Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 dOgLoV napisał(a):nie palcie to wam sie tam nic nie zapali :eviltong: kevin jest the best :diabloti: Palenie jest fuuuj, czyli nigdy się nie doczekam oskrzelowych przypadłości :P Nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać :P :lol: No, ba - to mój przyszły mąż :loveu: 8) :D Quote
łamAga Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Palenie jest fuuuj, czyli nigdy się nie doczekam oskrzelowych przypadłości :P Nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać :P :lol: No, ba - to mój przyszły mąż :loveu: 8) :D ja palilam kiedys ale nigdy nie mialam nic z plucami :eviltong: nie chciała bym takiego męża :eviltong::eviltong: Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 dOgLoV napisał(a):ja palilam kiedys ale nigdy nie mialam nic z plucami :eviltong: nie chciała bym takiego męża :eviltong::eviltong: To się ciesz :P No coś Ty? Nie chcesz bodyguarda? :( Nawet dom przed złodziejami Ci obroni :P Normalnie jak alarm wielofunkcyjny :P Quote
Victoria Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 kocham kevina xd siedze sobie teraz z tostami i lapkiem przed tv ;d;d;d widzicie jak sie poswiecilam - lapka zniosłam :diabloti: jak bylam mała miałam raz faze na robienie w domu zasadzek a'la kevin. zazwyczaj konczylo sie to tym ze wiazalam wszystkie meble sznurkiem do drzwi i przy wchodzeniu do pokoju spadało kilka rzeczy :evil_lol: Quote
Talucha Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 To chyba ja jestem jakaś dziwna, bo Kevina nigdy nie oglądam :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 nie, to ja się wolę położyć z lapkiem w wyrku :loveu: Quote
łamAga Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 a ja siedze z lapkiem ale Kevina nie oglądam bo nie lubie ogladać filmów od połowy :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 a ja siedzę na razie na normalnym kompie :evil_lol: Quote
Victoria Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 ja w sumie tez bym mogla na normalnym ale go nie wlaczalam od kilku niechow i sadze ze trwaloby to dosc długo xd a teraz mam problem bo nie ma komu mi herbatki zrobic :placz: Quote
Talucha Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Ja też nie oglądam Kevina :P Nooo jedna normalna :evil_lol: Ja teraz bym się nie umiała przestawić na komputer stacjonarny :P Quote
Victoria Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 zróob <prosi> liptonka cytryna albo mango czy cos tam xd moj fejwrit moment :loveu: jak tym złodziejom kobitka daje z liścia :loveu: hueeehueehuehueheuee ale spamujemy w galerii vege :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Wyślę ci ją paczką :loveu: Trudno, będzie miała co nadrabiać :evil_lol: Quote
vege* Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 dOgLoV napisał(a):nie palcie to wam sie tam nic nie zapali :eviltong: kevin jest the best :diabloti: Ja nigdy papierosa w ustach nie miałam :lol: Angi napisał(a):a spadaj :evil_lol: to wszystko przez zwierzęta! :( Tak to na pewno przez zwierzaki :evil_lol: Ty$ka napisał(a):Palenie jest fuuuj, czyli nigdy się nie doczekam oskrzelowych przypadłości :P Nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać :P :lol: No, ba - to mój przyszły mąż :loveu: 8) :D mnie sam smród papierosów odrzuca, obrzydliwe to jest. dOgLoV napisał(a):ja palilam kiedys ale nigdy nie mialam nic z plucami :eviltong: nie chciała bym takiego męża :eviltong::eviltong: Ja też bym takiego męża nie chciała :eviltong: Ty$ka napisał(a):To się ciesz :P No coś Ty? Nie chcesz bodyguarda? :( Nawet dom przed złodziejami Ci obroni :P Normalnie jak alarm wielofunkcyjny :P Ja bym wolała takiego Bodyguarda jak w filmie "Bodyguard" :loveu: :eviltong: Victoria napisał(a):kocham kevina xd siedze sobie teraz z tostami i lapkiem przed tv ;d;d;d widzicie jak sie poswiecilam - lapka zniosłam :diabloti: jak bylam mała miałam raz faze na robienie w domu zasadzek a'la kevin. zazwyczaj konczylo sie to tym ze wiazalam wszystkie meble sznurkiem do drzwi i przy wchodzeniu do pokoju spadało kilka rzeczy :evil_lol: A ja siedzę z pudełkiem chusteczek :evil_lol: Szalona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Talucha napisał(a):To chyba ja jestem jakaś dziwna, bo Kevina nigdy nie oglądam :diabloti: :crazyeye: To tak jakby nigdy nie obejrzeć Titanica:loveu: :lol: :loveu: Quote
vege* Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Victoria napisał(a):Jakaś dziwna jesteś :lol: Właśnie:lol::lol::lol: Angi napisał(a):nie, to ja się wolę położyć z lapkiem w wyrku :loveu: Aleksandra95 napisał(a):ej ja nie mam lapka :( A ja lapka nie mam bo przy moich zdolnościach długo by nie pożył :eviltong: dOgLoV napisał(a):a ja siedze z lapkiem ale Kevina nie oglądam bo nie lubie ogladać filmów od połowy :eviltong: A ja jak leci mój ulubiony film to nawet końcówkę mogę obejrzeć :evil_lol: Angi napisał(a):a ja siedzę na razie na normalnym kompie :evil_lol: Ja też :eviltong: Victoria napisał(a):ja w sumie tez bym mogla na normalnym ale go nie wlaczalam od kilku niechow i sadze ze trwaloby to dosc długo xd a teraz mam problem bo nie ma komu mi herbatki zrobic :placz: Bozia rączki i nóżki dała? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurde mi też nie ma kto zrobić, sama siedzę w domu, buu :-( Angi napisał(a):ja ci zrobię :evil_lol: To i ja poproszę, jeżynową koniecznie :loveu::loveu: Quote
Victoria Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 ok :loveu: tylko nie słodź przypadkiem xP Quote
vege* Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Ja też nie oglądam Kevina :P Paa następna :eviltong: Talucha napisał(a):Nooo jedna normalna :evil_lol: Ja teraz bym się nie umiała przestawić na komputer stacjonarny :P Kevin jest super :loveu: :evil_lol: Victoria napisał(a):zróob <prosi> liptonka cytryna albo mango czy cos tam xd moj fejwrit moment :loveu: jak tym złodziejom kobitka daje z liścia :loveu: hueeehueehuehueheuee ale spamujemy w galerii vege :evil_lol: Weźcie no ja ledwo nadążam z cytowaniem tego wszystkiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Angi napisał(a):Wyślę ci ją paczką :loveu: Trudno, będzie miała co nadrabiać :evil_lol: A tylko przez chwilę mnie nie było a tu tak nagadane jak nigdy :eviltong: Quote
vege* Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Victoria napisał(a):ok :loveu: tylko nie słodź przypadkiem xP Ja słodzę łyżeczkę :) Quote
Victoria Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 vege* napisał(a):Bozia rączki i nóżki dała? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurde mi też nie ma kto zrobić, sama siedzę w domu, buu :-( ja też sama no ale przerwy na reklamy poskąpiła :eviltong: i jeszcze siku mi się chce :-(:lol: Quote
vege* Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Angi napisał(a):nie mam już jeżynowej, przykro :D Ja mam zwykłą, pomarańczową, jeżynową, owoce leśne, malinowa, cytrynowa i zielona z nagietkiem i cytryną, ale co z tego jak nie ma mi kto zrobić :( Victoria napisał(a):ja też sama no ale przerwy na reklamy poskąpiła :eviltong: i jeszcze siku mi się chce :-(:lol: Ej mi też :( xD Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Talucha napisał(a):Nooo jedna normalna :evil_lol: Ja teraz bym się nie umiała przestawić na komputer stacjonarny :P Nie byłabym tego pewna :eviltong: Ja też ;] Quote
Recommended Posts