vege* Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='Naklejka']Mnie hodowcy ze Słowacji do znajomych zapraszali :evil_lol: Polskich hodowców nie zapraszam i oni mnie też nie zapraszają. I dobrze :)[/QUOTE] Mnie zapraszali z Rosji, ameryki i Anglii :) Polskich też mam :) [quote name='Kirinna']już się boje:)[/QUOTE] bój się, bój! :evil_lol: [quote name='Aleksandra95']szukajcie u mnie, a znajdziecie :multi::evil_lol:[/QUOTE] Dobra juz idę na poszukiwania :) Quote
Kirinna Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Aleksandra95']szukajcie u mnie, a znajdziecie :multi::evil_lol:[/QUOTE] no nie...:diabloti: cios poniżej pasa Quote
Aleksa. Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Kirinna']no nie...:diabloti: cios poniżej pasa[/QUOTE] trololo :lol: Quote
vege* Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='Kirinna']no nie...:diabloti: cios poniżej pasa[/QUOTE] bywa :diabloti: [quote name='Aleksandra95']trololo [/QUOTE] :lol: Quote
angineuuka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Kirinna']no nie...:diabloti: cios poniżej pasa[/QUOTE] znajdę cie :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Aleksandra95']szukajcie u mnie, a znajdziecie :multi::evil_lol:[/QUOTE] ZNALAZŁAM! i zaprosiłam! :evil_lol: Quote
monika15 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Uhuhuhu, a mnie na bank nikt nie znajdzie, nie mam żadnych zdjęć, a do tego nie lubię profilu Dogomanii:diabloti: chociaż sama już parę osób znalazłam, wiec jakby was jakas monika zapraszala to ja :) Quote
Kirinna Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Angi']ZNALAZŁAM! i zaprosiłam! :evil_lol:[/QUOTE] o nie...... :diabloti: gratuluje:) miałam nadzieje że ciężko mnie będzie znalesć bo nawet profilowego zdjęcia nie mam Quote
angineuuka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='monika15']Uhuhuhu, a mnie na bank nikt nie znajdzie, nie mam żadnych zdjęć, a do tego nie lubię profilu Dogomanii:diabloti: chociaż sama już parę osób znalazłam, wiec jakby was jakas monika zapraszala to ja :)[/QUOTE] to mnie znajdź i zaproś :lol: [quote name='Kirinna']o nie...... :diabloti: gratuluje:) miałam nadzieje że ciężko mnie będzie znalesć bo nawet profilowego zdjęcia nie mam[/QUOTE] łatwo było, dajesz podpowiedzi :) [quote name='Besti']Haha straszne jesteście:eviltong:[/QUOTE] Ciebie też znaleźć? :evil_lol: Quote
Besti Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Angi'] Ciebie też znaleźć? :evil_lol:[/QUOTE] Ja nie istnieje:evil_lol: Nie ma mnie na tym świecie Quote
Naklejka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='monika15']Uhuhuhu, a mnie na bank nikt nie znajdzie, nie mam żadnych zdjęć, a do tego nie lubię profilu Dogomanii:diabloti: chociaż sama już parę osób znalazłam, wiec jakby was jakas monika zapraszala to ja :)[/QUOTE] Mnie zaprosiłaś mam rozumieć? :) Vege, no ja nie udzielam się w tybetańskim świecie, więc zdziwiły mnie te zaproszenia, ale akurat jedną hodowlę znałam, ba! chciałabym od nich szczeniaczka, a druga osoba ma psa, który niesamowicie mnie zainteresował, ale mało jego zdjęć znalazłam, więc teraz sobie więcej obejrzałam :D Quote
angineuuka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Besti']Ja nie istnieje:evil_lol: Nie ma mnie na tym świecie[/QUOTE] szkoda, miałabym zajęcie :diabloti: Quote
