Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dOgLoV']Ale ona jest duża :crazyeye: i śliczna :loveu:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Śliczna Nuka :loveu:

No właśnie chciałam napisać, że coś się duża zrobił :hmmmm:[/QUOTE]
:loveu:
Nuka duża? Może dlatego tak wygląda bo zdjęcia robione 'od tyłu' :lol: Ona ma ok 52 cm w kłębie i waży ok 25 kg :oops:, ale nie bijcie to przez tatę przybrała 3 kg od kiedy miała sterylizacje :placz:

Posted

[quote name='vege*']:loveu:
Nuka duża? Może dlatego tak wygląda bo zdjęcia robione 'od tyłu' :lol: Ona ma ok 52 cm w kłębie i waży ok 25 kg :oops:, ale nie bijcie to przez tatę przybrała 3 kg od kiedy miała sterylizacje :placz:[/QUOTE]

ale mi nie chodziło o to ze gruba tylko ze duża :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']ale mi nie chodziło o to ze gruba tylko ze duża :eviltong:[/QUOTE]
Ale ona jest mała :-( Jak z nią idę to się czuję jakbym szła z westem cioci :eviltong: Jak stoi obok mnie to mi plecami sięga do kolan, wiec dla mnie to maleństwo jest :lol:

Posted

[quote name='vege*']Ale ona jest mała :-( Jak z nią idę to się czuję jakbym szła z westem cioci :eviltong: Jak stoi obok mnie to mi plecami sięga do kolan, wiec dla mnie to maleństwo jest :lol:[/QUOTE]

A to wygląda na większą niż do kolana , chyba ze masz 2metry 50ąt :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']A to wygląda na większą niż do kolana , chyba ze masz 2metry 50ąt :diabloti:[/QUOTE]
Nieeee :eviltong: Mam 166 cm czyli też jestem nie za wysoka, ale mimo wszystko lubię swój wzrost bo bez problemu mogę założyć szpilki i nie wyglądam jak żyrafa :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Całe życie z Nuką prześpicie :lol:

Ej, ja też mam 166cm wzrostu :P[/QUOTE]
Prawie całe :evil_lol:

To co, ja tam lubię swoje 166 :loveu:

Posted

[quote name='Talucha']Ja mam 167 cm i też nie narzekam :D[/QUOTE]
No i super :) dla mnie kobieta powinna mieć max 170 cm :lol: Moje dwie siostry cioteczne są wielkie, jedna ma 178, druga 183 chyba, ale są szczupłe i to takie żyrafy są :lol:

Posted

Ejjj ona ma same zdjęcia w pościeli leń jeden, dupa jej marznie:eviltong: i rzeczywiście grubo wyszła:evil_lol:

Ja mam 169cm i niektórzy twierdzą że jestem wysoka:roll: Właśnie kobieta powinna mieć max 172-175 bo później nawet szpilek przy facecie nie założy

Posted

[quote name='Besti']Ejjj ona ma same zdjęcia w pościeli leń jeden, dupa jej marznie:eviltong: i rzeczywiście grubo wyszła:evil_lol:

Ja mam 169cm i niektórzy twierdzą że jestem wysoka:roll: Właśnie kobieta powinna mieć max 172-175 bo później nawet szpilek przy facecie nie założy[/QUOTE]
No grubo wyszła strasznie dlatego aż wstyd dawać te zdjęcia tutaj :evil_lol:

Ja się zawsze czuję malutka bo większość moich znajomych jest ode mnie wyższa, a mniejsza część równa ze mną :lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Ja to mogę dopiero mówić, że jestem malutka
:D a pies przy mnie, to gigant :D
No właśnie Dorka zawsze mi się taka spora przy tobie wydawała :oops: :)
[quote name='Ty$ka']Owszem, macie rację, ale nie miałabym nic przeciwko, gdyby ktoś mi oddał swoje 4cm ;)
Moja koleżanka pewnie by z chęcią oddała :eviltong:

takie by było urocze zdjęcie, ale Nuka zamknęła oczy jak flesz pstrykał

Posted

[quote name='Angi']ładnie to tak fleszem napierdalać po oczach? :lol:[/QUOTE]
Nie przeklinaj bo jeszcze jakieś dziecko przeczyta :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']:evil_lol:
albo dostanę bana, trudno :lol:[/QUOTE]
:lol:

[quote name='magdabroy']I tak jest urocze :)[/QUOTE]
bo Nuka jest urocza :loveu:

[quote name='Ty$ka']To daj mi namiar na swoją znajomą, chętnie z nią zrobię biznes wzrostowy :lol:

O Ty niedobra, budzisz pieska :P[/QUOTE]
ja budzę psa? niee :lol:

[quote name='Victoria']ja nie mogę kolejne zdjęcia w wyrku :evil_lol:[/QUOTE]
na dworze jest ZA ZIMNO, żeby wyjmować ręce z rękawiczek i robić zdjęcia :oops:

Posted

Wczoraj miałam studniówkę, nogi mnie bolą strasznie i boję się patrzeć na moje stopy, które w tańcu niechcący sama sobie podeptałam szpilkami w których tańczyłam :evil_lol:

Na całej studniówce tylko 4 dziewczyny miały długie sukienki w tym ja :evil_lol:
Ja to w drugiem rzędzie pierwsza od lewej:oops:

może jakieś zdjęcia kiedyś będą jak dostanę płytę ze zdjęciami od fotografa ;)