Kirinna Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 vege* napisał(a):A na PO to i ja spałam, ale w 2 kl, teraz go nie mam dzięki bogu, najnudniejszy przedmiot :lol: ja mam co lepsze z wychowawczynią. np dzisiaj wystawiła mi ocene przewidywaną na semestr i dostałam 5 a nie przypominam sobie żebym jakąś katkówke pisałam:) Quote
Aleksa. Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 mi by się przydała dawka snu, ale to tak na poważnie :( usypiam odrabiajc fizyke. :( i tak cały tydzień :/ jutro po szkole chyba będę spała co rzadko kiedy robię to w dzien. ;) Quote
Aleksa. Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Kirinna napisał(a):ja mam co lepsze z wychowawczynią. np dzisiaj wystawiła mi ocene przewidywaną na semestr i dostałam 5 a nie przypominam sobie żebym jakąś katkówke pisaął:) o to fajnie. :D my zaliczamy takie głupoty jak pozycja boczna, bandażowanie, czy reanimacja ;p Quote
vege* Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Kirinna napisał(a):ja mam co lepsze z wychowawczynią. np dzisiaj wystawiła mi ocene przewidywaną na semestr i dostałam 5 a nie przypominam sobie żebym jakąś katkówke pisaął:) Moją wychowawczynią jest sorka od chemii, niezbyt za nią przepadam, tak jak i cała klasa :lol: Aleksandra95 napisał(a):mi by się przydała dawka snu, ale to tak na poważnie :( usypiam odrabiajc fizyke. :( i tak cały tydzień :/ jutro po szkole chyba będę spała co rzadko kiedy robię to w dzien. ;) Nienawidzę fizyki, chociaż w gim miałam 5, czasami 4 :lol: Quote
Talucha Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ooooo matko PO to była masakra :lol: Ale przynajmniej sprawdziany były super, bo mogliśmy wszystko spisywać z zeszytu :razz: Mieliśmy tylko zajrzeć i zamknąć zeszyt żeby nie było :cool3: i każdy dostawał śliczne oceny ze sprawdzianów, bo każdy dureń umie spisywać notatki :lol: Quote
vege* Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Aleksandra95 napisał(a):o to fajnie. :D my zaliczamy takie głupoty jak pozycja boczna, bandażowanie, czy reanimacja ;p U nas wystarczyło zrobić ćwiczenia i zabandażować sobie oko i się miało 6 :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 vege* napisał(a):U nas wystarczyło zrobić ćwiczenia i zabandażować sobie oko i się miało 6 :evil_lol: u nas tak łatwo nie ma. :placz: co lepsze PO uczy mnie babka od biologii, a Ty już o niej trochę wiesz :evil_lol: Quote
vege* Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Talucha napisał(a):Ooooo matko PO to była masakra :lol: Ale przynajmniej sprawdziany były super, bo mogliśmy wszystko spisywać z zeszytu :razz: Mieliśmy tylko zajrzeć i zamknąć zeszyt żeby nie było :cool3: i każdy dostawał śliczne oceny ze sprawdzianów, bo każdy dureń umie spisywać notatki :lol: A ja nie miałam klasówek i kartkówek z PO :) Za to kiedyś na klasówce z PP zaczęłam gadać, że nie chce mi się pisać tej klasówki bo pisaliśmy z polskiego takie długie maturalne wypracowania (a tak na prawdę nie pisaliśmy :eviltong: ) to sorka do nas "No dobrze, skoro jesteście tacy zmęczeni po tym polskim to otwórzcie sobie książki na 10 min i ile zdąrzycie przepisać to zdążycie", oczywiście dostałam 5 :evil_lol: PP było zaje2biaszcze :evil_lol::loveu: Quote
vege* Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Aleksandra95 napisał(a):u nas tak łatwo nie ma. :placz: co lepsze PO uczy mnie babka od biologii, a Ty już o niej trochę wiesz :evil_lol: Tak opowiadałaś o niej :evil_lol: Quote
Victoria Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ja uwielbiam PO :loveu: a raczej EDB, bo u nas to się tak nazywa ;P Chociaz łatwo ni jest, sprawdziany są trudne, trzeba kuć dokładnie, a i punktacja bardzo wymagająca.. na ostatnim sprawdzianie dostałam 2 mając 7/10pkt... Ale tematy ciekawe :D Teraz mamy właśnie te bandaże, rany itp, ale rodzaje broni, terroryści itd. też uwielbiam :eviltong: Quote
vege* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Victoria napisał(a):Ja uwielbiam PO :loveu: a raczej EDB, bo u nas to się tak nazywa ;P Chociaz łatwo ni jest, sprawdziany są trudne, trzeba kuć dokładnie, a i punktacja bardzo wymagająca.. na ostatnim sprawdzianie dostałam 2 mając 7/10pkt... Ale tematy ciekawe :D Teraz mamy właśnie te bandaże, rany itp, ale rodzaje broni, terroryści itd. też uwielbiam :eviltong: Dziwna jesteś :evil_lol: Quote
