łamAga Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 vege* napisał(a):W sumie przy moich 167 cm te 40 kg mogłoby tragicznie wyglądać :/ Nic nie robię, mi i mojej siostrze zawsze tak rosły :) Albo może to dzięki tabletkom REVALID. One są zrobione tylko z naturalnych składników :) co najmniej te 67 kg powinnać wazyc ;) ja juz próbuje wszystkiego , teraz stanęło na szamponie i mgiełce firmy radical , póki co jest dobra , włosów wypada mi o 99% mniej ;) Quote
vege* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 dOgLoV napisał(a):co najmniej te 67 kg powinnać wazyc ;) ja juz próbuje wszystkiego , teraz stanęło na szamponie i mgiełce firmy radical , póki co jest dobra , włosów wypada mi o 99% mniej ;) Ty żartujesz z tą wagą? :crazyeye: Ważę teraz 58 kg i jeszcze jak zgubię te 3-5 kg to będzie ideolo :loveu: Nie słyszałam o tej firmie, przejdę się może w tyg do drogerii i zobaczę sobie co to za firma :) Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 dOgLoV napisał(a):co najmniej te 67 kg powinnać wazyc ;) ja juz próbuje wszystkiego , teraz stanęło na szamponie i mgiełce firmy radical , póki co jest dobra , włosów wypada mi o 99% mniej ;) Bez przesady. Ja też mam 1,67 i ważę 50kg, i wyglądam jak jedna wielka puchata piłka... Muszę to zrzucić ;) O, to może ja też spróbuję, bo też mam problem z włosami. ;) Quote
łamAga Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 vege* napisał(a):Ty żartujesz z tą wagą? :crazyeye: Ważę teraz 58 kg i jeszcze jak zgubię te 3-5 kg to będzie ideolo :loveu: Nie słyszałam o tej firmie, przejdę się może w tyg do drogerii i zobaczę sobie co to za firma :) oj tam to mało ;) ja dzisiaj mialam szanse sie zwazyc na "psiej" wadze ale speniałam , wole nie sprawdzac bo wiem ze duzo przytyłam :evil_lol: ja używam tego rodzaju ;) Quote
łamAga Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ty$ka napisał(a):Bez przesady. Ja też mam 1,67 i ważę 50kg, i wyglądam jak jedna wielka puchata piłka... Muszę to zrzucić ;) O, to może ja też spróbuję, bo też mam problem z włosami. ;) a ja mam 153 i waze pewnie z 50 jak nie wiecej :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 dOgLoV napisał(a):a ja mam 153 i waze pewnie z 50 jak nie wiecej :evil_lol: Bo to też zależy od budowy człowieka :P Quote
łamAga Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ty$ka napisał(a):Bo to też zależy od budowy człowieka :P chyba tak całkiem normalnie zbudowana jestem , jedna glowa , dwie recę , dwie nogi itd :evil_lol: Quote
vege* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Ty$ka napisał(a):Bez przesady. Ja też mam 1,67 i ważę 50kg, i wyglądam jak jedna wielka puchata piłka... Muszę to zrzucić ;) O, to może ja też spróbuję, bo też mam problem z włosami. ;) Bo to zależy od typu figury. Ja mam typ klepsydra czyli trochę szerokie ramiona, wąska talia i szerokie biodra -.- Moje dwie koleżanki mają typ budowy faceta, czyli są totalnie proste, obie ważą po 48 kg, tylko, że jedna ma 161, a druga 164 i ta wyższa wygląda na masywniejszą, ale ma bardzo szczupłe nogi :lol: dOgLoV napisał(a):oj tam to mało ;) ja dzisiaj mialam szanse sie zwazyc na "psiej" wadze ale speniałam , wole nie sprawdzac bo wiem ze duzo przytyłam :evil_lol: ja używam tego rodzaju ;) Nie to nie jest mało :placz: :evil_lol: To ja tego szamponu chyba nie widziałam, nigdy mi się w oczy nie rzucił, a ja spostrzegawcza raczej jestem i taki korek od butelki szybko by mi się w oczy rzucił ;-) dOgLoV napisał(a):a ja mam 153 i waze pewnie z 50 jak nie wiecej :evil_lol: To Neron musi wyglądać przy tobie prawie jak Dog Niemiecki ;) Quote
vege* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Ty$ka napisał(a):Bo to też zależy od budowy człowieka :P Dokładnie ;-) dOgLoV napisał(a):chyba tak całkiem normalnie zbudowana jestem , jedna glowa , dwie recę , dwie nogi itd :evil_lol: Hahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Victoria Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Aleksandra95 napisał(a): [video=youtube;0cZ6KVd7N5w]http://www.youtube.com/watch?v=0cZ6KVd7N5w[/video] like :loveu: ja sobie ostatnio uświadomiłam w dość niemiły sposób, że moja domowa waga jest nieco popsuta :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 vege* napisał(a): To Neron musi wyglądać przy tobie prawie jak Dog Niemiecki ;) cos koło tego , tylko teraz nieco grubsza jestem :evil_lol: Quote
