vege* Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='Ty$ka']Ojej, nie zazdrościmy. Życzymy szybkiego powrotu do zdrowi Nuce :)[/QUOTE] [quote name='Angi']kurde, co to się ostatnio dzieje... Zdrówka ;)[/QUOTE] Dziękujemy :) :* Chyba już ja to nie boli bo normalnie chodzi i sobie skacze na łóżko i biega do drzwi, ale wet powiedział, żeby ten bandaż miała do jutra tak na wszelki wypadek, gdyby trochę krwi z tego poleciało to, żeby mieszkania nie zabrudziła ;-) Ale i tak nie zdejmuje tego opatrunku, a jak próbowała to tylko powiedziałam, że nie wolno i poszła sobie spać :loveu: Quote
*Magda* Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Dobrze, że tylko tak się to skończyło ;) Suczka sąsiadów na takiej śliskiej ziemi jak jest w taką pogodę, połamała wszystkie pazury w przednich łapkach o chodziła chyba 2 tyg. w specjalnych butkach :roll: Quote
vege* Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='Angi']grzeczna dziewczyna :loveu:[/QUOTE] :) [quote name='magdabroy']Dobrze, że tylko tak się to skończyło ;) Suczka sąsiadów na takiej śliskiej ziemi jak jest w taką pogodę, połamała wszystkie pazury w przednich łapkach o chodziła chyba 2 tyg. w specjalnych butkach :roll:[/QUOTE] No wczoraj zdjęłam już opatrunki, Nuka nie kuleje, ma się dobrze, łapki też nie liże, zachowuje się normalnie, będzie żyć :evil_lol: :-) A tak na serio to pierwszy raz mi się zdarzyła taka historia z paznokciem, bo ogólnie często czytałam tu na forum, ze a to pies sobie opuszkę rozciął, a to paznokieć wyrwał i się zawsze zastanawiałam jak to zrobił, teraz już wiem :lol: Quote
Ty$ka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Cieszę się, że już sytuacja opanowana :) Jednak Nuka to zdolna bestia jest ;P Quote
Besti Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Nie martw się o paznocia, odrośnie cały i zdrowy:) Moja poprzednia sunia raz na 2-3miesiące sobie wyrywała całego ale to nie było nic groźnego. Quote
vege* Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='Ty$ka']Cieszę się, że już sytuacja opanowana :) Jednak Nuka to zdolna bestia jest ;P[/QUOTE] Też się cieszę, że tak szybko doszła do siebie :) [quote name='Besti']Nie martw się o paznocia, odrośnie cały i zdrowy:) Moja poprzednia sunia raz na 2-3miesiące sobie wyrywała całego ale to nie było nic groźnego.[/QUOTE] Uf to dobrze :) tam ma kawałeczek tego paznokcia, wiec na pewno odrośnie :) Quote
vege* Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 [FONT=comic sans ms]Życzę wszystkim zdrowych, spokojnych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia[/FONT] :) Ja niestety w tym roku święta spędzam w łóżku z prawie 40 stopniową gorączką i toną leków :( Quote
Sonka95 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Zdrówka tobie życzymy :loveu: Zdrowych , spokojnych Świąt ;) Quote
vege* Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Sonka95 napisał(a):Zdrówka tobie życzymy :loveu: Zdrowych , spokojnych Świąt ;) dziękuję i wzajemnie :) Kirinna napisał(a):vege pro po fb, znalazłam Cb:) wiem, właśnie widziałam, że ktoś z dogo mnie zaprosił :) Ty$ka napisał(a):Radosnych i śnieznych świąt :) dziękuję :) faktycznie wczoraj były śnieżne, dziś +6-7 stopni i wszystko się stopiło :( Quote
Besti Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ojej a co tak złapało? Więc przede wszystkim życzę Zdrowych Świąt:) Quote
monika15 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia ;) Quote
vege* Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Besti napisał(a):Ojej a co tak złapało? Więc przede wszystkim życzę Zdrowych Świąt:) Byłam u lekarza i powiedział, że takie poważniejsze przeziębienie, całą niedzielę i wczoraj miałam gorączkę prawie 40 st, więc brałam jakieś tabletki na spadek temp i takie ogólne jakieś i tak temp zbijałam, ze teraz mam 34.5 :evil_lol: monika15 napisał(a):Życzę szybkiego powrotu do zdrowia ;) Victoria napisał(a):bidulka ;( zdrowiej :loveu: dziękuję :loveu: Quote
angineuuka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 a mnie na koniec roku zapalenie oskrzeli atakuje :evil_lol: 3 w tym roku :D :evil_lol: Quote
vege* Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Angi napisał(a):a mnie na koniec roku zapalenie oskrzeli atakuje :evil_lol: 3 w tym roku :D :evil_lol: Ja jeszcze zapalenia oskrzeli nigdy nie miałam:eviltong: Oglądam Kevina, tradycję trzeba kontynuować :loveu: :evil_lol: Quote
Victoria Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 jest kevin? dzie?? ;p cza oglądac xd a ja 4 razy w szpitalu na zapalenie płuc byłam :diabloti: Quote
vege* Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Victoria napisał(a):jest kevin? dzie?? ;p cza oglądac xd a ja 4 razy w szpitalu na zapalenie płuc byłam :diabloti: A ja w szpitalu nie leżałam :( :evil_lol: unikam szpitala jak ognia xD Angi napisał(a):na polsacie ;) tak na polsacie :) Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 A ja nawet nie wiem czy miałam kiedykolwiek zapalenie oskrzeli czy nie :lol: O nieeee, Keeeevin? :D Quote
vege* Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):A ja nawet nie wiem czy miałam kiedykolwiek zapalenie oskrzeli czy nie :lol: O nieeee, Keeeevin? :D W Nowym Yorku :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):A ja nawet nie wiem czy miałam kiedykolwiek zapalenie oskrzeli czy nie :lol: O nieeee, Keeeevin? :D nie palcie to wam sie tam nic nie zapali :eviltong: kevin jest the best :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 a spadaj :evil_lol: to wszystko przez zwierzęta! :( Quote
Recommended Posts