vege* Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Aleksandra95 napisał(a):my też pamiętamy :razz: :) Angi napisał(a):jestem :D........ miło :) omry napisał(a):Wiecznie wyluzowana dziewczyna :razz: w pańcię :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ja też pamiętam, ale nie było mnie 2 tygodnie :roll: Quote
vege* Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 magdabroy napisał(a):Ja też pamiętam, ale nie było mnie 2 tygodnie :roll: Wiem wiem, fajnie, ze w końcu wróciłaś :loveu: Talucha napisał(a):I ja pamiętam, zaglądam :D Nuka :loveu: :loveu: Victoria napisał(a):też pamiętam :p <foch> :eviltong: nie fochaj :* :) Quote
*Magda* Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 vege* napisał(a):Wiem wiem, fajnie, ze w końcu wróciłaś :loveu: Ja też się cieszę :loveu: Quote
angineuuka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 czy tylko mi nie działa multicytat :angryy: Quote
*Magda* Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Angi napisał(a):czy tylko mi nie działa multicytat :angryy: Mi też nie działa :angryy: Quote
angineuuka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 magdabroy napisał(a):Mi też nie działa :angryy: no to piona :lol: Quote
vege* Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 magdabroy napisał(a):Ja też się cieszę :loveu: :loveu: Angi napisał(a):czy tylko mi nie działa multicytat :angryy: magdabroy napisał(a):Mi też nie działa :angryy: Mi działa :lol: Angi napisał(a):no to piona :lol: :) Czy u was też robi się coraz zimniej? :( Quote
Talucha Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Taaak, u nas dzisiaj deszcz ze śniegiem... Quote
vege* Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Talucha napisał(a):Taaak, u nas dzisiaj deszcz ze śniegiem... U mnie lekko śnieg poprószył i koniec :lol: Quote
Ty$ka Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Ej, my też pamiętamy :D U nas ciągle sypie :shake: I ślizgawa straszna. Quote
Talucha Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Ja bym wolała żeby tylko śnieg padał niż takie nie wiadomo co :shake: Quote
vege* Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Ty$ka napisał(a):Ej, my też pamiętamy :D U nas ciągle sypie :shake: I ślizgawa straszna. miło :) u mnie jest strasznie mroźny wiatr, brr :shake: Quote
vege* Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Talucha napisał(a):Ja bym wolała żeby tylko śnieg padał niż takie nie wiadomo co :shake: a ja nie chcę, żeby cokolwiek padało :lol: Quote
Victoria Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 a u nas grad rano padał :lol: za to w wawie ładnie, a jak wróciłyśmy u nas deszczuch.. Quote
łamAga Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 vege* napisał(a):a ja nie chcę, żeby cokolwiek padało :lol: Ja tez nie chce , a u nas juz biało :roll: Quote
vege* Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Victoria napisał(a):a u nas grad rano padał :lol: za to w wawie ładnie, a jak wróciłyśmy u nas deszczuch.. kiedyś u mnie w mieście spadł grad prawie jak piłeczka od pong ponga to mi nabiła siniaka na twarzy jak dostałam tym :evil_lol: dOgLoV napisał(a):Ja tez nie chce , a u nas juz biało :roll: a u mnie nie :eviltong: Quote
vege* Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Jakieś mam, ale jak zwykle śpiące bo na długie spacery nie chodzimy bo Nuka tylko się załatwia i pod kołdrę do domu ucieka :eviltong: Quote
łamAga Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='vege*']Jakieś mam, ale jak zwykle śpiące bo na długie spacery nie chodzimy bo Nuka tylko się załatwia i pod kołdrę do domu ucieka :eviltong:[/QUOTE] się jej nie dziwie :roll: mogą byc śpiące :lol: Quote
vege* Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 tu leżałam za nią, ale musiałam wstać, żeby zrobić jej zdjęcie :evil_lol: ktoś mnie wołał? chyba nie :lol: W rzeczywistości nie jest taka gruba jak na zdjęciach :evil_lol: Quote
Recommended Posts