vege* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 dOgLoV napisał(a):dobry wieczór;) Dobry :) Ja już wykąpana i uwaga...oglądam Króla Lwa :loveu: Tak mnie jakoś naleciało na Disneya :loveu: Quote
łamAga Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 vege* napisał(a):Dobry :) Ja już wykąpana i uwaga...oglądam Króla Lwa :loveu: Tak mnie jakoś naleciało na Disneya :loveu: ohoho to szybka jesteś :lol: ja nigdy nie oglądałam króla lwa :oops: Quote
vege* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 dOgLoV napisał(a):ohoho to szybka jesteś :lol: ja nigdy nie oglądałam króla lwa :oops: Ja zazwyczaj kąpię się wcześniej, bo mi się włosów suszyć nie chce, więc zanim pójdę spać to wyschną same ;-) Jak to nie oglądałaś? :O Król Lew to najpiękniejsza bajka Disneya :loveu: Jak nie oglądałaś to koniecznie kiedyś obejrzyj 1 i 2 część :) Quote
łamAga Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ja też włosów nie suszę :shake: kiedyś będę musiała ale póki co i tak nie mam na to czasu :roll: Quote
Aleksa. Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 dOgLoV napisał(a):ohoho to szybka jesteś :lol: ja nigdy nie oglądałam króla lwa :oops: :-o:crazyeye: jak mogłaś ?!?! ja znam na pamięć :loveu:] a ta piosenka z niego jest aaa:loveu: [video=youtube;0cZ6KVd7N5w]http://www.youtube.com/watch?v=0cZ6KVd7N5w[/video] Quote
łamAga Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Aleksandra95 napisał(a)::-o:crazyeye: jak mogłaś ?!?! ja znam na pamięć :loveu:] a ta piosenka z niego jest aaa:loveu: [video=youtube;0cZ6KVd7N5w]http://www.youtube.com/watch?v=0cZ6KVd7N5w[/video] jakoś tak wyszło :oops: ładna pioseneczka :loveu: Quote
vege* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Aleksandra95 napisał(a)::-o:crazyeye: jak mogłaś ?!?! ja znam na pamięć :loveu:] a ta piosenka z niego jest aaa:loveu: [video=youtube;0cZ6KVd7N5w]http://www.youtube.com/watch?v=0cZ6KVd7N5w[/video] Wszystkie piosenki są super :loveu::loveu::loveu: dOgLoV napisał(a):Ja też włosów nie suszę :shake: kiedyś będę musiała ale póki co i tak nie mam na to czasu :roll: Moje długo schną bo są dość długie (do talii), ciężkie i średniogęste, więc schną i schną :roll: Quote
łamAga Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 vege* napisał(a):Wszystkie piosenki są super :loveu::loveu::loveu: Moje długo schną bo są dość długie (do talii), ciężkie i średniogęste, więc schną i schną :roll: moje szybciutko schną , ja mam lekko za ramiona i bardzo cienkie :roll: Quote
vege* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 dOgLoV napisał(a):moje szybciutko schną , ja mam lekko za ramiona i bardzo cienkie :roll: Ja muszę swoje ściąć, ale dopiero po studniówce :eviltong: Quote
łamAga Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 vege* napisał(a):Ja muszę swoje ściąć, ale dopiero po studniówce :eviltong: poczekaj do ślubu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mnie kusi na całkiem krótko ściąć tak lekko za uszy ale jak sobie przypomne ile czasu później je zapuszczałam to mi się odechciewa :evil_lol: Quote
vege* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Mi rosną bardzo szybko, dokładnie rok temu miałam przed łopatki, więc urosły mi spokojnie jakieś 12-14 cm. Też mnie zawsze kusiło ściąć na krótko, ale teraz się nie odważę :evil_lol: Chyba, że jakbym ważyła 40 kg i wtedy miała szczupłą twarz :diabloti: Quote
łamAga Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 vege* napisał(a):Mi rosną bardzo szybko, dokładnie rok temu miałam przed łopatki, więc urosły mi spokojnie jakieś 12-14 cm. Też mnie zawsze kusiło ściąć na krótko, ale teraz się nie odważę :evil_lol: Chyba, że jakbym ważyła 40 kg i wtedy miała szczupłą twarz :diabloti: to co Ty robisz że Ci tak szybko rosna włosy ?? :crazyeye: jak byś ważyła 40 kg to by Cie pewnie wiatr zwiał :eviltong: Quote
vege* Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 dOgLoV napisał(a):to co Ty robisz że Ci tak szybko rosna włosy ?? :crazyeye: jak byś ważyła 40 kg to by Cie pewnie wiatr zwiał :eviltong: W sumie przy moich 167 cm te 40 kg mogłoby tragicznie wyglądać :/ Nic nie robię, mi i mojej siostrze zawsze tak rosły :) Albo może to dzięki tabletkom REVALID. One są zrobione tylko z naturalnych składników :) Quote
Recommended Posts