Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Naklejka']Mnie hodowcy ze Słowacji do znajomych zapraszali :evil_lol:
Polskich hodowców nie zapraszam i oni mnie też nie zapraszają. I dobrze :)[/QUOTE]
Mnie zapraszali z Rosji, ameryki i Anglii :) Polskich też mam :)
[quote name='Kirinna']już się boje:)[/QUOTE]
bój się, bój! :evil_lol:
[quote name='Aleksandra95']szukajcie u mnie, a znajdziecie :multi::evil_lol:[/QUOTE]
Dobra juz idę na poszukiwania :)

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uhuhuhu, a mnie na bank nikt nie znajdzie, nie mam żadnych zdjęć, a do tego nie lubię profilu Dogomanii:diabloti: chociaż sama już parę osób znalazłam, wiec jakby was jakas monika zapraszala to ja :)

Posted

[quote name='Angi']ZNALAZŁAM! i zaprosiłam! :evil_lol:[/QUOTE]

o nie......
:diabloti:
gratuluje:) miałam nadzieje że ciężko mnie będzie znalesć bo nawet profilowego zdjęcia nie mam

Posted

[quote name='monika15']Uhuhuhu, a mnie na bank nikt nie znajdzie, nie mam żadnych zdjęć, a do tego nie lubię profilu Dogomanii:diabloti: chociaż sama już parę osób znalazłam, wiec jakby was jakas monika zapraszala to ja :)[/QUOTE]
to mnie znajdź i zaproś :lol:

[quote name='Kirinna']o nie......
gratuluje:) miałam nadzieje że ciężko mnie będzie znalesć bo nawet profilowego zdjęcia nie mam[/QUOTE]
łatwo było, dajesz podpowiedzi :)
[quote name='Besti']Haha straszne jesteście:eviltong:[/QUOTE]
Ciebie też znaleźć? :evil_lol:

Posted

[quote name='monika15']Uhuhuhu, a mnie na bank nikt nie znajdzie, nie mam żadnych zdjęć, a do tego nie lubię profilu Dogomanii:diabloti: chociaż sama już parę osób znalazłam, wiec jakby was jakas monika zapraszala to ja :)[/QUOTE]

Mnie zaprosiłaś mam rozumieć? :)

Vege, no ja nie udzielam się w tybetańskim świecie, więc zdziwiły mnie te zaproszenia, ale akurat jedną hodowlę znałam, ba! chciałabym od nich szczeniaczka, a druga osoba ma psa, który niesamowicie mnie zainteresował, ale mało jego zdjęć znalazłam, więc teraz sobie więcej obejrzałam :D

Posted

[quote name='Angi']znajdę cie :evil_lol:[/QUOTE]
[quote name='Angi']ZNALAZŁAM! i zaprosiłam! :evil_lol:[/QUOTE]
gratulacje
no to mnie zaprość, skoro my nie znajdziemy ciebie :eviltong:
[quote name='Kirinna']o nie......
gratuluje:) miałam nadzieje że ciężko mnie będzie znalesć bo nawet profilowego zdjęcia nie mam[/QUOTE]
Ja zwątpiłam w szukaniu, ale spoko "kiedyś cię znajdę, znajdę cię..."
[quote name='Besti']Haha straszne jesteście:eviltong:[/QUOTE]
przesadzasz:eviltong:
[quote name='Angi']to mnie znajdź i zaproś :lol:
łatwo było, dajesz podpowiedzi :)
Ciebie też znaleźć? :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol:
[quote name='Besti']Ja nie istnieje:evil_lol: Nie ma mnie na tym świecie[/QUOTE]
to po co sie udzielasz na temat fejsa? hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:
[quote name='Naklejka']Mnie zaprosiłaś mam rozumieć? :)

Vege, no ja nie udzielam się w tybetańskim świecie, więc zdziwiły mnie te zaproszenia, ale akurat jedną hodowlę znałam, ba! chciałabym od nich szczeniaczka, a druga osoba ma psa, który niesamowicie mnie zainteresował, ale mało jego zdjęć znalazłam, więc teraz sobie więcej obejrzałam :D[/QUOTE]
a rozumiem :)
[quote name='Angi']szkoda, miałabym zajęcie :diabloti:[/QUOTE]

Posted

[quote name='vege*']To chyba ty mnie zaprosiłaś na fb? :eviltong:[/QUOTE]

[quote name='Angi']Też mnie zaprosiła! :evil_lol:[/QUOTE]

nawet nie wieice ile się musiałam Was naszukać ;)

Posted

[quote name='Angi']Też mnie zaprosiła! :evil_lol:[/QUOTE]
[quote name='monika15']:diabloti:
nawet nie wieice ile się musiałam Was naszukać ;)[/QUOTE]
mnie było trudno znaleźć? :crazyeye:
[quote name='Angi']chyba nie było, aż tak źle? :lol:[/QUOTE]
właśnie hahah :eviltong:
[quote name='monika15']u Naklejki w znajomych znalazłam :)[/QUOTE]
[quote name='Angi']wiiieeeddzziiiaaaałłłaaam :evil_lol:[/QUOTE]

Posted

Nuka dziś na łąkach pierwszy raz rozwaliła sobie łapkę :( Wyrwała sobie prawie całego paznokcia w lewej przedniej łapce, tego takiego z boku, najpierw nie zauważyłam jak z nią z łąk wracałam bo nie kulała i krwi też nie było, ale jak już byłam w domu to zobaczyłam, ze sobie liże tą łapkę , od razu w samochód i do weta i teraz chodzi w bardzo stylowym bandażu :evil_lol: