vege* Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 nikogo nie ma ale dodam kilka zdj z przed chwili ;) cdn... Quote
Ty$ka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Fotki spacerowe :D I jaka uśmiechnięta Nuka :loveu: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Ty$ka napisał(a):Fotki spacerowe :D I jaka uśmiechnięta Nuka :loveu: no spacerowe :) uśmiechnięta bo zmęczona :evil_lol: Strasznie gorąco u mnie jest, jakąś godzinę temu termometr leżący w słońcu wskazywał 46 st :mdleje: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 u mnie nie dawno padało, ale pokazało sie słoneczko... :lol: Quote
*Magda* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Spacerowa Nuka :loveu: A co to za krzaki z prawej strony na zdjęciach? Quote
Ty$ka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 U mnie też b. ciepło. Dzisiaj na krótki rękaw się chodziło :D Quote
vege* Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 magdabroy napisał(a):Spacerowa Nuka :loveu: A co to za krzaki z prawej strony na zdjęciach? :loveu: a jakieś tam rosną, na górze są tory kolejowe, bo to taka górka jest a po drugiej stronie są pola a za mną jest reszta łąk i rzeka ;) Luzia napisał(a):Wpadłam obejrzeć Twojego brzydala :grins: dzięki :evil_lol: Ty$ka napisał(a):U mnie też b. ciepło. Dzisiaj na krótki rękaw się chodziło :D ja też na krótki rękaw, a i tak było za gorąco :shake: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 jak będzie niuf ( swoją drogą jaki kolor? ) to wtedy będzie co podziwiać :diabloti: Quote
Ty$ka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 vege* napisał(a): ja też na krótki rękaw, a i tak było za gorąco :shake: To w samym staniku trzeba było latać :evil_lol: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Luzia napisał(a):jak będzie niuf ( swoją drogą jaki kolor? ) to wtedy będzie co podziwiać :diabloti: wredna:diabloti: czarnuszek (jak się uda to z krawacikiem):loveu: W polsce nie ma ładnych brązów i ogólnie te jakos mi nie przypadły do gustu, a łaciatki mi się podobają ale maja te łatki na łapkach jak Nuka a to już też mi przeszkadza, dlatego czarnuch :) Musisz poczekać jeszcze min 2 lata:diabloti: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Ty$ka napisał(a):To w samym staniku trzeba było latać :evil_lol: weź wstyd:diabloti: Quote
Ty$ka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 vege* napisał(a):weź wstyd:diabloti: Jakoś gościowi z "mojego" parku nie wstyd popitalać nago z odkrytą fujarą :diabloti: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Luzia napisał(a):to papa :hand: wracam za dwa lata :evil_lol: spadaj na szczaw:evil_lol: Ty$ka napisał(a):Jakoś gościowi z "mojego" parku nie wstyd popitalać nago z odkrytą fujarą :diabloti: o fuuuu :mdleje::evil_lol: Quote
Ty$ka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 vege* napisał(a):o fuuuu :mdleje::evil_lol: Fakt, nie ma na co popatrzeć :diabloti: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Ty$ka napisał(a):Fakt, nie ma na co popatrzeć :diabloti: :roflt::roflt::roflt: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 vege* napisał(a):spadaj na szczaw:evil_lol: nie zmieszczę się :grins: Quote
vege* Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 monika15 napisał(a):powodzenia na maturze! :) dzięki dzięki :) Angi napisał(a):jak tam maturka? :>>> matę wiem, że zdałam! ! ! ! ! ! bo sprawdzałam w necie przed chwilą odpowiedzi, ale ze mnie GENIUSZ kuźwa :evil_lol: Quote
Naklejka Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 vege* napisał(a): matę wiem, że zdałam! ! ! ! ! ! bo sprawdzałam w necie przed chwilą odpowiedzi, ale ze mnie GENIUSZ kuźwa :evil_lol: Super!! :) Quote
Recommended Posts