vege* Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='Angi']znajdę cie :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Angi']ZNALAZŁAM! i zaprosiłam! :evil_lol:[/QUOTE] gratulacje [quote name='monika15']Uhuhuhu, a mnie na bank nikt nie znajdzie, nie mam żadnych zdjęć, a do tego nie lubię profilu Dogomanii:diabloti: chociaż sama już parę osób znalazłam, wiec jakby was jakas monika zapraszala to ja :)[/QUOTE] no to mnie zaprość, skoro my nie znajdziemy ciebie :eviltong: [quote name='Kirinna']o nie...... :diabloti: gratuluje:) miałam nadzieje że ciężko mnie będzie znalesć bo nawet profilowego zdjęcia nie mam[/QUOTE] Ja zwątpiłam w szukaniu, ale spoko "kiedyś cię znajdę, znajdę cię..." [quote name='Besti']Haha straszne jesteście:eviltong:[/QUOTE] przesadzasz:eviltong: [quote name='Angi']to mnie znajdź i zaproś :lol: łatwo było, dajesz podpowiedzi :) Ciebie też znaleźć? :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='Besti']Ja nie istnieje:evil_lol: Nie ma mnie na tym świecie[/QUOTE] to po co sie udzielasz na temat fejsa? hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: [quote name='Naklejka']Mnie zaprosiłaś mam rozumieć? :) Vege, no ja nie udzielam się w tybetańskim świecie, więc zdziwiły mnie te zaproszenia, ale akurat jedną hodowlę znałam, ba! chciałabym od nich szczeniaczka, a druga osoba ma psa, który niesamowicie mnie zainteresował, ale mało jego zdjęć znalazłam, więc teraz sobie więcej obejrzałam :D[/QUOTE] a rozumiem :) [quote name='Angi']szkoda, miałabym zajęcie :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: Quote
monika15 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='Naklejka']Mnie zaprosiłaś mam rozumieć? :) [/QUOTE] Jo;) dobra, to idę na poszukiwania na facebooku :P Quote
vege* Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='monika15']Jo;) dobra, to idę na poszukiwania na facebooku :P[/QUOTE] To chyba ty mnie zaprosiłaś na fb? :eviltong: Quote
monika15 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='vege*']To chyba ty mnie zaprosiłaś na fb? :eviltong:[/QUOTE] [quote name='Angi']Też mnie zaprosiła! :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: nawet nie wieice ile się musiałam Was naszukać ;) Quote
monika15 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='Angi']chyba nie było, aż tak źle? :lol:[/QUOTE] u Naklejki w znajomych znalazłam :) Quote
angineuuka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='monika15']u Naklejki w znajomych znalazłam :)[/QUOTE] wiiieeeddzziiiaaaałłłaaam :evil_lol: Quote
vege* Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Angi']Też mnie zaprosiła! :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='monika15']:diabloti: nawet nie wieice ile się musiałam Was naszukać ;)[/QUOTE] mnie było trudno znaleźć? :crazyeye: [quote name='Angi']chyba nie było, aż tak źle? :lol:[/QUOTE] właśnie hahah :eviltong: [quote name='monika15']u Naklejki w znajomych znalazłam :)[/QUOTE] [quote name='Angi']wiiieeeddzziiiaaaałłłaaam :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
vege* Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Nuka dziś na łąkach pierwszy raz rozwaliła sobie łapkę :( Wyrwała sobie prawie całego paznokcia w lewej przedniej łapce, tego takiego z boku, najpierw nie zauważyłam jak z nią z łąk wracałam bo nie kulała i krwi też nie było, ale jak już byłam w domu to zobaczyłam, ze sobie liże tą łapkę , od razu w samochód i do weta i teraz chodzi w bardzo stylowym bandażu :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Ojej, nie zazdrościmy. Życzymy szybkiego powrotu do zdrowi Nuce :) Quote
angineuuka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 kurde, co to się ostatnio dzieje... Zdrówka ;) Quote
Recommended Posts