vege* Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 Naklejka napisał(a):Super!! :) No strasznie się cieszę, zawsze wiedziałam, że mam więcej szczęścia jak rozumu :diabloti: Quote
Ty$ka Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Gratuluję :) i Trzymam kciuki za resztę przedmiotów :D Quote
*Magda* Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Ktoś ma urodziny :crazyeye::hmmmm: Wszystkiego Najlepszego!!! :BIG: Quote
vege* Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='Ty$ka']Gratuluję :) i Trzymam kciuki za resztę przedmiotów :D dziękuję :) [quote name='dOgLoV']Wszystkiego najlepszego :BIG::new-bday: [quote name='magdabroy']Ktoś ma urodziny :crazyeye::hmmmm: Wszystkiego Najlepszego!!! :BIG: Pięknie wam dziękuję :loveu: tak Magda ja miałam wczoraj 19 urodziny :lol: Quote
*Magda* Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 vege* napisał(a): Pięknie wam dziękuję :loveu: tak Magda ja miałam wczoraj 19 urodziny :lol: Ale Ty stara dooopa jesteś :diabloti: Quote
vege* Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Luzia napisał(a):Ja spóźniona ale dołączam do życzeń :) dziękuję :) magdabroy napisał(a):Ale Ty stara dooopa jesteś :diabloti: musisz przypominać :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 to ja już muszę sobie kupić balkonik powoli :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 dOgLoV napisał(a):to ja już muszę sobie kupić balkonik powoli :eviltong: Ja też :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 magdabroy napisał(a):Ja też :evil_lol: to zamówie na allegro od razu dwa za jedną przesyłką , może dostaniemy gratis klej do protez :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 dOgLoV napisał(a):to zamówie na allegro od razu dwa za jedną przesyłką , może dostaniemy gratis klej do protez :diabloti: Odwal się, zęby ma zdrowe :eviltong: Quote
Luzia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ja też mam zdrowe... dziąsła :loveu: A tak serio to jutro jadę do dentysty dwa zęby wyrwać :loveu: Quote
vege* Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Aleksandra95 napisał(a):teraz jesteś staaara :D przecież wiem :evil_lol: dOgLoV napisał(a):to ja już muszę sobie kupić balkonik powoli :eviltong: magdabroy napisał(a):Ja też :evil_lol: dOgLoV napisał(a):to zamówie na allegro od razu dwa za jedną przesyłką , może dostaniemy gratis klej do protez :diabloti: magdabroy napisał(a):Odwal się, zęby ma zdrowe :eviltong: :diabloti: :roflt: Luzia napisał(a):Ja też mam zdrowe... dziąsła :loveu: A tak serio to jutro jadę do dentysty dwa zęby wyrwać :loveu: Ja odpukać zęby mam w porządku :) Quote
Luzia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Nie wyrwała... nie chciało jej się męczyć... Napisałam mi skierowanie do chirurga :diabloti::diabloti: Quote
vege* Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Ty$ka napisał(a):Wszystkiego najlepszego, staruchu :D dziękuję :) Luzia napisał(a):Nie wyrwała... nie chciało jej się męczyć... Napisałam mi skierowanie do chirurga :diabloti::diabloti: uuuu :diabloti: Quote
Luzia Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Jak się człowiekowi nie chce zębów myć po wieczorynce to widać efekty :evilbat: Quote
vege* Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Luzia napisał(a):Jak się człowiekowi nie chce zębów myć po wieczorynce to widać efekty :evilbat: padłam :roflt: Quote
vege* Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 yyy nie, mam wszystkie:diabloti: oprócz 5iątek bo one mi nie wyrosły nigdy:evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Luzia napisał(a):Jak się człowiekowi nie chce zębów myć po wieczorynce to widać efekty :evilbat: To zacznij myć przed wieczorynką :eviltong: Quote
vege* Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 magdabroy napisał(a):To zacznij myć przed wieczorynką :eviltong: pewnie też jej się nie chce :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 vege* napisał(a):pewnie też jej się nie chce :evil_lol: To już lepiej nie myć w ogóle, stracić wszystkie zęby i wstawić sobie sztuczne :evil_lol: Quote
Recommended Posts