Victoria Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 vege* napisał(a):Ej mi też :( xD chodz pojdziemy razem :diabloti::lol::razz: Quote
vege* Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Nie byłabym tego pewna :eviltong: Ja też ;] :evil_lol: Victoria napisał(a):chodz pojdziemy razem :diabloti::lol::razz: dobra :loveu: Quote
Victoria Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 hahahahaha to na 'trzy czte-ry'?? czy czekamy do przerwy ?? :roflt: Quote
angineuuka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 zimno mi przez was, ogrzejcie mnie :loveu: Quote
vege* Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Victoria napisał(a):hahahahaha to na 'trzy czte-ry'?? czy czekamy do przerwy ?? :roflt: teraz jest przerwa i zrobiłam sobie herbatę więc będę chodziła do kibla co chwilę hahha, ale ja idę teraz nie wiem jak ty :grin: Angi napisał(a):zimno mi przez was, ogrzejcie mnie :loveu: chodź przytulę cię :loveu: a tak Nuka spała wczoraj :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a tak śpi teraz :evil_lol: innych zdjęć na razie nie mam bo jak mówiłam jestem chora :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 nie tłumacz się chorobą :evil_lol: Quote
Victoria Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 przerwaaa:mdrmed::mdrmed::mdrmed::multi::multi::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::laugh2_2::jumpie::Cool!::klacz::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool: woda siem gotuje :loveu: Angi dałabym Ci grzejącą gwiazdke z empiku gdyby mi jej pies nie zjadł :loveu: Quote
angineuuka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 o je je**e XD jaka radość :evil_lol: Już nie trzeba, termoforek mi się wepchał na kolana :D Quote
vege* Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Angi napisał(a):nie tłumacz się chorobą :evil_lol: nie wierzysz mi, ze chora jestem :( Victoria napisał(a):przerwaaa:mdrmed::mdrmed::mdrmed::multi::multi::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::laugh2_2::jumpie::Cool!::klacz::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool: woda siem gotuje :loveu: Angi dałabym Ci grzejącą gwiazdke z empiku gdyby mi jej pies nie zjadł :loveu: Hahahahaha, taka mała rzecz a cieszy :evil_lol: Angi napisał(a):o je je**e XD jaka radość :evil_lol: Już nie trzeba, termoforek mi się wepchał na kolana :D termofor :loveu: Quote
Victoria Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 kurde pomieszłam sobie herbate takim długim cukierkiem z choinki, wyjęłam go i zaczął pękac strzelając odłamkami :mdleje: ja nie mam termoforka.. tzn mój termoforek nie raczył się zwlec z mojego wyrka i został na gorze, tylko małe siedzi ze mną, ale małe jest małe i nie grzeje :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 ten termofor chce wysępić ode mnie cukierki :evil_lol: Quote
vege* Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Victoria napisał(a):kurde pomieszłam sobie herbate takim długim cukierkiem z choinki, wyjęłam go i zaczął pękac strzelając odłamkami :mdleje: ja nie mam termoforka.. tzn mój termoforek nie raczył się zwlec z mojego wyrka i został na gorze, tylko małe siedzi ze mną, ale małe jest małe i nie grzeje :evil_lol: Trzeba było lizakiem nie mieszać :evil_lol: To zrób swobie termofor w wersji dla studenta, nalej do butelki gorącej wody :diabloti: :evil_lol: Angi napisał(a):ten termofor chce wysępić ode mnie cukierki :evil_lol: zły termofor, zły :eviltong: Quote
vege* Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Nuka coś zmęczona świętami jest :lol: tak jak i ja :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 vege* napisał(a):tak jak i ja :evil_lol: Czyli znów się sprawdza przysłowie "Jaki pan, taki kram" :siara: Kurrdeee... w takim razie wychodzi, że ja też nie mam mózgu - bo sam z siebie M. nie może tak mieć :evil_lol: Quote
Victoria Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 na mieszanie palcem była za ciepła :evil_lol::shake: Quote
vege* Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Czyli znów się sprawdza przysłowie "Jaki pan, taki kram" :siara: Kurrdeee... w takim razie wychodzi, że ja też nie mam mózgu - bo sam z siebie M. nie może tak mieć :evil_lol: Ale ja tak na starość lubię więcej spać :evil_lol: Victoria napisał(a):na mieszanie palcem była za ciepła :evil_lol::shake: Ja raz przez przypadek mieszałam palcem herbatę jak się zapatrzyłam w tv, a byłam pewna, że mam w dłoni łyżeczkę :evil_lol: potem mnie palec szczypał :( :evil_lol: Angi napisał(a):i to bardzo zły :evil_lol: :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 http://img18.imageshack.us/img18/9273/1001386h.jpg ale sie wyleguję :loveu: Quote
vege* Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 dOgLoV napisał(a):http://img18.imageshack.us/img18/9273/1001386h.jpg ale sie wyleguję :loveu: ona tak zawsze :loveu::loveu::loveu: Quote
Besti Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Boszzzz tu powinna być cenzura, taki czarny kwadracik http://imageshack.us/photo/my-images/18/1001386h.jpg/ :evil_lol: Quote
vege* Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='Besti']Boszzzz tu powinna być cenzura, taki czarny kwadracik http://imageshack.us/photo/my-images/18/1001386h.jpg/ :evil_lol: Gdzie ty się patrzysz? :diabloti: :evil_lol: żeby nikt o nas nie zapomniał :grins: Quote
łamAga Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 pamietamy , pamietamy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
vege* Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 dOgLoV napisał(a):pamietamy , pamietamy :loveu::loveu::loveu::loveu: to cieszy mnie to bardzo :loveu: Quote
Recommended Posts