneczka była taka czadowa nooo xd ten początek, ta muzyka xd nie da sie tego opisać :eviltong: Quote
Luzia Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 vege* napisał(a):+ Mulan Bambi <3 Dumbo Śpiąca Królewna (czarownica-moja ulubiona postać <3) Herkules Pocahontas Dzwonnik z Notre Dame :loveu: Oglądałam tylko mulan :siara: a kto pamięta teleranek ? :cool3: Quote
vege* Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 Pixeloza napisał(a):ja też :evil_lol: a pamięć też zawodzi, ja nie pamiętam żeby jedyneczka miała warkoczyki, ale :evil_lol: ja pamiętałam, że warkoczyki ma :lol: Victoria napisał(a):misia nie pamiętam xd nie moje czasy hahahah xd ale znam z opowiadań :lol: no ta jedyneczka była taka czadowa nooo xd ten początek, ta muzyka xd nie da sie tego opisać :eviltong: no tak ja taka stara jestem, że to faktycznie nie twoje czasy xD Luzia napisał(a):Oglądałam tylko mulan :siara: a kto pamięta teleranek ? :cool3: disney jest suuuuuuper :loveu: Victoria napisał(a):pamietam nazwe hahaha :lol: hahahha :) Quote
Victoria Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 vege* napisał(a):no tak ja taka stara jestem, że to faktycznie nie twoje czasy xD no przykro mi bardzo.. ze cie w kompleksy wpedzam :evil_lol: Quote
vege* Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 Victoria napisał(a):no przykro mi bardzo.. ze cie w kompleksy wpedzam :evil_lol: co dziwne, nie mam kompleksów z tego powodu, że jestem coraz starsza:evil_lol: Quote
Aga*Lis Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Witamy się po raz pierwszy :p Widzę, że macie tu ciekawe tematy :razz: Quote
vege* Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Aga*Lis napisał(a):Witamy się po raz pierwszy :p Widzę, że macie tu ciekawe tematy :razz: cześć :) no jasne :evil_lol: Quote
Victoria Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 vege* napisał(a):co dziwne, nie mam kompleksów z tego powodu, że jestem coraz starsza:evil_lol: serio?? ;P jak to robisz?? :evil_lol: Quote
vege* Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Victoria napisał(a):serio?? ;P jak to robisz?? :evil_lol: może mam tak dlatego, że genetycznie moja rodzina wygląda wiecznie młodo bez żadnych 'ulepszaczy':evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts