vege* Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Ty$ka napisał(a):Minę ma w stylu "Mamo, zabierz mnie stąd, zimno jest" :evil_lol: W sumie to jakbyś zgadła :lol: dOgLoV napisał(a):Jak słodko :loveu: Co nie? :loveu: Quote
Ty$ka Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Czyżby Nuka nie przepadała za zimnem? 8) Quote
vege* Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Ty$ka napisał(a):Czyżby Nuka nie przepadała za zimnem? 8) Nie za bardzo, woli łóżko i ciepły koc :lol: Quote
Besti Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 vege* napisał(a):Nie za bardzo, woli łóżko i ciepły koc :lol: Mądry piesek:loveu: Quote
Ty$ka Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 vege* napisał(a):Nie za bardzo, woli łóżko i ciepły koc :lol: Na pewno ma to po Tobie :siara: Quote
vege* Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 dOgLoV napisał(a):doberek ;) cześć :loveu: Besti napisał(a):Mądry piesek:loveu: we mnie :evil_lol: :loveu: Ty$ka napisał(a):Na pewno ma to po Tobie :siara: yyyy,(chyba) nie :diabloti: :evil_lol: Quote
vege* Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Cześć wszystkim :) Chciałam powiedzieć, że żyjemy. Od kiedy zrobiło się ciepło, nie ma błota i leżącego śniegu to codziennie chodzimy z Nuką na duże łąki :multi: I chciałabym Nukę pochwalić, ale tego nie zrobię bo zawsze jak coś dobrego o niej tu napiszę to na drugi dzień na spacerze ma takie pomysły, że masakra :evil_lol: Quote
Victoria Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 oooooo wstajecie z wyrka znaczy się?? :diabloti: :razz: huehue jakiś dowód poproszę :eviltong: dawno zdjęć nie bylo :mad: Quote
vege* Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='Victoria']oooooo wstajecie z wyrka znaczy się?? :diabloti: :razz: huehue jakiś dowód poproszę :eviltong: dawno zdjęć nie bylo :mad:[/QUOTE] Oczywiście, że wstajemy :diabloti: Zdjęć nie mam bo muszę pilnować Nuki, żeby nie podbiegła do piesków/rowerów/osób biegających :evil_lol: Chociaż tfu tfu właśnie za to chciałam ją pochwalić, ze tego nie robi ostatnio, może zmądrzała :multi: Quote
Ty$ka Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Gdzie Wy nie macie błota i śniegu? ;PPP Udowodnij to, bo u mnie to zima na całego =(( Quote
vege* Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Ty$ka']Gdzie Wy nie macie błota i śniegu? ;PPP Udowodnij to, bo u mnie to zima na całego =(([/QUOTE] Przez ostatnie dni była piękna wiosna ciągle na +17 st, ale teraz nie udowodnię bo dziś spadł śnieg i jest już -4 st :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Aleksa. Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='vege*']Przez ostatnie dni była piękna wiosna ciągle na +17 st, ale teraz nie udowodnię bo dziś spadł śnieg i jest już -4 st :placz::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE] Jestem wlasnie wkurzona, że to własnie na weekend!!!:placz: Quote
vege* Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Aleksandra95']Jestem wlasnie wkurzona, że to własnie na weekend!!!:placz:[/QUOTE] ja tak samo:placz: Quote
Victoria Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 u nas też ;/;/;/;/;/;/;/;/;/ :angryy::angryy::angryy: nienawidzee śnieguu.. właśnie w weekend musiał spaść.. :mdleje: Quote
angineuuka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 weźcie, wszędzie u was śnieg a u mnie dupa - ni ma. Quote
vege* Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='Victoria']u nas też ;/;/;/;/;/;/;/;/;/ :angryy::angryy::angryy: nienawidzee śnieguu.. właśnie w weekend musiał spaść.. :mdleje:[/QUOTE] ja też już nie lubię śniegu :/ [quote name='Angi']weźcie, wszędzie u was śnieg a u mnie dupa - ni ma.[/QUOTE] to się ciesz, że u ciebie go nie ma! :lol: Quote
vege* Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Mam jakieś zdjęcia z dziś, czy ktoś zauważył czego na zdjęciach brakuje? :evil_lol: Quote
Victoria Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 vege* napisał(a):Mam jakieś zdjęcia z dziś, czy ktoś zauważył czego na zdjęciach brakuje? :evil_lol: ja wiem, ja wiem!!! łóżka? :lol: Quote
vege* Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Victoria napisał(a):ja wiem, ja wiem!!! łóżka? :lol: to też :diabloti: Quote
Ty$ka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 W końcu spacerowe fotki :D Co tam takiego Nuka zobaczyła? :lol: Quote
vege* Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Ty$ka napisał(a):W końcu spacerowe fotki :D Co tam takiego Nuka zobaczyła? :lol: haha :lol: Szczerze to nic nie wypatrzyła tylko zawsze odkręca głowę od aparatu, a jak usłyszy 'pstryk' i zdjęcie się zrobi to znowu wzrok na mnie i się cieszy nie wiem z czego :evil_lol: magdabroy napisał(a):Na zdjęciach nie ma linki ;) taaaaaaaak :multi: Quote
Recommended Posts