vege* Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 magdabroy napisał(a):To już lepiej nie myć w ogóle, stracić wszystkie zęby i wstawić sobie sztuczne :evil_lol: Wkręty sobie zrobi :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 magdabroy napisał(a):To zacznij myć przed wieczorynką :eviltong: nie da rady bo wtedy siedzę jak na szpilkach i na wieczorynkę czekam :loveu::diabloti: Quote
vege* Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Luzia napisał(a):nie da rady bo wtedy siedzę jak na szpilkach i na wieczorynkę czekam :loveu::diabloti: co do wieczorynek to zawsze lubiłam smerfy i gumisie:loveu::evil_lol: Quote
vege* Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Luzia napisał(a):i reksia, no i bolka i lolka :lol: nie, tego nie lubiłam :eviltong: Quote
Luzia Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 magdabroy napisał(a):A ja lubiłam "Krecika" :) o krecik też rządzi :loveu: Quote
Victoria Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 tabaluga jest naj!!! :loveu: na reksiu zawsze płakałam ze tez chce miec takie piszczące pieczątki jak ona ma na początku albo końcu. te takie czerwone Quote
vege* Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Luzia napisał(a):tabaluga był durny jak stado gwoździ :diabloti: Ale w tamtych czasach tekst "Jakubie zrób mi loda" nie wzbudzał żadnych podejrzeń :diabloti::diabloti::diabloti: Dziś pisałam ostatnią maturę i w końcu mam WAKACJE!! Matura z biologii na podstawie była banalnie łatwa :lol: Quote
Victoria Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Luzia napisał(a):tabaluga był durny jak stado gwoździ :diabloti: nie znasz się idź do teletubisiów, są mądrzejsze :diabloti: zboki :evil_lol: vege ja mam wakacje od majówki xd ostatni raz byłam w szkole w kwietniu :razz: Quote
Luzia Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 czekaj jak to było... a już wiem :diabloti: oto tabaluga dzielny tabaluga coś tam coś :evil_lol: moja siostra ma kilka odcinków na płytach :lol: Quote
Victoria Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Luzia napisał(a):czekaj jak to było... a już wiem :diabloti: oto tabaluga dzielny tabaluga coś tam coś :evil_lol: moja siostra ma kilka odcinków na płytach :lol: jakie coś tam? nie znasz!?! zuch i chwat! Quote
vege* Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Victoria napisał(a):nie znasz się idź do teletubisiów, są mądrzejsze :diabloti: zboki :evil_lol: vege ja mam wakacje od majówki xd ostatni raz byłam w szkole w kwietniu :razz: jakie zboki? :oops::evil_lol: ucz się bo nie zdasz! :diabloti: Luzia napisał(a):czekaj jak to było... a już wiem :diabloti: oto tabaluga dzielny tabaluga coś tam coś :evil_lol: moja siostra ma kilka odcinków na płytach :lol: oglądałam kiedyś tabaluge i teletubisie i ... POKEMONY! :evil_lol: Victoria napisał(a):jakie coś tam? nie znasz!?! zuch i chwat! On (?) taki maleńki chce ocalić wielki świat! :eviltong: Quote
vege* Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Znalazłam dwa zdjęcia Nuki jak była szczeniakiem ;) 6 tyg. 9 tyg. Quote
*Magda* Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 vege* napisał(a): oglądałam kiedyś tabaluge i teletubisie i ... POKEMONY! :evil_lol: Nie oglądałam żadnej z tych bajek :shake::eviltong: Śliczna szczenięca Nuka :loveu: Quote
vege* Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 magdabroy napisał(a):Nie oglądałam żadnej z tych bajek :shake::eviltong: Śliczna szczenięca Nuka :loveu: jak to? :o nie miałaś dzieciństwa! Nuka była taka malutka co widać na zdjęciu jak miała 9 tyg. mieściła się na tym małym jaśku :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Miałam dzieciństwo :eviltong: ale tych 3 bajek nie widziałam, bo to nie moje klimaty ;) Quote
*Magda* Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 vege* napisał(a):a co oglądałaś? :) Np. Czarodziejkę z księżyca ;) Quote
Victoria Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 magdabroy napisał(a):Np. Czarodziejkę z księżyca ;) to takie fioletowe?? :evil_lol: ja lubiłam przygody dudusia wesołka :loveu: i była tez taka fajna bajka o piesku, na ktorym mieszkała pchła, ale za cholere nie moge sobie przypomnieć tytułu.. Quote
Recommended Posts