Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Victoria']nom ;d;d;
w zasadzie nie tak dosłownie, bo nie na wylot, ale kawałeczek kości mi odłupało :diabloti:[/QUOTE]
Oj tam i tak jesteś mój mistrzunio :diabloti: :loveu:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Besti']Witam i żądam nowych zdjęć:eviltong:
cześć :loveu:
zdjęć? jakich zdjęć? :evil_lol:

[quote name='Angi']dobry wieczór :D
dobry :)

[quote name='Aleksandra95']i jak, byłaś u lekarza ?:)
nie, nie byłam w końcu, ciągle mi brakuje czasu :oops:

Kończę już jazdy w poniedziałek i w podziękowaniu za cierpliwość do mnie (kto mnie poznał wie, że najłatwiejszego charakteru to ja nie mam :evil_lol: ) kupiłam mojej instruktorce taką skromną zawieszkę http://img341.imageshack.us/img341/5345/img20121117001.jpg co o niej sądzicie? Czekoladek nie chciałam jej kupować bo się odchudza to nie chciałam jej humoru czekoladkami psuć :evil_lol: Mi się bardzo to serduszko podoba, takie skromne i bardzo ładnie na szyi wygląda, a ja uwielbiam połączenie srebra z czarnymi kamieniami :loveu:

Posted (edited)

magdabroy napisał(a):
Bardzo ładna ta zawieszka :loveu:

To się cieszę, że Ci się podoba, bo wgl nie wiedziałam co wybrać, a ta mi tak w oko wpadła jak ją zobaczyłam ;-)

Edited by vege*
Posted

magdabroy napisał(a):
To kiedy będzie egzamin??

Powiem tylko tyle, ze niedługo, ale siedzę cicho, nie zapeszam jak zdam to wam się pochwalę jak nie zdam to też wam powiem :evil_lol:

Posted

Prezent dla instruktorki bardzo ładny:loveu:
Na samą myśl o tym, że zdawanie prawka czeka mnie za niecały rok ciarki mnie przechodzą:oops: Także mocno trzymam za Ciebie kciuki żebyś zdała za pierwszym razem :)

Posted

monika15 napisał(a):
Prezent dla instruktorki bardzo ładny:loveu:
Na samą myśl o tym, że zdawanie prawka czeka mnie za niecały rok ciarki mnie przechodzą:oops: Także mocno trzymam za Ciebie kciuki żebyś zdała za pierwszym razem :)

To dobrze, że kolejnej osobie się podoba :-) Bo na prawdę nie wiedziałam co mogę jej kupić, kwiaty to takie bezsensu bo zwiędną, czekoladki zje i pójdzie w boczki, a zawieszkę będzie miała ;-)
Ja ci współczuję, że będziesz zdawać na nowych teoriach, bo teraz jest do nauczenia się 500 pyt, a od któregoś tam stycznia będzie już 3 tys :/
Ja podejdę do tego na luzie, będę skupiona jak nigdy i spokojna, bo jak spanikuję to wiem, że nic z tego nie będzie, wiec się trzymam i jak na razie jestem mega spokojna :lol:
Muszę zdać za 1 razem :-) :evil_lol:

Posted

A gdzie zdajesz? Ja niedawno zdawałam (13 października) w Wawie na Bemowie i zdałam za pierwszym razem :) Trzymam kciuki.
Zawieszka dla instruktorki bardzo ładna :)

Posted

catie napisał(a):
A gdzie zdajesz? Ja niedawno zdawałam (13 października) w Wawie na Bemowie i zdałam za pierwszym razem :) Trzymam kciuki.
Zawieszka dla instruktorki bardzo ładna :)

W Ciechanowie bo moje miasto i okolice zdają w Ciechanowie :/
O to gratulacje :-)
Dziękuję :*

Posted

vege* napisał(a):
W Ciechanowie bo moje miasto i okolice zdają w Ciechanowie :/
O to gratulacje :-)
Dziękuję :*

To mi minimalnie bliżej byłoby zdawać w Skierniewicach, ale wolałam w Warszawie :)

Posted

catie napisał(a):
To mi minimalnie bliżej byłoby zdawać w Skierniewicach, ale wolałam w Warszawie :)

:-)

No więc muszę się pochwalić, że dziś ZDAŁAM prawo jazdy za 1 podejściem!!!!! :) jezu jaka jestem szczęśliwa to sobie nie wyobrażacie :-)

Posted

Naklejka napisał(a):
Gratulacje! :)
Ja pewnie za rok będę się męczyć z prawkiem....

Dziękuję :)

O moim dzisiejszym egzaminie nikt nie wiedział, tylko rano wyszłam sobie jakby do szkoły o 7.30, Beata po mnie podjechała i jeszcze na łuk podskoczyłyśmy na 15 min i potem jeszcze po takiego chłopaka i pojechaliśmy do Ciechanowa, trochę jeszcze pojeździłam, żebym się przebudziła i poparkowałam, a potem na 9.30 miałam egzaminy z teorii, a o 10.05 zaczęłam egzamin praktyczny ;-)

Posted

Talucha napisał(a):
Gratulacje! Mało kto teraz zdaje za 1 razem ;)

Dziękuję :-) Tak strasznie się cieszę :loveu:
Aż się wzruszyłam sama jak zobaczyłam jak się cieszy moja instruktorka bo nie wiem czy ona to mówiła po to żeby mnie zmotywować, z tym, że jak zdam za 50 razem to będzie dobrze, czy ona wiedziała, że może mi się udać :lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
No, no... masz co oblewać :) Wielkie gratulacje ;)

No mam :-) Chociaż raz w życiu coś mi wyszło :evil_lol: Dziękuję :loveu:

Aleksandra95 napisał(a):
gratuluję !:loveu:

Dziękuję :loveu: