Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

vege* napisał(a):
A na PO to i ja spałam, ale w 2 kl, teraz go nie mam dzięki bogu, najnudniejszy przedmiot :lol:

ja mam co lepsze z wychowawczynią. np dzisiaj wystawiła mi ocene przewidywaną na semestr i dostałam 5 a nie przypominam sobie żebym jakąś katkówke pisałam:)

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mi by się przydała dawka snu, ale to tak na poważnie :( usypiam odrabiajc fizyke. :( i tak cały tydzień :/ jutro po szkole chyba będę spała co rzadko kiedy robię to w dzien. ;)

Posted

Kirinna napisał(a):
ja mam co lepsze z wychowawczynią. np dzisiaj wystawiła mi ocene przewidywaną na semestr i dostałam 5 a nie przypominam sobie żebym jakąś katkówke pisaął:)

o to fajnie. :D my zaliczamy takie głupoty jak pozycja boczna, bandażowanie, czy reanimacja ;p

Posted

Kirinna napisał(a):
ja mam co lepsze z wychowawczynią. np dzisiaj wystawiła mi ocene przewidywaną na semestr i dostałam 5 a nie przypominam sobie żebym jakąś katkówke pisaął:)

Moją wychowawczynią jest sorka od chemii, niezbyt za nią przepadam, tak jak i cała klasa :lol:

Aleksandra95 napisał(a):
mi by się przydała dawka snu, ale to tak na poważnie :( usypiam odrabiajc fizyke. :( i tak cały tydzień :/ jutro po szkole chyba będę spała co rzadko kiedy robię to w dzien. ;)

Nienawidzę fizyki, chociaż w gim miałam 5, czasami 4 :lol:

Posted

Ooooo matko PO to była masakra :lol:
Ale przynajmniej sprawdziany były super, bo mogliśmy wszystko spisywać z zeszytu :razz: Mieliśmy tylko zajrzeć i zamknąć zeszyt żeby nie było :cool3: i każdy dostawał śliczne oceny ze sprawdzianów, bo każdy dureń umie spisywać notatki :lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
o to fajnie. :D my zaliczamy takie głupoty jak pozycja boczna, bandażowanie, czy reanimacja ;p

U nas wystarczyło zrobić ćwiczenia i zabandażować sobie oko i się miało 6 :evil_lol:

Posted

vege* napisał(a):
U nas wystarczyło zrobić ćwiczenia i zabandażować sobie oko i się miało 6 :evil_lol:

u nas tak łatwo nie ma. :placz: co lepsze PO uczy mnie babka od biologii, a Ty już o niej trochę wiesz :evil_lol:

Posted

Talucha napisał(a):
Ooooo matko PO to była masakra :lol:
Ale przynajmniej sprawdziany były super, bo mogliśmy wszystko spisywać z zeszytu :razz: Mieliśmy tylko zajrzeć i zamknąć zeszyt żeby nie było :cool3: i każdy dostawał śliczne oceny ze sprawdzianów, bo każdy dureń umie spisywać notatki :lol:

A ja nie miałam klasówek i kartkówek z PO :)

Za to kiedyś na klasówce z PP zaczęłam gadać, że nie chce mi się pisać tej klasówki bo pisaliśmy z polskiego takie długie maturalne wypracowania (a tak na prawdę nie pisaliśmy :eviltong: ) to sorka do nas "No dobrze, skoro jesteście tacy zmęczeni po tym polskim to otwórzcie sobie książki na 10 min i ile zdąrzycie przepisać to zdążycie", oczywiście dostałam 5 :evil_lol: PP było zaje2biaszcze :evil_lol::loveu:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
u nas tak łatwo nie ma. :placz: co lepsze PO uczy mnie babka od biologii, a Ty już o niej trochę wiesz :evil_lol:

Tak opowiadałaś o niej :evil_lol:

Posted

Ja uwielbiam PO :loveu: a raczej EDB, bo u nas to się tak nazywa ;P
Chociaz łatwo ni jest, sprawdziany są trudne, trzeba kuć dokładnie, a i punktacja bardzo wymagająca.. na ostatnim sprawdzianie dostałam 2 mając 7/10pkt...
Ale tematy ciekawe :D Teraz mamy właśnie te bandaże, rany itp, ale rodzaje broni, terroryści itd. też uwielbiam :eviltong:

Posted

Victoria napisał(a):
Ja uwielbiam PO :loveu: a raczej EDB, bo u nas to się tak nazywa ;P
Chociaz łatwo ni jest, sprawdziany są trudne, trzeba kuć dokładnie, a i punktacja bardzo wymagająca.. na ostatnim sprawdzianie dostałam 2 mając 7/10pkt...
Ale tematy ciekawe :D Teraz mamy właśnie te bandaże, rany itp, ale rodzaje broni, terroryści itd. też uwielbiam :eviltong:

Dziwna jesteś :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
dobry wieczór;)

Dobry :)

Ja już wykąpana i uwaga...oglądam Króla Lwa :loveu: Tak mnie jakoś naleciało na Disneya :loveu:

Posted

vege* napisał(a):
Dobry :)

Ja już wykąpana i uwaga...oglądam Króla Lwa :loveu: Tak mnie jakoś naleciało na Disneya :loveu:

ohoho to szybka jesteś :lol:

ja nigdy nie oglądałam króla lwa :oops:

Posted

dOgLoV napisał(a):

Ja zazwyczaj kąpię się wcześniej, bo mi się włosów suszyć nie chce, więc zanim pójdę spać to wyschną same ;-)

Jak to nie oglądałaś? :O Król Lew to najpiękniejsza bajka Disneya :loveu: Jak nie oglądałaś to koniecznie kiedyś obejrzyj 1 i 2 część :)

Posted

dOgLoV napisał(a):

:-o:crazyeye: jak mogłaś ?!?! ja znam na pamięć :loveu:]
a ta piosenka z niego jest aaa:loveu:

[video=youtube;0cZ6KVd7N5w]http://www.youtube.com/watch?v=0cZ6KVd7N5w[/video]

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

jakoś tak wyszło :oops:

ładna pioseneczka :loveu:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

Wszystkie piosenki są super :loveu::loveu::loveu:

dOgLoV napisał(a):
Ja też włosów nie suszę :shake:

kiedyś będę musiała ale póki co i tak nie mam na to czasu :roll:

Moje długo schną bo są dość długie (do talii), ciężkie i średniogęste, więc schną i schną :roll:

Posted

vege* napisał(a):
Wszystkie piosenki są super :loveu::loveu::loveu:

Moje długo schną bo są dość długie (do talii), ciężkie i średniogęste, więc schną i schną :roll:

moje szybciutko schną , ja mam lekko za ramiona i bardzo cienkie :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):
moje szybciutko schną , ja mam lekko za ramiona i bardzo cienkie :roll:

Ja muszę swoje ściąć, ale dopiero po studniówce :eviltong:

Posted

vege* napisał(a):
Ja muszę swoje ściąć, ale dopiero po studniówce :eviltong:

poczekaj do ślubu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

mnie kusi na całkiem krótko ściąć tak lekko za uszy ale jak sobie przypomne ile czasu później je zapuszczałam to mi się odechciewa :evil_lol:

Posted

Mi rosną bardzo szybko, dokładnie rok temu miałam przed łopatki, więc urosły mi spokojnie jakieś 12-14 cm.

Też mnie zawsze kusiło ściąć na krótko, ale teraz się nie odważę :evil_lol: Chyba, że jakbym ważyła 40 kg i wtedy miała szczupłą twarz :diabloti:

Posted

vege* napisał(a):
Mi rosną bardzo szybko, dokładnie rok temu miałam przed łopatki, więc urosły mi spokojnie jakieś 12-14 cm.

Też mnie zawsze kusiło ściąć na krótko, ale teraz się nie odważę :evil_lol: Chyba, że jakbym ważyła 40 kg i wtedy miała szczupłą twarz :diabloti:

to co Ty robisz że Ci tak szybko rosna włosy ?? :crazyeye:

jak byś ważyła 40 kg to by Cie pewnie wiatr zwiał :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
to co Ty robisz że Ci tak szybko rosna włosy ?? :crazyeye:

jak byś ważyła 40 kg to by Cie pewnie wiatr zwiał :eviltong:

W sumie przy moich 167 cm te 40 kg mogłoby tragicznie wyglądać :/
Nic nie robię, mi i mojej siostrze zawsze tak rosły :) Albo może to dzięki tabletkom REVALID. One są zrobione tylko z naturalnych składników :)