vege* Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Ty$ka napisał(a):Morus też za nic w świecie nie wlezie do wody :) O Ty, każdy powód jest dobry by nie robić fotek :P Aparat nie jest tak źle nosić, kwestia przyzwyczajenia, a pomyśl o tych, którzy muszą taszczyć ze sobą lustro i z dwa obiektywy na spacery :PP Więc mi się tu nie tłumacz lenistwem, bo to nie przejdzie 8) Ja czasami żałuję, że Nuka nie chce wejść do wody :roll: magdabroy napisał(a):Dokładnie ;) Jak biorę na spacer całą torbę, to mam do noszenia jakieś 5kg :roll: Ty$ka napisał(a):O mamusiu, podziwiam :D haha :evil_lol: magdabroy napisał(a):Dlatego najczęściej zabieram tylko aparat i jeden obiektyw ;) No to pół biedy :) Quote
junoo Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 jak fajnie, słonecznie :) i Nuka jaka wesolutka :) Quote
vege* Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 junoo napisał(a):jak fajnie, słonecznie :) i Nuka jaka wesolutka :) No dziś jest bardzo ładna pogoda tylko wiatr trochę chłodny ;) A Nuka zmęczona już była bo już wracałam do domu to się na chwilę położyła w słońcu i odpoczęła przed bardzo długą podróżą do domu, miała do pokonania jakieś 300m :evil_lol: Quote
junoo Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 vege* napisał(a):No dziś jest bardzo ładna pogoda tylko wiatr trochę chłodny ;) A Nuka zmęczona już była bo już wracałam do domu to się na chwilę położyła w słońcu i odpoczęła przed bardzo długą podróżą do domu, miała do pokonania jakieś 300m :evil_lol: No u nas też... pięknie słońce świeci, ale wiatr zimny. 300m, oj to faktycznie dłuuugi odpoczynek pies musiał zrobić, aby pokonać jakże odległą drogę xD hahaha Aron odpoczywa pod klatką xD siada i nie chce iść dalej, w końcu przed nim z jakieś 25 schodów xD Quote
Besti Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 U nas też takie słoneczko dzisiaj fajne:) Ja też się zawsze obwieszę: saszetka ze smaczkami, woreczki na kupy, torebka, woda dla psa, smycz automatyczna, aparat, rąk brakuje...:shake: Quote
vege* Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 junoo napisał(a):No u nas też... pięknie słońce świeci, ale wiatr zimny. 300m, oj to faktycznie dłuuugi odpoczynek pies musiał zrobić, aby pokonać jakże odległą drogę xD hahaha Aron odpoczywa pod klatką xD siada i nie chce iść dalej, w końcu przed nim z jakieś 25 schodów xD Haha to wnoś Arona na górę ty niedobra :evil_lol: Besti napisał(a):U nas też takie słoneczko dzisiaj fajne:) Ja też się zawsze obwieszę: saszetka ze smaczkami, woreczki na kupy, torebka, woda dla psa, smycz automatyczna, aparat, rąk brakuje...:shake: Ja noszę ze sobą dwa telefony, torebkę małą z linką w środku i smaczkami, smycz mam w ręku, wody nie noszę bo tam gdzie patrzycie na zdjęciach w głębi jest rzeka przed tymi domkami działkowymi, to jak Nuce się chce pić to tam idzie i się napije :eviltong: Quote
Aleksa. Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Jak grzecznie leży :D mój pies dzisiaj nie chciał pozować :D Quote
vege* Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Angi napisał(a):fajne szelki :) dzięki :) monika15 napisał(a):wiosenna Nuka:loveu: :loveu: Aleksandra95 napisał(a):Jak grzecznie leży :D mój pies dzisiaj nie chciał pozować :D Kazałam jej to leżała :evil_lol: Quote
vege* Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 magdabroy napisał(a):O, foteczki :loveu: i to nie łóżkowe :diabloti: Quote
Ty$ka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Ktoś się tu nas posłuchał co do fotek :lol:Więc się nimi pozachwycam :loveu::loveu::loveu: Mnie też boli ten psi strach przed wodą... bo nie miałabym przeciwko, gdyby bał się błota albo gówien, ale nie... on boi się czystej wody. Też coś :diabloti: Quote
łamAga Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 ooo dworkowe zdjęcia :loveu: sweetaśne :loveu: Quote
Naklejka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Uciekła mi gdzieś Wasza galeria.... Niełózkowe zdjęcia :crazyeye: haha Quote
vege* Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Ty$ka napisał(a):Ktoś się tu nas posłuchał co do fotek :lol:Więc się nimi pozachwycam :loveu::loveu::loveu: Mnie też boli ten psi strach przed wodą... bo nie miałabym przeciwko, gdyby bał się błota albo gówien, ale nie... on boi się czystej wody. Też coś :diabloti: Nuka kup też się boi i błota również :diabloti: Nuka nawet nie pachnie psem, nie wydziela żadnego zapachu :diabloti: dOgLoV napisał(a):ooo dworkowe zdjęcia :loveu: sweetaśne :loveu: :loveu: Naklejka napisał(a):Uciekła mi gdzieś Wasza galeria.... Niełózkowe zdjęcia :crazyeye: haha tak niełóżkowe :evil_lol: Dziś padał cały dzień deszcz, wczoraj też więc nie mogłam iść na łąki bo zrobiło się straszne bajoro :( Quote
vege* Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 Muszę pochwalić Nukę :) Poszłam z nią na spacer i jak zwykle idąc na łąki wyleciała do niej taka mała yorczyca, ale ale uwaga...sympatyczna, nie szczeka tylko zapraszała Nukę do zabawy :) Nuce się to spodobało i się z nią chwile pobawiła i poszłyśmy dalej na łąki, a ta yorczka wróciła do siebie. Ale chyba jej się nudziło na swoim podwórku to pobiegła z powrotem do nas i poszła z nami na spacer :lol: Ale żeby ni4 było tak kolorowo, to idąc na spacer zaatakowała nas pinczerka mini zwana przeze mnie terminatorem, tym razem już zaatakowała na serio, Nuce kazałam jej nie ruszać. Ok olała małego pyskacza, ale po chwili się już wkurzyła i odpysknęła terminatorowi, który się masakrycznie wkurzył, ale właściciele go zawołali i poszedł na szczęście. Quote
Ty$ka Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Widzę, że Ty też zmagasz się z podbiegaczami jak my :/ Quote
vege* Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 magdabroy napisał(a):Dobra Nuka ;) tak :) Ty$ka napisał(a):Widzę, że Ty też zmagasz się z podbiegaczami jak my :/ jasne, ten pinczer mini jest straszny, rzuca się jak nienormalny :/ wiem, że krzywdy Nuce nie zrobi, ale ona jak się wkurzy to nawet jakby na niego nadepnęła to by go zagniotła, a ten pinczer to chyba na prawdę jakiś karzeł, jest wielkości Nuki głowy i tu nie przesadzam, a to dorosła suka jest -.- Quote
vege* Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Ty się ucz :mad: zaraz matury :mad: A żebyś wiedziała, że się uczę! Słowo honoru :eviltong: Quote
Pixeloza Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 http://imageshack.us/photo/my-images/515/zdjcia0006l.jpg/ - cudnaa :loveu: Quote
Recommended Posts