łamAga Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ale ona jest duża :crazyeye: i śliczna :loveu: Quote
*Magda* Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Śliczna Nuka :loveu: No właśnie chciałam napisać, że coś się duża zrobił :hmmmm: Quote
vege* Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='dOgLoV']Ale ona jest duża :crazyeye: i śliczna :loveu:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Śliczna Nuka :loveu: No właśnie chciałam napisać, że coś się duża zrobił :hmmmm:[/QUOTE] :loveu: Nuka duża? Może dlatego tak wygląda bo zdjęcia robione 'od tyłu' :lol: Ona ma ok 52 cm w kłębie i waży ok 25 kg :oops:, ale nie bijcie to przez tatę przybrała 3 kg od kiedy miała sterylizacje :placz: Quote
łamAga Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='vege*']:loveu: Nuka duża? Może dlatego tak wygląda bo zdjęcia robione 'od tyłu' :lol: Ona ma ok 52 cm w kłębie i waży ok 25 kg :oops:, ale nie bijcie to przez tatę przybrała 3 kg od kiedy miała sterylizacje :placz:[/QUOTE] ale mi nie chodziło o to ze gruba tylko ze duża :eviltong: Quote
vege* Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='dOgLoV']ale mi nie chodziło o to ze gruba tylko ze duża :eviltong:[/QUOTE] Ale ona jest mała :-( Jak z nią idę to się czuję jakbym szła z westem cioci :eviltong: Jak stoi obok mnie to mi plecami sięga do kolan, wiec dla mnie to maleństwo jest :lol: Quote
łamAga Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='vege*']Ale ona jest mała :-( Jak z nią idę to się czuję jakbym szła z westem cioci :eviltong: Jak stoi obok mnie to mi plecami sięga do kolan, wiec dla mnie to maleństwo jest :lol:[/QUOTE] A to wygląda na większą niż do kolana , chyba ze masz 2metry 50ąt :diabloti: Quote
vege* Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='dOgLoV']A to wygląda na większą niż do kolana , chyba ze masz 2metry 50ąt :diabloti:[/QUOTE] Nieeee :eviltong: Mam 166 cm czyli też jestem nie za wysoka, ale mimo wszystko lubię swój wzrost bo bez problemu mogę założyć szpilki i nie wyglądam jak żyrafa :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Całe życie z Nuką prześpicie :lol: Ej, ja też mam 166cm wzrostu :P Quote
vege* Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Ty$ka']Całe życie z Nuką prześpicie :lol: Ej, ja też mam 166cm wzrostu :P[/QUOTE] Prawie całe :evil_lol: To co, ja tam lubię swoje 166 :loveu: Quote
vege* Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Talucha']Ja mam 167 cm i też nie narzekam :D[/QUOTE] No i super :) dla mnie kobieta powinna mieć max 170 cm :lol: Moje dwie siostry cioteczne są wielkie, jedna ma 178, druga 183 chyba, ale są szczupłe i to takie żyrafy są :lol: Quote
Besti Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ejjj ona ma same zdjęcia w pościeli leń jeden, dupa jej marznie:eviltong: i rzeczywiście grubo wyszła:evil_lol: Ja mam 169cm i niektórzy twierdzą że jestem wysoka:roll: Właśnie kobieta powinna mieć max 172-175 bo później nawet szpilek przy facecie nie założy Quote
vege* Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Besti']Ejjj ona ma same zdjęcia w pościeli leń jeden, dupa jej marznie:eviltong: i rzeczywiście grubo wyszła:evil_lol: Ja mam 169cm i niektórzy twierdzą że jestem wysoka:roll: Właśnie kobieta powinna mieć max 172-175 bo później nawet szpilek przy facecie nie założy[/QUOTE] No grubo wyszła strasznie dlatego aż wstyd dawać te zdjęcia tutaj :evil_lol: Ja się zawsze czuję malutka bo większość moich znajomych jest ode mnie wyższa, a mniejsza część równa ze mną :lol: Quote
Aleksa. Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Ja to mogę dopiero mówić, że jestem malutka :D a pies przy mnie, to gigant :D Quote
Ty$ka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Owszem, macie rację, ale nie miałabym nic przeciwko, gdyby ktoś mi oddał swoje 4cm ;) Quote
vege* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Aleksandra95']Ja to mogę dopiero mówić, że jestem malutka :D a pies przy mnie, to gigant :D No właśnie Dorka zawsze mi się taka spora przy tobie wydawała :oops: :) [quote name='Ty$ka']Owszem, macie rację, ale nie miałabym nic przeciwko, gdyby ktoś mi oddał swoje 4cm ;) Moja koleżanka pewnie by z chęcią oddała :eviltong: takie by było urocze zdjęcie, ale Nuka zamknęła oczy jak flesz pstrykał Quote
angineuuka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 ładnie to tak fleszem napierdalać po oczach? :lol: Quote
vege* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Angi']ładnie to tak fleszem napierdalać po oczach? :lol:[/QUOTE] Nie przeklinaj bo jeszcze jakieś dziecko przeczyta :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 :evil_lol: albo dostanę bana, trudno :lol: Quote
Ty$ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 To daj mi namiar na swoją znajomą, chętnie z nią zrobię biznes wzrostowy :lol: O Ty niedobra, budzisz pieska :P Quote
Victoria Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 ja nie mogę kolejne zdjęcia w wyrku :evil_lol: Quote
vege* Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Angi']:evil_lol: albo dostanę bana, trudno :lol:[/QUOTE] :lol: [quote name='magdabroy']I tak jest urocze :)[/QUOTE] bo Nuka jest urocza :loveu: [quote name='Ty$ka']To daj mi namiar na swoją znajomą, chętnie z nią zrobię biznes wzrostowy :lol: O Ty niedobra, budzisz pieska :P[/QUOTE] ja budzę psa? niee :lol: [quote name='Victoria']ja nie mogę kolejne zdjęcia w wyrku :evil_lol:[/QUOTE] na dworze jest ZA ZIMNO, żeby wyjmować ręce z rękawiczek i robić zdjęcia :oops: Quote
vege* Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 Wczoraj miałam studniówkę, nogi mnie bolą strasznie i boję się patrzeć na moje stopy, które w tańcu niechcący sama sobie podeptałam szpilkami w których tańczyłam :evil_lol: Na całej studniówce tylko 4 dziewczyny miały długie sukienki w tym ja :evil_lol: Ja to w drugiem rzędzie pierwsza od lewej:oops: może jakieś zdjęcia kiedyś będą jak dostanę płytę ze zdjęciami od fotografa ;) Quote
Recommended Posts