vege* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Victoria napisał(a):like :loveu: ja sobie ostatnio uświadomiłam w dość niemiły sposób, że moja domowa waga jest nieco popsuta :evil_lol: Mi brakuje na dogo przycisku "lubię to!" :evil_lol: Moja elektryczna dodaje 6 kg, więc się na niej nie ważę, żeby humoru sobie nie psuć :evil_lol: dOgLoV napisał(a):cos koło tego , tylko teraz nieco grubsza jestem :evil_lol: Nie jesteś gruba! :) Faktycznie duży jest, ja pamiętam, ze jak miałam 13 lat (nie wiem ile wzzrostu miałam, ale byłam niższa, może jakieś 160) to mój wujek miał pseudoDONka na tymczasie. Roczny psiak, a był ogromny, sięgał mi uszami pod cycki:evil_lol: Przepiękny był, został odebrany pijakowi, bidulek miał ok 15-18 kg niedowagi, na taki wzrost ok 74 cm ważył może ledwo 28 kg :-( Ale bardzo szybko znalazł domek u kolegi wujka, ma kochającą rodzinę i super kolegę do codziennych zabaw :multi: Quote
*Magda* Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Te szampony są teraz reklamowane w TV ;) Quote
vege* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 magdabroy napisał(a):Te szampony są teraz reklamowane w TV ;) Nie oglądam reklam, denerwują mnie więc zawsze przełączam albo wyciszam dźwięk, żeby nie słuchać, wiec nic dziwnego, że mi w oko nie wpadł :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Mi aż tak szybko wlosy nie rosną ale nie aż tak wolno :) Doglov jestem taka mała jak Ty :lol: różnimy się waga :lol: bo ja z 38kg :oops: ale jakbym przytyla jakoś to bym się źle czuła a tak mi dobrze :) Quote
vege* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Mi aż tak szybko wlosy nie rosną ale nie aż tak wolno :) Doglov jestem taka mała jak Ty :lol: różnimy się waga :lol: bo ja z 38kg :oops: ale jakbym przytyla jakoś to bym się źle czuła a tak mi dobrze :) Wyjdź! ! ! ! :evil_lol: Quote
Naklejka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 http://www.kupsobie.com/764-1238-thickbox/farmona-radical-szampon-wzmacniajacy-do-wlosow-zniszczonych-i-wypadajacych.jpg mam ten szampon :evil_lol: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/307182_269441993083831_6336564_n.jpg Jetsan też mi gdzieś tak sięga, z tym że ja mam 160cm :eviltong: Ja kiedyś ważyłam 43kg, potem długo w okolicach 45-46, a po wakacjach 51-52 :mdleje: Quote
Talucha Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 A weźcie mnie nie denerwujcie, ja mam 167 cm i 60 kg :placz: Quote
Naklejka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Talucha napisał(a):A weźcie mnie nie denerwujcie, ja mam 167 cm i 60 kg :placz: Ale dobrze wyglądasz, więc nie marudź :eviltong: Quote
Talucha Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Naklejka napisał(a):Ale dobrze wyglądasz, więc nie marudź :eviltong: Chyba w uszach :diabloti: Chciałabym spaść chociaż do tych 55 :( Mieć płaski brzuch i szczupłe nogi :evil_lol: Quote
vege* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Naklejka napisał(a):http://www.kupsobie.com/764-1238-thickbox/farmona-radical-szampon-wzmacniajacy-do-wlosow-zniszczonych-i-wypadajacych.jpg mam ten szampon :evil_lol: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/307182_269441993083831_6336564_n.jpg Jetsan też mi gdzieś tak sięga, z tym że ja mam 160cm :eviltong: Ja kiedyś ważyłam 43kg, potem długo w okolicach 45-46, a po wakacjach 51-52 :mdleje: szczuplak! :evil_lol: Talucha napisał(a):A weźcie mnie nie denerwujcie, ja mam 167 cm i 60 kg :placz: Naklejka napisał(a):Ale dobrze wyglądasz, więc nie marudź :eviltong: :) Talucha napisał(a):Chyba w uszach :diabloti: Chciałabym spaść chociaż do tych 55 :( Mieć płaski brzuch i szczupłe nogi :evil_lol: Na brzuch i boczki polecam hula hop z kulkami masującymi, sama tym kręcę po 30 min dziennie i po 2 tyg ciągłego kręcenia mam -3,5 cm w talii i -3 cm w pasie, kocham moje hula hop :loveu: Quote
Talucha Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Mam hula hop ale czasem ciężko się zabrać za kręcenie :diabloti: Był taki okres, że się pilnowałam i ćwiczyłam codziennie ale teraz... :shake: Quote
vege* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Talucha napisał(a):Mam hula hop ale czasem ciężko się zabrać za kręcenie :diabloti: Był taki okres, że się pilnowałam i ćwiczyłam codziennie ale teraz... :shake: Ja sobie powiedziałam, że do studniówki muszę ważyć te 54-5 kg max i nie ma zmiłuj :evil_lol::evil_lol: Quote
Talucha Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Ooo to jest dobre, tak sobie postanowić, że do studniówki, bo w kiecce trzeba dobrze wyglądać :diabloti: Chociaż ja siebie w sukience nie widzę :lol: Małe jest piękne :evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts